Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jamo Concert 8
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 28
Re: Jamo Concert 8
A takaró szövettel mi történt?
Ezt sem említetted meg.
Ezt sem említetted meg.
Már a B oldal forog így 60 felett...
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 31
Egyebként egy picikét tozít is a kép. A felsőnél pontosan szemből fényképeztem az alsónál kicsit oldalról, de tény hogy több. Az első képeket ha megnézzük ott is látszik az eltérés és azokon kevésbe mert nagyon hasonló szögből van a két kép.
-
- Kezdő Fórumlakó
Ez ilyen volt már amikor hozzám került. A régi tulaj tudna erről esetleg valamit mondani.
Biztos úgy sikerült.Szgaborsz6 írta: ↑2025.02.13., csüt. 18:32Az alsó képen fetűnően sokkal több a fekete gyanta a fáziskúp körül. Az miért olyan?
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 93
Az alsó képen fetűnően sokkal több a fekete gyanta a fáziskúp körül. Az miért olyan?
Üdv, Zoli
-
- Kezdő Fórumlakó
Igen lesznek képek. Burning elektronic-nal lett javittatva. A gyárival megeggyező peremeket kértem rá.
Levi javította? Láttam csinált mostanában concert 8 javításáról egy videót a csatornájára.
Melyik szakszervízben lettek a Seas driverek újraperemezve?
Milyen anyagú az új perem?
Képeket lehetne feltölteni az újraperemezett hangfalakról?
Milyen anyagú az új perem?
Képeket lehetne feltölteni az újraperemezett hangfalakról?
-
- Kezdő Fórumlakó
Mindkét mély hangszóró újraperemezve szakszervízben. Hiba kijavítva. Új ára így az eredeti 390.000 ft.
-
- Kezdő Fórumlakó
Teljesen egyet értek. Én sem értem ezt a halandzsázást. Röpködnek itt a számo. 380, 390 ezer. Állvany nem álvány. Hihetetlen manapsag milyen nehez eligazodni ebben a vilagban. En amikor vasarolok valamit akkor kivalasztaom mire van szuksegem. Megnezem megfelel e. Eldontom meger e nekem annyit. Es azok hihetetlen fontos kerdesek hogy miert adod el? Mennyiert vetted? Miota van nalad? Szerinted elorelepes e nekem? Valahogy mindig kimaradnak. Aztan sajon igy en is belefutottam olyanban hogy 600ert vette az erositot az elado es en 1.000.000 ert vettem meg tole. Jol at lettem baszva lehuzott 400.000el. Mergelodtem is rajta sokat hogyan lehet ilyet csinalni hogy egy 1.400.000-1.500.000 ft erteku erositot ilyen dragan eladni. Jol atvert....
-
- Nincs visszaút
"Sziasztok
Eladó lenne egy Jamo Concert 8 pár!
Kisebb esztétikai sérülés van rajtuk 9/10!
Az együnk hangszóró membránon van egy kisebb sérülés de a hangjára nincs befolyással !
Nortstone állvánnyal együtt az ára:380 e"
Nem éppen. 380 ezer az nem 390 ezer...
Plusz ő állvánnyal együtt hirdette meg 380 ezerért.
Amiért te külön elkérsz még 29 ezret.
Szóval a matek 39 ezer különbséget mutat pluszban.
Egyébként meg nem is értem ezt a halandzsázást mivel az előzmények nem törlődnek.
Nem az lenne a korrekt, hogy 39 ezerrel drágábban árulod (semmi nem tiltja) de te inkább terelsz....?
Mi értelme van?
Eladó lenne egy Jamo Concert 8 pár!
Kisebb esztétikai sérülés van rajtuk 9/10!
Az együnk hangszóró membránon van egy kisebb sérülés de a hangjára nincs befolyással !
Nortstone állvánnyal együtt az ára:380 e"
Nem éppen. 380 ezer az nem 390 ezer...
Plusz ő állvánnyal együtt hirdette meg 380 ezerért.
Amiért te külön elkérsz még 29 ezret.
Szóval a matek 39 ezer különbséget mutat pluszban.
Egyébként meg nem is értem ezt a halandzsázást mivel az előzmények nem törlődnek.
Nem az lenne a korrekt, hogy 39 ezerrel drágábban árulod (semmi nem tiltja) de te inkább terelsz....?
Mi értelme van?
-
- Kezdő Fórumlakó
Az árral kapcsolatban valoban igy van. Viszont ő el akarta adni pár napon belül és folyamatosan vitte le az árat. Az indulo ár ugyanez volt nála is. Nekem ráér elkelni és tudom hogy nem 300000ft-ot ér. A peremcserén én is elgondolkodtam és szerintem meg is csináltatom.
Ez állvánnyal 380, ami már "csak" 50 - el több, mint amennyiért Roberto hirdette.
Ez persze a Te dolgod.

Viszont az a kis sérülés a gumiperemen hosszabb távon nem csak esztétikai probléma.
Az 1 db perem csere.
-
- Kezdő Fórumlakó
Igen külön hirdette, de a beszélgetések során úgy alakult, hogy egyben lett kezelve. Kipróbálni kipróbáltuk mindet hogy hibátlanul működnek de igazad van valóban lehettem volna körültekintőbb az esztétikai állapotával kapcsolatban.
-
- Nincs visszaút
Ezt amit most árulsz külön hirdette, a sérülésre is felhívta benne a figyelmet.
viewtopic.php?p=2911351#p2911351
Viszont most te hirdeted és meg kellene nézned, hogy milyen állapotban van.
Ennyi.
viewtopic.php?p=2911351#p2911351
Viszont most te hirdeted és meg kellene nézned, hogy milyen állapotban van.
Ennyi.
-
- Kezdő Fórumlakó
A történet az hogy Roberto001 árult több hangfalat is. Engem 1 érdekelt belőle, de ő egyben kívánta értékesíteni. Így az egész csomagra állapodtunk meg és került hozzám mind. Többek között a concert 8 is. A moderátor üzenetét követően megnéztem a hangfalakat és valóban van rajta ez a hiba. A vásárláskor nem néztem át őket tüzetesen, mivel ez csak egy úgymond "tartozék" volt ahoz, amit meg szerettem volna venni. Mivel a hiba inkább esztétikai és a működést abszolút nem befolyásolja ezálltal átgondoltam az árazást és lejjebb viszem az árat 350000Ft-ra.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6183
Roberto csak hirdette...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
A hivatkozott linken Roberto001 hirdeti Szeghalomból, itt pedig Mezőberényből MTSZ.
Érdekes helyzet...
Érdekes helyzet...
Üdvözlettel:
Attila
Attila
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6183
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ezt azért érdemes lett volna megemlíteni. Vagy ha nem az aminek látszik, akkor tisztázni.
-
- Kezdő Fórumlakó
Jamo Concert 8
A ritkább juhar szinű. Tökéletesen működik. Igény esetén a képen látható Norstone álvánnyal. Postázni nem szivesen postázom kizárólag a vevő felelősségére és terhére. Ára 390000 ft. Álvány plusz 29000 Ft. Helyileg Mezőberényben van. Tel. 209520273