Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Neat Motive SX2 eladó
Re: Neat Motive SX2 eladó
Elkelt. Köszönöm a lehetőséget!
Köszönöm az érdeklődést.
Van egy érdeklődő, de még nem fixáltuk a találkozás időpontját.
A 2. képen szándékoztam szemléltetni, hogy a hangszóróselyem felrakása ill. levétele fénysérülést okozott. Mágneses a rögzítése, de a keret belső pereme kicsit érdesebb és szerintem ennek a mocorgása okozza. Ha két újjal széthúzod a képet szerintem látható, de holnap reggel tudok róla képet csinálni.
Teljesen szemből nem annyira szembetűnő, felűlről fényképezve jobban látható.
Megnézhető hétvégén is, csak legalább péntek reggel tudnom kellene, hogy pontosan mikor.
Üdv, Gábor
Van egy érdeklődő, de még nem fixáltuk a találkozás időpontját.
A 2. képen szándékoztam szemléltetni, hogy a hangszóróselyem felrakása ill. levétele fénysérülést okozott. Mágneses a rögzítése, de a keret belső pereme kicsit érdesebb és szerintem ennek a mocorgása okozza. Ha két újjal széthúzod a képet szerintem látható, de holnap reggel tudok róla képet csinálni.
Teljesen szemből nem annyira szembetűnő, felűlről fényképezve jobban látható.
Megnézhető hétvégén is, csak legalább péntek reggel tudnom kellene, hogy pontosan mikor.
Üdv, Gábor
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Szia. érdeklődnék hogy megvan-e még? Az hogy nem makulátlan hogy érted? Le tudnád fotózni a nagyobb hibákat? Hétvége is lehetséges megnézésre?
Köszi.
Üdv:Zoli
Köszi.
Üdv:Zoli
Neat Motive SX2 eladó
Eladó jó állapotú, de nem makulátlan Neat SX2-s, dió szinű hangfalam! Még a Brexit előtt, 2019-ben vettem Angliából!
Igazi kis zenegép. Folyékonyan, lelkesen és hangulatosan zenél! 25 nm-ig biztosan elég.
Nem a hangefektek elemezgetése a fő profilja, de a láncban történt legkisebb változást is lekommunikálja.
A reflex nyílás a padló felé néz, így a fal közelébe is (30 cm, What Hi-Fi teszt) nyugodtan helyezhető. Nálam 50 cm-re van.
Eredeti csomagolás nincs, csak amiben Angliából érkezett!
Neat Motive SX2 Speakers Specification:
2-way Bass Reflex.
Impedance 8 Ohms.
Sensitivity 86 dB/1 watt.
Bandwidth 35Hz - 30kHz.
HxWxD: 765 X 160 X 200mm.
Weight 11 Kg
Budapest határától 35 km-re Szentmártonkátán meghallgatható. Szállításban segítek.
Ára: 390 e Ft.
tel:30/013-1710
Igazi kis zenegép. Folyékonyan, lelkesen és hangulatosan zenél! 25 nm-ig biztosan elég.
Nem a hangefektek elemezgetése a fő profilja, de a láncban történt legkisebb változást is lekommunikálja.
A reflex nyílás a padló felé néz, így a fal közelébe is (30 cm, What Hi-Fi teszt) nyugodtan helyezhető. Nálam 50 cm-re van.
Eredeti csomagolás nincs, csak amiben Angliából érkezett!
Neat Motive SX2 Speakers Specification:
2-way Bass Reflex.
Impedance 8 Ohms.
Sensitivity 86 dB/1 watt.
Bandwidth 35Hz - 30kHz.
HxWxD: 765 X 160 X 200mm.
Weight 11 Kg
Budapest határától 35 km-re Szentmártonkátán meghallgatható. Szállításban segítek.
Ára: 390 e Ft.
tel:30/013-1710