Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Markaudio Tozzi kit

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
zizi8003
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 218

Re: Markaudio Tozzi kit

Hozzászólás Szerző: zizi8003 »

Január elejéig jegelve egy fórumtársnak.
Tidal=>Macmini=>KondoKSLUSB=>CoreAudioTranszport=>KSLdigiIC=>EARAcute3=>SAEC1980=>Almarro A205=>SAEC SPC700=>Audio Note AN-E/D vagy lapitopi =>SAEC USB =>Surricata =>KSLdigiIC=>QuadCDP99=>SAEC1980=>FAL Supreme-S integrált 47Lab erősítővel :-)

zizi8003
Fórumlakó
Fórumlakó

Mivel többször is felmerült a kérdés, a dobozkák Győrben vannak.

Egy vacak videó régebbről: káosz, kongó fenyőasztal, de a lényeg szerintem átjön
https://www.youtube.com/watch?v=OMDEKpY1i20

ooo remélem szabad ilyent...Kaef nem lesz morci
Tidal=>Macmini=>KondoKSLUSB=>CoreAudioTranszport=>KSLdigiIC=>EARAcute3=>SAEC1980=>Almarro A205=>SAEC SPC700=>Audio Note AN-E/D vagy lapitopi =>SAEC USB =>Surricata =>KSLdigiIC=>QuadCDP99=>SAEC1980=>FAL Supreme-S integrált 47Lab erősítővel :-)

zizi8003
Fórumlakó
Fórumlakó

Remélem Speedy nem haragszik meg ezekről a dobozokról van szó, állapotuk hibátlan, gyári dobozuk is megvan:

viewtopic.php?f=33&t=185916&p=2763322&h ... i#p2763322

Ilyen ki asztali izéből nehéz jobbat találni, ha jó a körítés, konkrétan eltűnnek a térben és csak a zene marad helyettük.

Kis nyálcsorgatáshoz a végén van egy kis hangbemutató is a 47Lab hátlapokkal. (amiket nem adok hozzá és nem is adok el)

https://www.youtube.com/watch?v=FttJHA5dsIg

zizi8003
Fórumlakó
Fórumlakó

Markaudio Tozzi kit

Itt vettem a fórumon az év elején, most eladóvá vált a kis Tozzi Kit.
Korábban a feleségem Audioengine A2+ szettje volt itt az íróasztalom sarkaiban. Az se rossz cucc. DE Mióta a család lassú növekedése, több lépésben minden dedikált hifiszobából lassan kiszorított, valamint folyamatosan ott lóg a fejem felett a nemtúlhangoseezígyeste kérdéskör, úgy gondoltam lehetőleg kimaxolom zenehallgatásilag a homeofficeban töltött óráimat. A vezérhangya megkapta a parancsot, találj olcsón piszokjót és keresgélt. Nem tartott sokáig meg is lett a Markaudio cég. Fejemben a szélessávú hangszórója a 47lab által forgalmazott Konusaudio nagyon közeli rokonának tűnt, az meg mégiscsak hájgend és az általam felettébb szeretett alom egyik jeles tagja, úgyhogy csak jó lehet.
Kapóra jött hogy Speedy fórumtársunk pont meg akart szabadulni ettől a kis Tozzitól, kapva kaptam az alkalmon.
Az első meglepetés amivel érdemes számolni, egyátalán nem picike szóval kell neki egy rendes íróasztal. Namost az enyém nem volt túl nagy, de megoldottam... Kell neki egy rendes erősítő, ami nálam eleinte egy 47Lab 4733 előfok 2x2,5Wos kimenete volt. Minden összeállt, füleserősítő+asztalidobozok+dac. Aztán azt végül addig variáltam az erősítőkkel míg eladtam a 47Labot és a kis Almarro 2x5W-ja vitte. Azzal is jól szólt. Aztán rendeltem egy fórumtárssal közösen aktív 47Lab hátlapot hozzá, azzal még jobb volt.
Aztán beütött a krach, találtam jóáron egy pár FAL Supreme-S dobozt és azóta csak erősítőnek használtam a dobozba épített 47Labokat. Szép ez a hobbi... :-)
Mindegy is, nekem már nem kellenek ha valaki szeretne egy pár piszokjó asztali dobozt, vigye és vegye meg mellé azt az Ethosz Gainclone-t s fórumról és éljenek boldogan amíg nem jön az elkerülhetetlen cserélhetnékvágy.
Ár 45ezerFt ingyenpostával.

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”