Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Épített center
Re: Épített center
így készült
- Csatolmányok
-
- 20130715_230134.jpg (83.69 KiB) Megtekintve 1139 alkalommal
-
- 20130715_230117.jpg (76.88 KiB) Megtekintve 1139 alkalommal
-
- 20130429_185143.jpg (83.28 KiB) Megtekintve 1139 alkalommal
400.000.-
Természetesen a hangszórók eredetisége ellenőrizhető ha valaki komoly szándékkal érkezik, de persze én láttam a beépítés előtt, mivel nem kevés pénzt adtam értük
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6153
Az eredeti gyártó nevére való hivatkozást kiszedtem.Zsoly írta: ↑2023.12.21., csüt. 09:32Eladó egy épített center, nagyon szép asztalos munkával. A talp magassága 61 cm. A hangfal méretei: 88x27,5x44 cm. A hangszórók (2 mély,1 közép,1 tweeter), a 3 crossover illetve a csatlakozó eredetiek a Bowers HTM Signature sorozatából valók. Súlya miatt nem postázom. Ára 450.000.-, helyileg Budakalászon tekinthető meg.
"6.2.1.2. Kifejezetten tiltott az olyan termékek meghirdetése, amelyeknek az eredetiségével kapcsolatban kétely merülhet fel. Ezek különös, de nem kizárólagos ismertetőjelei például azok, amikor egy terméket "replika", "klón", "így vettem", "nem tudom, hogy eredeti-e" vagy egyéb szöveggel és egy gyártó nevével, vagy egy védjegyre történő utalással vagy hivatkozással hirdetnek meg.Ezen szabály vonatkozik a hirdetett termék fő alkatrészeire is, akár DIY, akár harmadik fél által készített termékről van szó (például kétes eredetű csatlakozókkal szerelt kábelek). Kifejezetten tilos továbbá a szerzői jogot sértő szoftvermásolatok vagy ilyen szoftvermásolatokat tartalmazó termékek meghirdetése."
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Épített center
Eladó egy épített center, nagyon szép asztalos munkával. A talp magassága 61 cm. A hangfal méretei: 88x27,5x44 cm. A hangszórók (2 mély,1 közép,1 tweeter), a 3 crossover illetve a csatlakozó eredetiek a Bowers HTM Signature sorozatából valók. Súlya miatt nem postázom. Ára 450.000.-, helyileg Budakalászon tekinthető meg.