Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Tannoy TD8

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
frankie
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 83

Re: Tannoy TD8

Hozzászólás Szerző: frankie »

Volt szerencsém hallani ezeket a remek dobozokat Zolinál. Igényesen, komoly elektronikákkal kiszolgálva, nagyszerű hanggal és remek térrel.
Ez bárki számára egy nagyon jó hangú, amolyan végállomás hangfal lehet! Régi jó, angol iskola!
Én mindenféle vételi szándék nélkül, csak hallgatózni mentem, és ennek ellenére egy nagyon jó vendéglátót és egy nagyon jó embert ismertem meg.
Köszönöm Zoli!
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Devialet

Ottokár
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 104

Hozzászólás Szerző: Ottokár »

Előbb utóbb eléri azt az árat, amikor kapóssá válik. Ekkor el is viszik majd!
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.

kammerer
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 117

Hozzászólás Szerző: kammerer »

Csatlakozom az előttem szólókhoz, ez egy sokoldalúan fejlett hangú, kiérlelt koncepciójú hangdoboz, még a régi, igazi brit Tannoy-korszak hagyományaival. A márkánál szokásos koncentrikus hangszórók mellett a super tweeter is komoly erénye. Hallottam ilyet tapaizonál is, másutt is, egyenletesen jól kezeli a hangminőségi paramétereket, ezért sokféle hangrendszerrel és akusztikai környezettel, valamint mindenféle zenei műfajjal szinergikus tud lenni, mellélőni nem lehet vele. Sajnos gazdája túlzottan kísérletező hajlamú, olyankor is belevág változtatásokba, amikor éppen jól összeállt rendszere van.
Lakott sziget-Bogár a hangyabolyban-Válaszd az életet

tapaizo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 73

Hozzászólás Szerző: tapaizo »

Annyiban módosítanám a hirdetést, hogy a beszámítást illetően számításba jöhetne max. 1 millió forint ráfizetésig PMC twenty.26; KEF R7 meta; megbeszélés tárgyaként Harbeth; Spendor; Dali; Dynaudio; vagy számomra bármilyen érdeklődési reflexet kiváltó egyéb sugárzó, beszéljünk, egyeztessünk, hallgatózzunk, kitudja, lehet mindenki jól jár :rolleyes:

djneptun
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: djneptun »

Jó kis doboz. Nem érzékeny az elhelyezésre. Elég széles spektrumban tud zenélni. Nem válogat a stílusokban. :)

Bordaspeter
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 26

Hozzászólás Szerző: Bordaspeter »

Volt szerencsém ezekhez a dobozokhoz, abszolút felső kategóriás a hang és a kivitel egyaránt. Valaki nagyon jól jár vele!

tapaizo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 73

Tannoy TD8

Hozzászólás Szerző: tapaizo »

Eladásra kínálom a címben is említett Tannoy TD8 hangsugárzót, meglehetősen ritka darab, szenzációs hangja van, nem akarok partalan jellemvonásokat írni, ezt hallani kell, de természetesen szívesen beszélgetek róla telefonon.
Nem új hangsugárzó, következésképpen 1-2 pici makula akad rajta, számomra jelentéktelenek, gyári doboza nincs meg, már én is nélküle vettem, egyéb tartozékai, előlap, jumper megvannak.
Gyere el, hallgasd meg, akkor is szívesen látlak, ha történetesen nincs konkrét vásárlási szándékod, sosem tudni, lehet megjön a kedved ha meghallod :rolleyes:
Az árát illetően 850.000ft.-ra gondoltam.
A helyileg Tömörkényen lakik, itt meg is lehet hallgatni, cserét, beszámítást kihagynám.
tapaizo@gmail.com
+36302198979
https://www.tannoy-speakers.hu/tannoy-d ... n-td8.html
IMG_2129.JPG
IMG_2355.JPG
IMG_2364.JPG
IMG_2778.JPG

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”