Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Proac Sudio 125
- pucok
- Törzsvendég
- Értékelés: 884
Re: Proac Sudio 125
Elkelt.
Megkérdezhetem mióta van nálad a hangfal?
- pucok
- Törzsvendég
Köszönöm a hozzá szólást.
Hangja valóban remek.
Tiszta,telt,és nagyon jó basszus.Ide nem kell subwoofer.
Akit érdekel eljöhet hallgatózni hogy muzsikál egy Nelson Pass aleph 2 vel.
Ez egy piszok jó hang. Ha nem lennék tele hangfalakkal egy percig sem haboznék.
- pucok
- Törzsvendég
Kedves Bordaspeter!Bordaspeter írta: ↑2024.06.28., pén. 12:21Az én dobozaim fiatalabbak voltak ennél, bizonyosan emiatt került bele más, újabb driver, ami egyébként szokás a ProAc-nál, de gondolom más gyártóknál is, hosszú életű sorozatokban időnként kisebb frissítéseket alkalmaznak. A legkisebb gyanú sem merült fel bennem, hogy nem eredeti lenne. Ha mégis így sikerült értelmezni, akkor én kérek elnézést - Amatőr61 helyett.
Köszönöm a segítő hozzászólást.
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 25
Az én dobozaim fiatalabbak voltak ennél, bizonyosan emiatt került bele más, újabb driver, ami egyébként szokás a ProAc-nál, de gondolom más gyártóknál is, hosszú életű sorozatokban időnként kisebb frissítéseket alkalmaznak. A legkisebb gyanú sem merült fel bennem, hogy nem eredeti lenne. Ha mégis így sikerült értelmezni, akkor én kérek elnézést - Amatőr61 helyett.
- pucok
- Törzsvendég
Ezek értelmezési problémák.
Bordaspeter csak annyit írt hogy más.
És nem feszegette a az eredetiség kérdését.
De a kellő tapintattal írt leveledre a válasz:
A legelső szériákat ezzel a 4 csavaros mélyközéppel szerelte a Proac, a későbbieket 6 csavarossal.
Bordaspeter csak annyit írt hogy más.
És nem feszegette a az eredetiség kérdését.
De a kellő tapintattal írt leveledre a válasz:
A legelső szériákat ezzel a 4 csavaros mélyközéppel szerelte a Proac, a későbbieket 6 csavarossal.
"1.
Mivel te hoztad fel ezt a témát kérlek áruld el miből gondolod ,hogy nem eredeti."
Tévedésben tetszik lenni, mert nem én hoztam fel a témát, hanem Bordaspeter fórumtársunk.
Az ő állítására nem reagáltál, hanem egy leborulással "elegánsan" átsiklottál felette, minta ott sem lett volna.
Lehet, hogy eredetiek a meghajtók - ennyire kevés információból én sem megcáfolni, se megerősíteni nem tudom.
Részemről a téma lezárva.
Mivel te hoztad fel ezt a témát kérlek áruld el miből gondolod ,hogy nem eredeti."
Tévedésben tetszik lenni, mert nem én hoztam fel a témát, hanem Bordaspeter fórumtársunk.
Az ő állítására nem reagáltál, hanem egy leborulással "elegánsan" átsiklottál felette, minta ott sem lett volna.
Lehet, hogy eredetiek a meghajtók - ennyire kevés információból én sem megcáfolni, se megerősíteni nem tudom.
Részemről a téma lezárva.
- pucok
- Törzsvendég
Tisztelt Fórumtárs.
Már oly régóta és oly sokat beszéltünk ebben a topikban erről ,ezért teljesen jogos a pont követelése a téma végére.
1.
Mivel te hoztad fel ezt a témát kérlek áruld el miből gondolod ,hogy nem eredeti.
2.
Ha a mélyközép porvédő sapkája körül lévő fehér foltokra szerettél volna rákérdezni akkor tisztáznám ,hogy csak fénytörés.
3.
Ha valakit komolyan érdekel a doboz nagyon szívesen küldök képeket a hangfal bármely pontjáról ,esetleg video hívásban is körbe tudjuk nézni.
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 25
Nagyon sokáig együtt éltem egy ilyennel, nagy szerelem volt. Ennyi pénzért nehezen találni jobbat!
Érdekes hogy az enyémben más volt a mélyközép driver. A gyári száma 1300 fölötti volt.
Érdekes hogy az enyémben más volt a mélyközép driver. A gyári száma 1300 fölötti volt.
- pucok
- Törzsvendég
Proac Sudio 125
Proac studio 125 hangfalpár szép állapotban, tökéletes működéssel eladó
Gyári tüskék is megvannak.
Kaposváron átvehető de Budapestre is el tudom juttatni.
Ár.280.000Ft
Gyári tüskék is megvannak.
Kaposváron átvehető de Budapestre is el tudom juttatni.
Ár.280.000Ft