Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Focal Chorus 706 polcsugárzó hangfalpár eladó
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 1
Re: Focal Chorus 706 polcsugárzó hangfalpár eladó
80.000ft, ez szerintem nagyon jó ár értük...
-
Árcsökkenés... 90eFt-ért vihetőek!
-
Képek:
A hangfalak 100eFt-ért vihetőek.
A hangfalak 100eFt-ért vihetőek.
-
Focal Chorus 706 polcsugárzó hangfalpár eladó
Hibátlan állapotban lévő Focal hangfalpár eladó. Szépen bejáratott, nincs túlhajtva, hosszan hallgatható, kiegyensúlyozott hanggal, a legszebb (fényes fekete) színben, a teszteken nagyon dicsérték, pl. Itt: https://www.hifipiac.hu/hifi/hangsugarz ... s-706.html
Qed xt40i kábelezéssel és egy Marantz Sr7011 társaságában meghallgatható, Tidalon szabadon választott zenével, a grill rácsok hibátlanok, adom a hangfalhoz természetesen.
A fotón látható Vogel vlb200 fali tartó is eladó, ezt külön is hirdetem, ez plusz 10eFt.
A hangfal Csömörön tesztelhető, meghallgatható. (Hardverapro-n is hirdetem, a megbízhatóságom ott látható)!
Qed xt40i kábelezéssel és egy Marantz Sr7011 társaságában meghallgatható, Tidalon szabadon választott zenével, a grill rácsok hibátlanok, adom a hangfalhoz természetesen.
A fotón látható Vogel vlb200 fali tartó is eladó, ezt külön is hirdetem, ez plusz 10eFt.
A hangfal Csömörön tesztelhető, meghallgatható. (Hardverapro-n is hirdetem, a megbízhatóságom ott látható)!