A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Pont ebben a színben volt nekem is. :) Nagyon szerettem, csak nem bírtam kordában tartani a kísérletező kedvemet, és most kissé más irányba mentem el. De nem tartom kizártnak, hogy visszatérek majd a Sf-hez, régóta csábít a Serafino, a Stradivari pedig egy álom. Te miért adod el, mi lesz helyette? Egyébként, így képek alapján, nagyon szép állapotúak.
Harbeth Monitor 30.2 XD
Sonus faber Omnia
Audio Analogue Maestro Anniversary
Sony HAP-Z1ES
Vertere Pulse-B Reference XLR
Vertere Pulse-X Reference
Eladósorba került egy Audiophile Szalonos vásárlású Sonus Faber Olympica 3-as (mk2) wenge színű hangfalpár. A hangfalak kitűnő állapotban vannak, minden tartozékukkal és természetesen a gyári csomagolódobozaikkal.
Aki ismeri a Sonus fabert, az tudja, hogy ez a kategória már a kompromisszum nélküli hang, minden olyan egyediséggel, ami a Sonus Faber sajátja, ez pedig nem más, mint a zene olyan prezentálása, amit csak az olaszok tudnak. Érzés, érzelem, körülölelő simogató hangok és élet. A megfelelő erősítővel ez végállomás lehet bárkinek.
Részletes műszaki adatok alább:
• frekvencia átvitel (Hz): 35 Hz – 30.000 Hz
• névleges impedancia: 4 ohm
• érzékenység: 90 dB SPL (2,83 V/1m) nominális
• keresztezési frekvencia: 250 Hz, és 2500 Hz
• ajánlott erősítő teljesítmény: 50-300 Watt torzítás nélkül
• magas: 29 mm
• közép: 150 mm
• mély: 2 x 180 mm
• tömeg: 44 kg (egy darab)
• méret: 1114 mm x 403 mm x 508 mm
A Hangfal Monoron található, az ára 2.650.000 Huf. Kérem, csak komoly érdeklődő keressen. Demózgatásban, cserében és szállításban nem tudok segíteni (a kocsiba való berakásban, igen). Olyan írjon, aki tudja, hogy ezt akarja. Természetesen a próba az evidens ebben az esetben.
Akit érdekel, keressen privátban.
Képek hamarosan.