Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Quadral Chromium Style 52 álló dobozok
Jégen csütörtökig.
Re: Quadral Chromium Style 52 álló dobozok
Igen ugy tunik a kommunikacio is hasonló mint a hangfalak allapota :)
JVC X5900 in bat cave ARCAM AVR 5 + 3 vegfok = 7.2.4, Martin Logan Motion 60XT f, ML FX rears, ML Motion 50XT centre, 4 x ML Motion 2 on ceiling Atmos, DIY Subs 18" 24hz tune and 12" 17hz tune.
Még vasárnap írtam én is, de semmi válasz. Úgy tűnik nem változott semmi az aktivitásban.
De akkor minek hirdetünk?????
De akkor minek hirdetünk?????
Irtam privatban ha erdekes lehet.
JVC X5900 in bat cave ARCAM AVR 5 + 3 vegfok = 7.2.4, Martin Logan Motion 60XT f, ML FX rears, ML Motion 50XT centre, 4 x ML Motion 2 on ceiling Atmos, DIY Subs 18" 24hz tune and 12" 17hz tune.
Elnézést, egy ideig nem reagáltam a megkeresésekre!
Újra aktuális az eladás.
Újra aktuális az eladás.
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 6
Üdvözlöm!
Egy telefonszámot szeretnék kérni.
Köszönettel:
Molnár Attila
20/9424599
Egy telefonszámot szeretnék kérni.
Köszönettel:
Molnár Attila
20/9424599
Szia!tonee73 írta: ↑2023.12.15., pén. 17:46cveo írta: ↑2023.11.21., kedd 23:12Azért a képek túloznak, mert direkt nagyban mutatom a karcokat, élőben nem tűnik ilyen drámainak nekem. Már kicsit meg is bántam, mert talán túlzott negatív reklám, de távolról nem nagyon lehet ezeket lefényképezni normálisan. Nem akarom, hogy itt a helyszínen érjen valakit csalódás. De lehet berakok majd távolabbi képeket is.
A zongoralakk azért elég kényes. De már nem tudom pontosan, hogy hogyan történtek. Nem volt olyan házirend, hogy két méteres körzetben el kell kerülni a hangszórókat, úgyhogy a mindennapi élet hozta. Kisfiam volt valszeg a fő tettes. De a membránokra vigyáztam, azokkal nem történt soha semmi, azok sértetlenek, ahogy a képen is látszik.
Szerintem amúgy már elég jó vétel ennyiért, az utódai nem ez az árkategória.![]()
Megvannak még a Hangfalak?
Engem nagyon érdekelne. Jó lenne az egyik szobában egy Ascent 90, a másikban meg ez zenélne. Egy üzit ha lehetne a 30/865-8822 számra.
Köszi: Lajos
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6306
cveo írta: ↑2023.11.21., kedd 23:12Azért a képek túloznak, mert direkt nagyban mutatom a karcokat, élőben nem tűnik ilyen drámainak nekem. Már kicsit meg is bántam, mert talán túlzott negatív reklám, de távolról nem nagyon lehet ezeket lefényképezni normálisan. Nem akarom, hogy itt a helyszínen érjen valakit csalódás. De lehet berakok majd távolabbi képeket is.
A zongoralakk azért elég kényes. De már nem tudom pontosan, hogy hogyan történtek. Nem volt olyan házirend, hogy két méteres körzetben el kell kerülni a hangszórókat, úgyhogy a mindennapi élet hozta. Kisfiam volt valszeg a fő tettes. De a membránokra vigyáztam, azokkal nem történt soha semmi, azok sértetlenek, ahogy a képen is látszik.
Szerintem amúgy már elég jó vétel ennyiért, az utódai nem ez az árkategória.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Aktuális még ez a hírdetés?
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Van lehetőség meghallgatni őket? 
Üdv.
Érdeklődnék hogy megvan e még a hangfal?
Meghallgatnám és ha úgyvan vinném. :)
Érdeklődnék hogy megvan e még a hangfal?
Meghallgatnám és ha úgyvan vinném. :)
Azért a képek túloznak, mert direkt nagyban mutatom a karcokat, élőben nem tűnik ilyen drámainak nekem. Már kicsit meg is bántam, mert talán túlzott negatív reklám, de távolról nem nagyon lehet ezeket lefényképezni normálisan. Nem akarom, hogy itt a helyszínen érjen valakit csalódás. De lehet berakok majd távolabbi képeket is.
Hogy sikerült ennyire össze karcolni ? 

100.000 HUF.
Élőben azért nem ilyen vészesek szerintem a karcok.
Az utód modell a Chromium Style 6 volt, amit mostanában váltott a Chromium Style 65.
Élőben azért nem ilyen vészesek szerintem a karcok.
Az utód modell a Chromium Style 6 volt, amit mostanában váltott a Chromium Style 65.
110.000 huf
Eladóvá váltak Quadral Chromium Style 52 álló dobozaim. Budapesten vannak. Áruk: 120.000 HUF.
Eredeti csomagolás is megvan (a hungarocell nem biztos).
2015-ben vettem a Streamaudio-nál. Az utóbbi 3-4 évben nem is használtam már őket, mert előreléptem hangsugárzó terén, de csak most szántam rá magam az eladásra.
Van a zongoralakkon jópár karcolás, fényképeztem, de elég nehéz, illetve azért élőben nem ilyen feltűnőek szerintem. Kicsit poros is néhol a fényképen, csak a hosszabb "dolgok" a karcolások.
Megvan az üveglap is alá, csak azt nem szedtem ki a dobozból.
Képek:
Eredeti csomagolás is megvan (a hungarocell nem biztos).
2015-ben vettem a Streamaudio-nál. Az utóbbi 3-4 évben nem is használtam már őket, mert előreléptem hangsugárzó terén, de csak most szántam rá magam az eladásra.
Van a zongoralakkon jópár karcolás, fényképeztem, de elég nehéz, illetve azért élőben nem ilyen feltűnőek szerintem. Kicsit poros is néhol a fényképen, csak a hosszabb "dolgok" a karcolások.
Megvan az üveglap is alá, csak azt nem szedtem ki a dobozból.
Képek: