Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Monitor Audio Gold 300 5G (piano black)
Re: Monitor Audio Gold 300 5G (piano black)
Elkelt egy másik platformon…
Legyen kerek 1M Ft az ára.
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7573
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Fehér színű KEF Q350-et be tudok számítani.
Minden tartozéka gondosan meg van őrizve. Nekem ez is számít, illetve az sem utolsó dolog, hogy a vásárlási dátum alapján ez szinte új hangsugárzó.
Hát, minden kifehérdett, elmúlt a black november. S mivel a hifshark-on is látszik a hirdetés, és a legtöbb érdeklődés is külföldről jön, így az ár mától:
3.200 EUR, vagy ennek megfelelő magyar Forint.
3.200 EUR, vagy ennek megfelelő magyar Forint.
Black friday ár:
1.1 mFt
1.1 mFt
A “tuti” vevő nem jött…
Így újra eladó.
Így újra eladó.
A c250 centerrel együtt nagyon jó “kis” szett. Apropó szett… együttes vásárlás esetén ki tudok találni egy nagyon előnyös árat. 

Mától csak kp, az ár fix. Ennyiért ennél jobbat lehetetlen kapni.
Beszámítás ismét lehetséges:
Kompressziós magassugárzó
- JBL 2445H / JBL 2445J
- JBL 2446H / JBL 2446J
Tölcsér:
- JBL 2380
Kompressziós magassugárzó
- JBL 2445H / JBL 2445J
- JBL 2446H / JBL 2446J
Tölcsér:
- JBL 2380
Nagyon úgy fest, hogy megvan minden komponens, így beszámítás már nem lehetséges.
Utolsó ár: 1.2 MFt, ami betonfix.
Utolsó ár: 1.2 MFt, ami betonfix.
Legyen 1.25 MFt
Mivel eddig csak beszámításos érdeklődés jött, gondolkoztam, hogy mit tudnék használni.
Kevés esélyt látok rá, de a következő dolgok érdekesek lehetnek, hátha…:
- JBL C221, 2 darab (esetleg 3 darab)
Illetve:
- JBL 8340a + fali konzol hozzá, 1 párra lenne szükségem
A feltétel annyi, hogy műszakilag hibátlan, külsőre pedig ne lestrapált legyen (pár karc még elmegy, ha nem vészes vagy nagyon feltűnő, de például sarkára ejtett, repedt/ törött kabinet már nem)
Kevés esélyt látok rá, de a következő dolgok érdekesek lehetnek, hátha…:
- JBL C221, 2 darab (esetleg 3 darab)
Illetve:
- JBL 8340a + fali konzol hozzá, 1 párra lenne szükségem
A feltétel annyi, hogy műszakilag hibátlan, külsőre pedig ne lestrapált legyen (pár karc még elmegy, ha nem vészes vagy nagyon feltűnő, de például sarkára ejtett, repedt/ törött kabinet már nem)
Monitor Audio Gold 300 5G (piano black)
Eladóvá vált megkímélt, keveset használt Monitor Audio Gold 300 5G hangsugárzó pár, magasfényű fekete színben, új, hibátlan, karcmentes állapotban, gyári csomagolása, tartozékai (szivacsok, garipapír, számla) rendelkezésre állnak.
A hangsugárzót én vásároltam újonnan az Extreme Audioban, 2021 májusában, tehát első tulajdonosa vagyok.
Hangja ebben az árkategóriában szerintem verhetetlen, sokindent kipróbáltam előtte (Bowers and Wilkins 702 S2 signature, Sonus Faber Sonetto 8, Dali Rubicon 6), de ez a Gold 300 fogott meg a legjobban, szvsz ár-érték bajnok hangsugárzó. A dupla 20cm-es mélysugárzó, a magassugárzó selymes hangja és a nagy terhelhetőség miatt komoly teljesítményre képes sztereoban és moziban egyaránt:
https://www.youtube.com/embed/YH6IwmzW4wI
Szállításához minimum kombi autó kell a csomagolás mérete miatt.
Dedikált moziszobát építek pro rendszernek, emiatt most beszámítás nem lehetséges.
Állapotukról tanúskodjanak a képek:
Ára: 1.300.000 Ft (jelenlegi bolti listaára 1.900.000 Ft)
Átvehető: Érd, Budaörs, Budapest 11.ker
Űrdeklődni privát üzenetben lehet.
A hangsugárzót én vásároltam újonnan az Extreme Audioban, 2021 májusában, tehát első tulajdonosa vagyok.
Hangja ebben az árkategóriában szerintem verhetetlen, sokindent kipróbáltam előtte (Bowers and Wilkins 702 S2 signature, Sonus Faber Sonetto 8, Dali Rubicon 6), de ez a Gold 300 fogott meg a legjobban, szvsz ár-érték bajnok hangsugárzó. A dupla 20cm-es mélysugárzó, a magassugárzó selymes hangja és a nagy terhelhetőség miatt komoly teljesítményre képes sztereoban és moziban egyaránt:
https://www.youtube.com/embed/YH6IwmzW4wI
Szállításához minimum kombi autó kell a csomagolás mérete miatt.
Dedikált moziszobát építek pro rendszernek, emiatt most beszámítás nem lehetséges.
Állapotukról tanúskodjanak a képek:
Ára: 1.300.000 Ft (jelenlegi bolti listaára 1.900.000 Ft)
Átvehető: Érd, Budaörs, Budapest 11.ker
Űrdeklődni privát üzenetben lehet.