A frontok egy kedves fórumtársnál szolgálnak tovább, így már csak a center eladó.
Ára:175.000Ft.
Egyeztetés után ennek postázása gyári dobozában megoldható.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ELAC CC241.3
Re: Elac FS267 és CC241.3 lakkfehér
Még egy pár kép...
06húsz3102796

Re: Elac FS267 és CC241.3 lakkfehér
Elnézést hogy egy nap után előre hozom, de ma kaptam egy nagyon jó ajánlatot így egy gyors akciót hirdetnék az hangsugárzókra.
Tehát kizárólag ezen a héten (nov.12.-ig) a hangsugárzók ára:
Elac FS267: 550.000Ft
Elac CC261.3: 150.000Ft
Ezekből az árakból akkor sem engedek ha egyben vinné valaki!!
Egy kis plusz információ,mivel nem biztos, hogy mindenki tisztában azzal, hogy ez a 267-es hangsugárzó, inkább a 400-as sorozat hangjához áll közelebb, mint akár 240-es sorozathoz, mivel tudomásom szerint a felsőbb kategóriák hangváltóját és kábelezését építette bele a gyártó, és a kerekített oldalfal is hangzás javítását segíti elő.
Így az új tulajdonosa betekintést kaphat az Elac felsőbb kategóriás hangzásába, jóval kedvezőbb áron...
Tel.: 06húsz3102796
Tehát kizárólag ezen a héten (nov.12.-ig) a hangsugárzók ára:
Elac FS267: 550.000Ft
Elac CC261.3: 150.000Ft
Ezekből az árakból akkor sem engedek ha egyben vinné valaki!!
Egy kis plusz információ,mivel nem biztos, hogy mindenki tisztában azzal, hogy ez a 267-es hangsugárzó, inkább a 400-as sorozat hangjához áll közelebb, mint akár 240-es sorozathoz, mivel tudomásom szerint a felsőbb kategóriák hangváltóját és kábelezését építette bele a gyártó, és a kerekített oldalfal is hangzás javítását segíti elő.
Így az új tulajdonosa betekintést kaphat az Elac felsőbb kategóriás hangzásába, jóval kedvezőbb áron...
Tel.: 06húsz3102796
ELAC CC241.3
Eladásra kínálom a képeken látható Elac FS267 és CC241.3
típusú hangsugárzóimat.
Első tulajdonosuk vagyok, magyarországi forgalmazótól (Audiophile-Szalon) vásároltam 2021. Novemberében.
Még garanciálisak, számlájuk, dobozaik és a frontsugárzókhoz járó gyári ELAC elcsatoló tüskék mind meg vannak.
A centersugárzó eredetileg fekete volt, én fényeztettem profi fényezővel fehér színüre.
Három réteg festéket és 4 réteg lakkot kapott.
Az átfényezéshez a forgalmazó szedte szét és rakta össze a hangfalat, ezért ez a garanciát nem befolyásolja.
Ez a számlán és a garancia papíron fel is van tüntetve.
Mindhárom hangfal kifogástalan, karcmentes, tökéletesen működő állapotban van.
Elsősorban egyben szeretném értékesíteni, mivel így az új tulajdonos egy szépen bejáratott, komplett front szekcióhoz jut, amik tökéletesen tudnak együtt dolgozni.
Külön a center vagy a frontsugárzók csak abban az esetben vihető, ha mindegyikre meg van a vásárló.
A három hangfal együttes ára:
750.000 Ft.
Külön,
FS 267: 610.000 Ft
CC 241.3: 180.000Ft
A hangsugárzók a IX. kerületben találhatók, ahol meghallgatásra is van lehetőség igényes rendszerben.
Postázni nem szeretném a terjedelme és a súlya miatt.
Érdeklődni privátban vagy
06húsz3102796
típusú hangsugárzóimat.
Első tulajdonosuk vagyok, magyarországi forgalmazótól (Audiophile-Szalon) vásároltam 2021. Novemberében.
Még garanciálisak, számlájuk, dobozaik és a frontsugárzókhoz járó gyári ELAC elcsatoló tüskék mind meg vannak.
A centersugárzó eredetileg fekete volt, én fényeztettem profi fényezővel fehér színüre.
Három réteg festéket és 4 réteg lakkot kapott.
Az átfényezéshez a forgalmazó szedte szét és rakta össze a hangfalat, ezért ez a garanciát nem befolyásolja.
Ez a számlán és a garancia papíron fel is van tüntetve.
Mindhárom hangfal kifogástalan, karcmentes, tökéletesen működő állapotban van.
Elsősorban egyben szeretném értékesíteni, mivel így az új tulajdonos egy szépen bejáratott, komplett front szekcióhoz jut, amik tökéletesen tudnak együtt dolgozni.
Külön a center vagy a frontsugárzók csak abban az esetben vihető, ha mindegyikre meg van a vásárló.
A három hangfal együttes ára:
750.000 Ft.
Külön,
FS 267: 610.000 Ft
CC 241.3: 180.000Ft
A hangsugárzók a IX. kerületben találhatók, ahol meghallgatásra is van lehetőség igényes rendszerben.
Postázni nem szeretném a terjedelme és a súlya miatt.
Érdeklődni privátban vagy
06húsz3102796
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asebestyen 2023.11.18., szomb. 15:30-kor.
Ok: Cím javítása topicgazda kérésére
Ok: Cím javítása topicgazda kérésére