Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
PMC GB1i
Re: PMC GB1i
Továbbra is eladó.
Ha komolyan érdekel, megegyezünk.
Ha komolyan érdekel, megegyezünk.
PMC GB1i hangsugárzó pár eladó.
Az ár irányár, ajánlatokat várok.
Az ár irányár, ajánlatokat várok.
Ilyenem nekem is van, mióta hozzájutottam, azóta csak ezen hallgatok zenét. Szegény kef ls50 még csak nézi a polcról mivan. Aki a PM ket megveszi, tuti nagyon boldog lesz vele!
Nálam is voltak meghallgatáson. azt kell hogy mondjam, nagyon élvezetes, dinamikus,zenei hangja van, ugyanakkor rendkivül finom is. Feszes basszusok, hatalmas széles és mély sztereó tér! Közel egy héten keresztül volt nálam, így elég jól kiismertem a hangját. Nehezen mondtam le róla, csak azért nem vettem meg , mert lényegesen komolyabb kategória mint az én REGA erősítőm azaz sokkal jobb erősítő passzolna hozzá és nincs keretem jobb erősítőre.
Szóval a dobozok
, nagyon ajánlom
Szóval a dobozok
-
cécó
- Fórumlakó

- Értékelés: 131
Nálam vendégeskedett régebben egy GB1i...nagyon szofisztikált(zenei és ritmikus) kis dobozok.Mai napig a fülemben maradt!
Ha kevesled a mélyeit,szerintem nem ördögtől való pl. egy kisebb REL illesztése és hosszú ideig megoldódhat a nagybetűs Zenehallgatás.

Ha kevesled a mélyeit,szerintem nem ördögtől való pl. egy kisebb REL illesztése és hosszú ideig megoldódhat a nagybetűs Zenehallgatás.
HydraSound tápellátás - Oyaide MTS 6e - Naim Power Line - Naim CD5i-2/SR Pink/ - Naim Hi Line ic - WireWorld Platinum Electra 7 - Naim SuperNait 2/H.T.Diamond/ - Naim Naca5/Furutech FT212r/ - WireWorld Platinum 8 jumper - ProAc Response D18 - IsoAcoustics Gaia & zaZen/VibRacsi V4exex.
Újra vihető.
Jég …
PMC GB1i hangsugárzó pár eladó.
Az ár irányár, ajánlatokat meghallgatok.
Csere most köszönöm, de nem érdekel.
Az ár irányár, ajánlatokat meghallgatok.
Csere most köszönöm, de nem érdekel.
- Csatolmányok
-
- 1.jpg (356.09 KiB) Megtekintve 3387 alkalommal
-
- 2.jpg (250.14 KiB) Megtekintve 3387 alkalommal
-
- 3.jpg (257.2 KiB) Megtekintve 3387 alkalommal
-
- 4.jpg (206.56 KiB) Megtekintve 3387 alkalommal
PMC GB1i
PMC GB1i hangsugárzó pár dobozában, tartozékokkal, papírokkal szép állapotban eladó.
Fejér megyében található.
Irányár: 389.000.- Ft
saját képek hamarosan ...
Fejér megyében található.
Irányár: 389.000.- Ft
saját képek hamarosan ...
- Csatolmányok
-
- pmc.jpg (178.6 KiB) Megtekintve 3949 alkalommal