Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bowers & Wilkins 804 D3 fehér pár - makulátlan
Re: Bowers & Wilkins 804 D3 fehér pár - makulátlan
Elkelt itt a forumon, koszonom a lehetoseget es a vasarlast!
-
attilae555
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Szia!
Megvan még?
Megvan még?
Mostantól Budapest 12. kerületben megtekinthetőek-átvehetőek, gyári csomagolásban, makulátlan állapotban, 1 990 000 Forintos áron.
A hangfalak mostantól eredeti gyári dobozokban és csomagolással elérhetőek!;)
új ár 2.1 millió forint a hangfalpárért!
Bowers & Wilkins 804 D3 fehér pár - makulátlan
Kívételes lehetőség, ritkán jön szembe használtan!
Fájó szívvel, eladóvá vált imádott és nagyrabecsült B&W 804 D3 gyönyörű hangfalpárom, fehér színben, teljesen makulátlan állapotban, minden tartozékával (a csomagolásából csak a zsák és az alsó felső védő hungarocell tálcák vannak meg, dobozok nincsenek). High-end megjelenés high-end hangzással!
A hangfalakat Angliában vásároltam, jelenleg is itt találhatóak, Június 15-én költöznek velem haza, onnantól Budapest 2. kerületben lesznek átvehetőek.
Többet nem is nagyon kell szerintem mondanom, azthiszem felesleges őket dícsérnem, aki ezt olvassa biztos nagyon jól tudja, hogy mi fán teremnek ezek a szépségek...
Áruk párban: 2.3 Millió Forint.
Fájó szívvel, eladóvá vált imádott és nagyrabecsült B&W 804 D3 gyönyörű hangfalpárom, fehér színben, teljesen makulátlan állapotban, minden tartozékával (a csomagolásából csak a zsák és az alsó felső védő hungarocell tálcák vannak meg, dobozok nincsenek). High-end megjelenés high-end hangzással!
A hangfalakat Angliában vásároltam, jelenleg is itt találhatóak, Június 15-én költöznek velem haza, onnantól Budapest 2. kerületben lesznek átvehetőek.
Többet nem is nagyon kell szerintem mondanom, azthiszem felesleges őket dícsérnem, aki ezt olvassa biztos nagyon jól tudja, hogy mi fán teremnek ezek a szépségek...
Áruk párban: 2.3 Millió Forint.