Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Von Schweikert VR-35 Export Deluxe
Re: Von Schweikert VR-35 Export Deluxe
THX minősített subwoofert, háttér, centersugárzókat beszámolok.
Black Gate kondikat, hangszedőt, MC trafót be tudok számolni.
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 6
Üdvözlöm!
Szeretném elkérni a telefonszámát!
Köszönettel:
Molnár Attila
20-9424599
Szeretném elkérni a telefonszámát!
Köszönettel:
Molnár Attila
20-9424599
A nagy tolongásra való tekintettel a régi ár, 1.2m HUF érvényes, nem sürgős már az eladása.
Aki szeretne egy ilyen hazánkban igen ritka USA hangfalat gyári dobozában, továbbra is meg tudja Nagytarcsán hallgatni.
Aki szeretne egy ilyen hazánkban igen ritka USA hangfalat gyári dobozában, továbbra is meg tudja Nagytarcsán hallgatni.
Április 16 vasárnapig jelentős kedvezménnyel 990.000 forintért vihetőek.
Aki kompromisszummentes hangot keres kompromisszumokkal teli helyiségbe / nappaliba ahol életünk párjának is meg kell feleljen, annak ez végállomás!
Aki kompromisszummentes hangot keres kompromisszumokkal teli helyiségbe / nappaliba ahol életünk párjának is meg kell feleljen, annak ez végállomás!
Hangszedőt, elsősorban Ortofon SPU-t szívesen beszámolok az árba.
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 311
Sem nezegetni, sem utanaolvasni nem szabad.... mert azonnal megakarod venni. 
Szepek, jok is lehetnek nagyon..

Szepek, jok is lehetnek nagyon..
Eleje: Garrard 401, FR-24 MKII, Kiseki Milltek, Orsonic DS-500G, Philips TJ100, TJ304
Közepe: Philips AG9015 OTL, TJ MOSpower SE, DIY 6HD5 SE, Sanei 6C33C SE
Vége: Altec VOTT, Altec 604E Stonehenge, Lowther EX2, Mordaunt Stirling
Közepe: Philips AG9015 OTL, TJ MOSpower SE, DIY 6HD5 SE, Sanei 6C33C SE
Vége: Altec VOTT, Altec 604E Stonehenge, Lowther EX2, Mordaunt Stirling
Új évi árcsökkenés és végleges ár: 1.2m HUF.
Időközben megmértük az impedanciát Vanik Zolival és jelenthetem, hogy 50-70hz között esik le 5.8ohmra, ami azt jelenti hogy leszámítva az OTL erősítőket, a hangfalak könnyen hajthatóak.
Névleges impedancia 8ohm, min. impedancia 5.8ohm.
És végezetül csatoltam pár képet kedvcsinálónak.
Időközben megmértük az impedanciát Vanik Zolival és jelenthetem, hogy 50-70hz között esik le 5.8ohmra, ami azt jelenti hogy leszámítva az OTL erősítőket, a hangfalak könnyen hajthatóak.
Névleges impedancia 8ohm, min. impedancia 5.8ohm.
És végezetül csatoltam pár képet kedvcsinálónak.
- Csatolmányok
-
- IMG_4228.jpg (124.05 KiB) Megtekintve 3419 alkalommal
-
- IMG_4226.jpg (65.5 KiB) Megtekintve 3419 alkalommal
Vágjunk az árból: 1.3m HUF
Hozott erősítővel is meghallgatható!
Meghajtható már 3 wattal, nekem most egy Sabo FETes erősítő hajtja 2x4wattal, fantasztikusan zenél.
Annó volt persze 200wattos Conrad Johnson is, azzal izmosabb de kevésbé zenei volt a hangja.
Meghajtható már 3 wattal, nekem most egy Sabo FETes erősítő hajtja 2x4wattal, fantasztikusan zenél.
Annó volt persze 200wattos Conrad Johnson is, azzal izmosabb de kevésbé zenei volt a hangja.
Amit kifelejtettem: Óriási előnye a hangfalaknak, hogy teljes mértékben rá lehet őket tolni a falra és mégis "viszonylag" megmarad a térmélység. Ez az angol tesztben is olvasható.
A képen látható h teljesen sarokba tolva vannak használva, persze szabad térbe kihúzva jobb a térmélység, viszont sarokba szorítva is megmarad a hang high-end minősége, nincs hiányérzet, jó erősítővel párosítva hátborzongató.
A képen látható h teljesen sarokba tolva vannak használva, persze szabad térbe kihúzva jobb a térmélység, viszont sarokba szorítva is megmarad a hang high-end minősége, nincs hiányérzet, jó erősítővel párosítva hátborzongató.
Von Schweikert VR-35 Export Deluxe
Eladó egy ritka Von Schweikert VR-35 Export Deluxe hangfalpár eredeti gyönyörű esztétikai, hibátlan műszaki állapotban, gyári dobozaikkal. Második tulajdonos vagyok, Németországból vásároltam sok évvel ezelőtt őket.
Amiatt különlegesek, mert a talp és fedlapjuk nem festett MDF hanem gyári műmárvány (pontosan fogalmam nincs milyen kő, szép, masszív), pontosan 10.880euro volt az áruk 2013-ban a német forgalmazónál.
Helyileg Nagytarcsán vannak, meghallgathatóak hozott erősítővel, de nem postázom őket, érte kell jönni...120-130kiló a két hangfal.
Irányár: 1.5M HUF
Angol nyelvű teszt:
https://www.soundstageultra.com/index.p ... udspeakers
Amiatt különlegesek, mert a talp és fedlapjuk nem festett MDF hanem gyári műmárvány (pontosan fogalmam nincs milyen kő, szép, masszív), pontosan 10.880euro volt az áruk 2013-ban a német forgalmazónál.
Helyileg Nagytarcsán vannak, meghallgathatóak hozott erősítővel, de nem postázom őket, érte kell jönni...120-130kiló a két hangfal.
Irányár: 1.5M HUF
Angol nyelvű teszt:
https://www.soundstageultra.com/index.p ... udspeakers