Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Elac FS 249
- HelloweenKing
- Újonc fórumos
- Értékelés: 3
Re: Elac FS 249
ELKELT, köszönöm a lehetőséget az AVX-nek.
- HelloweenKing
- Újonc fórumos
Köszi a hozzászólásokat, én is nagyon szerettem, de eljött a feljebb lépés ideje. :)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6183

A többi hasonló jellegű hsz menjen az általános Elac topikba, ha megoldható.Köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
“ez még az első széria, ami nekem jobban tetszett, mint a 249.3 vagy akár a 407 Vela.”
Nálam volt a bs 263-tól az fs 249be-n keresztül a Vela 409-ig több hangfala is az Elac-nak.
Az én szokásaimmak, elvárásaimnak/fülemnek kivétel nélkül mind “ráver” bőven a “konkurenciákra” egy azonos kategóriákban.
Az új Velákkal viszont tényleg kicsit más irányt vettek, valamivel több lett a részlet, hangsúlyosabb közepekkel, picit finomabb hagszerhangokkal, de jól érzhetően szűkült a tér, mélységben kimondottan, és így nekem zsúfoltabb és unalmasabb lett az előadás. Szerencsére a Carina-t és a Solano-t “elrontották”
, ugyanis ott maradt minden a régiekből is
Annyi biztos, hogy nekem a jazz-től a könnyű elektronikus zenékig nem kell már máshol keresgéljek, max házon belül feljebb, ha nagyon nagyon mocorog valami
Hamar gazdára talál ez a hangfal is, szinte biztos.
Üdv.
Nálam volt a bs 263-tól az fs 249be-n keresztül a Vela 409-ig több hangfala is az Elac-nak.
Az én szokásaimmak, elvárásaimnak/fülemnek kivétel nélkül mind “ráver” bőven a “konkurenciákra” egy azonos kategóriákban.
Az új Velákkal viszont tényleg kicsit más irányt vettek, valamivel több lett a részlet, hangsúlyosabb közepekkel, picit finomabb hagszerhangokkal, de jól érzhetően szűkült a tér, mélységben kimondottan, és így nekem zsúfoltabb és unalmasabb lett az előadás. Szerencsére a Carina-t és a Solano-t “elrontották”

Annyi biztos, hogy nekem a jazz-től a könnyű elektronikus zenékig nem kell már máshol keresgéljek, max házon belül feljebb, ha nagyon nagyon mocorog valami

Hamar gazdára talál ez a hangfal is, szinte biztos.
Üdv.
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 32
Sziasztok!
Zseniális hangja van, volt hozzá szerencsém a múltban. Megfelelő elektronikával nálam hatalmas tér, kontrollált, szub szintű mélyek, élethű hangszerábrázolás jellemezte. Csövessel és félvezetőssel is hajtottam. Mindkettővel fantasztikusat ment.
Aki teheti gyorsan csapjon le rá, mert ez még az első széria, ami nekem jobban tetszett, mint a 249.3 vagy akár a 407 Vela.
Sok sikert az eladáshoz!
Zseniális hangja van, volt hozzá szerencsém a múltban. Megfelelő elektronikával nálam hatalmas tér, kontrollált, szub szintű mélyek, élethű hangszerábrázolás jellemezte. Csövessel és félvezetőssel is hajtottam. Mindkettővel fantasztikusat ment.
Aki teheti gyorsan csapjon le rá, mert ez még az első széria, ami nekem jobban tetszett, mint a 249.3 vagy akár a 407 Vela.
Sok sikert az eladáshoz!
- HelloweenKing
- Újonc fórumos
Elac FS 249
Eladó ELAC FS 249 hangfalpár. Ár: 650 000 Ft
Szín: fehér, apró sérüléssel
Meghallgatható, megtekinthető Budapesten az Audiophile Szalonban.
Részeletek:
https://audiophile-szalon.hu/termek/ela ... l-feher-2/
Szín: fehér, apró sérüléssel
Meghallgatható, megtekinthető Budapesten az Audiophile Szalonban.
Részeletek:
https://audiophile-szalon.hu/termek/ela ... l-feher-2/
- Csatolmányok
-
- Elac-FS249-termékkép.jpg (142.36 KiB) Megtekintve 1938 alkalommal
-
- Elac-FS249-porvédő-nélkül.jpg (152.19 KiB) Megtekintve 1938 alkalommal
-
- Elac-FS249-teljes-hátlap.jpg (128.7 KiB) Megtekintve 1938 alkalommal
-
- Elac-FS249-sérülés.jpg (63.72 KiB) Megtekintve 1938 alkalommal