Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kef IQ 5.0 szett
Re: Kef IQ 5.0 szett
Elkelt. Köszönöm a lehetōsèget!
Jégen a szett.
Szia!
Egyben érdekelne az egész. Így mennyibe kerül?
üdv.: Csató György
Egyben érdekelne az egész. Így mennyibe kerül?
üdv.: Csató György
árcsökkenés
IQ50 - 90e
IQ2c - 22e
IQ50 - 90e
IQ2c - 22e
Az IQ10ekre van erdeklodo tehat bontva is elado a szett
IQ50: 95e
IQ2c: 25e
minimalisan flexibilisek az arak.
BP-re fel tudom vinni (havonta altalaban 1x megfordulok ott).
IQ50: 95e
IQ2c: 25e
minimalisan flexibilisek az arak.
BP-re fel tudom vinni (havonta altalaban 1x megfordulok ott).
Az ígért fotók.
A hibákat próbáltam fotózni és jelölni (a két fronton találhatók apróbb hibák, ill az egyik front porvédőn).
A center és a két iq10 hibátlan. Az iq10eken gyári kef fali konzolok vannak (háttérsugárzóként használtam).
A hangfalak bontás, belenyúlásmentesek és műszakilag tökéletes állapotnak örvendenek. Első tulaj vagyok, 2010es hazai vásárlás, kb 2015 óta használaton kívül vannak. Véleményem szerint az árszintjét jócskán meghaladó képességű hangfalak.
Zalaegerszegen megtekinthető, meghallgatható.
A hibákat próbáltam fotózni és jelölni (a két fronton találhatók apróbb hibák, ill az egyik front porvédőn).
A center és a két iq10 hibátlan. Az iq10eken gyári kef fali konzolok vannak (háttérsugárzóként használtam).
A hangfalak bontás, belenyúlásmentesek és műszakilag tökéletes állapotnak örvendenek. Első tulaj vagyok, 2010es hazai vásárlás, kb 2015 óta használaton kívül vannak. Véleményem szerint az árszintjét jócskán meghaladó képességű hangfalak.
Zalaegerszegen megtekinthető, meghallgatható.
Kef IQ 5.0 szett
Eladò egy 5.0 szett első tulajtòl. Az elmùlt 7-8 èvben pihentek.
Műszakilag 10/10 àllapotban, esztètikailag pàr aprò hibàval.
A szett tartalma:
1 pàr iq50
1 pàr iq10
1 iq 2c
Egysègesen dark apple szìnben.
Helyileg zalaegerszeg, èrdeklődni pm. Postàzni nem tudom sajnos (a dobozok elkallòdtak), de esetleges hàzhozszàllìtàs megoldhatò.
Fotòkat a hètvègèn teszek fel. Àrra kompletten 160.000re gondoltam.
Műszakilag 10/10 àllapotban, esztètikailag pàr aprò hibàval.
A szett tartalma:
1 pàr iq50
1 pàr iq10
1 iq 2c
Egysègesen dark apple szìnben.
Helyileg zalaegerszeg, èrdeklődni pm. Postàzni nem tudom sajnos (a dobozok elkallòdtak), de esetleges hàzhozszàllìtàs megoldhatò.
Fotòkat a hètvègèn teszek fel. Àrra kompletten 160.000re gondoltam.