Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio contour 30
Re: Dynaudio contour 30
Átadásra került, köszi a lehetőséget 
Foglalózva! Átadás után zárom 

- BLX
- Törzsvendég

- Értékelés: 1041
Ne tologass vaktában szvsz. Próbálj ki egy DPS-s szobakorrekciós megoldást. Kérj segítséget olyantól, aki foglalkozik szoba akusztikával és méréssel. Sok sikert.
Köszönöm a nyitást és a türelmet
Nagyon akartam de nincs értelme tovább eröltetnem,..tologatnom, döntenem, fordítgatnom.. egyszerűen ez a kategória és méret “nem ide való”
Eladó 1.5millió fix.
Szállításban segítek kérésre, saját furgonnal teljes biztonsággal.
Nagyon akartam de nincs értelme tovább eröltetnem,..tologatnom, döntenem, fordítgatnom.. egyszerűen ez a kategória és méret “nem ide való”
Eladó 1.5millió fix.
Szállításban segítek kérésre, saját furgonnal teljes biztonsággal.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9451
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
..”idiotizmus” amit leműveltem itt mostanában elfogadom
, de mentségemre legyen, hogy a “világ legfurfangosabb” eszközei a dynaudio hangfalak, ezzel is értsünk egyet Ígerem nem zavarok itt mostanában, a “táp(agy
Itt is elnézést az érdeklődőktől és a moderátoroktól.
Kicsit módosítanék.
Beszámítani csak Elac fs-407, solano fs-287, vagy fs-267 hangfalak valamelyikét szeretném, amik azért minden tekintetben jóval “szerényebb képességű” dobozok a contour 30-nál tudjuk
, de valamivel hozzám mégis közelebb áll az a hangzás, és a “tápzavar” problémámat is jobban elfedik, meg pénzem is marad
.. de itt személyesen mindent elmondok/megmutatok
/kép szolgálatban
/
Beszámítani csak Elac fs-407, solano fs-287, vagy fs-267 hangfalak valamelyikét szeretném, amik azért minden tekintetben jóval “szerényebb képességű” dobozok a contour 30-nál tudjuk
/kép szolgálatban
A “petty”
Kérsésre szállításban segítek
Kérsésre szállításban segítek
Köszi a nyitást!
Minden csoda kettő napig tart:))
… de inkább az évek óta nagyon gyakran jelen lévő “rejtélyes”, valószínűleg táp/hálózat “zavar“ miatt (ami azt erdményezi olyankor, hogy szintekkel laposabb, nyomottabb, ezáltal unalmasabb az előadás) úgy döntöttem nem eröltetem tovább és csak megválok eddigi magasan a legszebb/legteljesebb hangú hangfalamtól, és ezzel a teljes rendszeremet “lejjebb is építem”. Mindentől függetlenül a korábban említett kábelszett egyik legszerencsésebb lépés/váltás volt a rendszeremben.
Az egyik hangfal legalján van egy, csak nagyon közelről látható pár milliméteres folt, azonkívűl abszolút karcmentes hibátlan szalon állapotú, még közel 7év garanciával minden újkori tartozékával, dokumentumaival saját fa ládáiban.
4-500.000ft-ig Dynaudio, Elac, Quadral hangfalat beszámítok.
Ára fix 1.5millió (amennyiben van nekem is szállítással)
/Békéscsaba/
Minden csoda kettő napig tart:))
… de inkább az évek óta nagyon gyakran jelen lévő “rejtélyes”, valószínűleg táp/hálózat “zavar“ miatt (ami azt erdményezi olyankor, hogy szintekkel laposabb, nyomottabb, ezáltal unalmasabb az előadás) úgy döntöttem nem eröltetem tovább és csak megválok eddigi magasan a legszebb/legteljesebb hangú hangfalamtól, és ezzel a teljes rendszeremet “lejjebb is építem”. Mindentől függetlenül a korábban említett kábelszett egyik legszerencsésebb lépés/váltás volt a rendszeremben.
Az egyik hangfal legalján van egy, csak nagyon közelről látható pár milliméteres folt, azonkívűl abszolút karcmentes hibátlan szalon állapotú, még közel 7év garanciával minden újkori tartozékával, dokumentumaival saját fa ládáiban.
4-500.000ft-ig Dynaudio, Elac, Quadral hangfalat beszámítok.
Ára fix 1.5millió (amennyiben van nekem is szállítással)
/Békéscsaba/
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6375
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Teljes komplett kábel csere történt, 2 napja nem akarom kikapcsolni a rendszert, és csak fokozódik
, marad a contour 30
Itt is megköszönném a megkeresést és a segítséget.
/ha valakit érdekel dynaudio-hoz nagyon passzoló kábelezést, írjon privátban
Itt is megköszönném a megkeresést és a segítséget.
/ha valakit érdekel dynaudio-hoz nagyon passzoló kábelezést, írjon privátban
Szép darab!
És mennyiből nem tud alkudni a műkedvelő érdeklődő?
És mennyiből nem tud alkudni a műkedvelő érdeklődő?
Dynaudio contour 30
Eladó black high gloss (lakk fekete) Dynaudio contour 30 álló hangfalpár, a szériában utolsó, már módosított talpakkal, fa ládában értékesített változat.
A hangfal garanciás 2021 08 havi magyarországi vásárlás, karcmentes hibátlan szalon állapotú(a grillek mágneses korongjainak nyoma nagyon halványan, és csak bizonyos szögből, új koruk óta látható a fém előlapon), minden újkori tartozékával, dokumentumaival(számla) saját fa ládáiban biztonságosan szállítható.
Eladás oka:
Sajnos megint csak itthon derült ki
, hogy nem tudom "kiszolgálni" megfelelően sem elektronikával sem akusztikával, amin változtatni jelenleg lehetőségem és energiám sincs.
Kisebb értékű hibátlan álló hangfalat beszámítok.
A megadott ár nem(!) alkuképes és csak komoly vásárlási szándékkal érdeklődjenek, köszönöm.
Szállításban tudok segíteni.
/Békés megye/
A hangfal garanciás 2021 08 havi magyarországi vásárlás, karcmentes hibátlan szalon állapotú(a grillek mágneses korongjainak nyoma nagyon halványan, és csak bizonyos szögből, új koruk óta látható a fém előlapon), minden újkori tartozékával, dokumentumaival(számla) saját fa ládáiban biztonságosan szállítható.
Eladás oka:
Sajnos megint csak itthon derült ki
Kisebb értékű hibátlan álló hangfalat beszámítok.
A megadott ár nem(!) alkuképes és csak komoly vásárlási szándékkal érdeklődjenek, köszönöm.
Szállításban tudok segíteni.
/Békés megye/