Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heco Music Style 900 egykori vakteszt győztes
Re: Heco Music Style 900 egykori vakteszt győztes
Köszönöm a lehetőséget, másik platformon elkeltek a frontok. A Centert külön felteszem
készítettem még fotót a hozzá tartozó Music Style Center 2-ről is. Egyben a frontokkal 180 ezerért vihető.
- gyeniko
- Fórumlakó
- Értékelés: 273
Elég ritka jószág használtan. Minden egyes forintját nagyon megéri! 

Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
Heco Music Style 900 egykori vakteszt győztes
Eladósorba került egy egykori vakteszt győztes HECO MUSIKSTYLE 900 hangfalpárom.
A maga kategóriájába szerintem kiváló, nagyon szerethető doboz, hosszútávon sem fárasztó hang, iszonyat mélyek.
91 dB érzékenység, nem kell agyon hajtani, már alacsony hangerőn is szépen összeáll a hangja.
Főbb műszaki adatok:
170/300W, 4-8 Ohm, 25-40.000 Hz, 91 dB
ajánlott meghajtás: 30..300W,
méret: 225x1130x353mm
2015. 09 havi vétel, első tulajdonosa vagyok, az egyik grillt leszámítva teljesen hibátlan, karcmentes nagyon megvigyázott darab (elvben a hififutárnál mér rendelhető cseredarab)
Sajnos a macskám tett egy kisérletet a megmászására, az eredményről készítettem külön fotót. Igazából már fél méterről sem lehet látni, de tény, hogy ott van.
Meghallgatható, személye átvétellel vihető: Bp, XXII kerület, Campona közelében
Ha kérhetem, inkább telefonon keressenek: 06 30 9 776 399
ára: 150.000,-HUF
A házimozit teljesen felszámolom, így vihető mellé a sorozat Centere is szinten patika állapotban + 30.000,-ért .
A maga kategóriájába szerintem kiváló, nagyon szerethető doboz, hosszútávon sem fárasztó hang, iszonyat mélyek.
91 dB érzékenység, nem kell agyon hajtani, már alacsony hangerőn is szépen összeáll a hangja.
Főbb műszaki adatok:
170/300W, 4-8 Ohm, 25-40.000 Hz, 91 dB
ajánlott meghajtás: 30..300W,
méret: 225x1130x353mm
2015. 09 havi vétel, első tulajdonosa vagyok, az egyik grillt leszámítva teljesen hibátlan, karcmentes nagyon megvigyázott darab (elvben a hififutárnál mér rendelhető cseredarab)
Sajnos a macskám tett egy kisérletet a megmászására, az eredményről készítettem külön fotót. Igazából már fél méterről sem lehet látni, de tény, hogy ott van.
Meghallgatható, személye átvétellel vihető: Bp, XXII kerület, Campona közelében
Ha kérhetem, inkább telefonon keressenek: 06 30 9 776 399
ára: 150.000,-HUF
A házimozit teljesen felszámolom, így vihető mellé a sorozat Centere is szinten patika állapotban + 30.000,-ért .