Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Monitor Audio Silver RX6
Re: Monitor Audio Silver RX6
A hangsugárzók elkeltek, zárom.
A fenti képeken látszik a sérülés, ami nem látszik, az a grill, ami ugyanott sérült, hiszen az eladóm elmondása alapján rajta volt, amikor rádőld vmi. Elővettem a grill-t ezt fotózom. Aki ezzel akarja hallgatni, az ezt is bámulhatja. A jég emiatt olvadt fel. Hozzáteszem élőben nem ennyire erősen látszik.
Akinek ez nem dealbraeker, tegyen ajánlatot bátran.
Akinek ez nem dealbraeker, tegyen ajánlatot bátran.
A jég felolvadt.
Kérek mindenkit, hogy aki makulátlan hangsugárzót keres, az lapozzon tovább, ez nem az ő hangfala lesz.
Köszönöm
Kérek mindenkit, hogy aki makulátlan hangsugárzót keres, az lapozzon tovább, ez nem az ő hangfala lesz.
Köszönöm
Vasárnapig jégen.
Monitor Audio Silver RX6
Sziasztok!
Feljebblépés miatt eladó Monitor Audio Silver RX6 dió hangfalpár.
3 éve innen az avx-ről érkezett hozzám. NAD C375-ön és MF M3si-n is nagyon szépen szólnak.
A bal oldali dobozon egy kisebb felületi sérülés (így jött), a jobb oldal sugárzón kisebb benyomódás és karc( fiam
). Ezeket fotóztam.
Ez egy kiváló hangsugárzó, mely magasabb árfekvésbe tartozna, de a sérülések okán az árat ennek megfelelően lőttem be.
Meghallgatni Budafokon lehet, jelenleg M3Si-n, illetve Evoke 20 társaságában, azzal összehasonlítva.
0630870tizenhéz10
Súlya miatt csak személyes átvételt preferálom. Dobozában adom őket.
175.000.-
A héten könnyebben lehet alkudni, utána elpakolom, nem kér enni.
köszi, hogy elolvastad.
Feljebblépés miatt eladó Monitor Audio Silver RX6 dió hangfalpár.
3 éve innen az avx-ről érkezett hozzám. NAD C375-ön és MF M3si-n is nagyon szépen szólnak.
A bal oldali dobozon egy kisebb felületi sérülés (így jött), a jobb oldal sugárzón kisebb benyomódás és karc( fiam

Ez egy kiváló hangsugárzó, mely magasabb árfekvésbe tartozna, de a sérülések okán az árat ennek megfelelően lőttem be.
Meghallgatni Budafokon lehet, jelenleg M3Si-n, illetve Evoke 20 társaságában, azzal összehasonlítva.
0630870tizenhéz10
Súlya miatt csak személyes átvételt preferálom. Dobozában adom őket.
175.000.-
A héten könnyebben lehet alkudni, utána elpakolom, nem kér enni.
köszi, hogy elolvastad.
- Csatolmányok
-
- D8F8759F-2E1A-47EB-AC81-C2EE093C8938.jpeg (2.65 MiB) Megtekintve 1013 alkalommal
-
- E38F5593-2F98-4BA7-95F3-73A75800815F.jpeg (2.44 MiB) Megtekintve 1013 alkalommal
-
- 7DF30738-AEC7-4228-BB44-5D952352B454.jpeg (2.71 MiB) Megtekintve 1013 alkalommal