Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio Emit 20
Re: Dynaudio Emit 20
Kedves Qqc!
Engem az állvány érdekelne, személyesen át tudom venni.
Elérhetőségem emailben küldtem.
Üdvözlettel: József
Engem az állvány érdekelne, személyesen át tudom venni.
Elérhetőségem emailben küldtem.
Üdvözlettel: József
Re: Dynaudio Emit 20
Kedves Qqc!
Ha az állványra volna vevő, akkor engem érdekelnének a hangfalak, de sajnos csak futárral, ha neked így megfelelő.
Üdvözlettel,
István
Ha az állványra volna vevő, akkor engem érdekelnének a hangfalak, de sajnos csak futárral, ha neked így megfelelő.
Üdvözlettel,
István
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Dynaudio Emit 20
Eladó Dynaudio Emit 20 és Stand 6
A hangfal 2022.03.24-i vásárlás (Hangtér). A vásárlástól 5 év garival. Kihasználatlanság miatt lett eladó, talán ha 10 alkalommal volt használva.
A hangfal satin black, az állvány fekete színű, mindkettő dobozban az összes kiegészítőkkel.
Helyileg Budapest XIV. kerületben kipróbálható.
Dynaudio Emit 20 ára: 220e
Dynaudio Stand 6 ára 60e
Egyben szeretném eladni, külön csak ha mindkettőre van vevő. Személyes átvételt a fentebb említett címen (ezt preferálom), vagy az ország bármely részére el tudom juttatni (a szállítás ára nincs benne a hangfal és állvány árában, az megegyezés tárgya )
A hangfal 2022.03.24-i vásárlás (Hangtér). A vásárlástól 5 év garival. Kihasználatlanság miatt lett eladó, talán ha 10 alkalommal volt használva.
A hangfal satin black, az állvány fekete színű, mindkettő dobozban az összes kiegészítőkkel.
Helyileg Budapest XIV. kerületben kipróbálható.
Dynaudio Emit 20 ára: 220e
Dynaudio Stand 6 ára 60e
Egyben szeretném eladni, külön csak ha mindkettőre van vevő. Személyes átvételt a fentebb említett címen (ezt preferálom), vagy az ország bármely részére el tudom juttatni (a szállítás ára nincs benne a hangfal és állvány árában, az megegyezés tárgya )
- Csatolmányok
-
- Emit 3.jpg (67.58 KiB) Megtekintve 1242 alkalommal
-
- Emit 2.jpg (59.33 KiB) Megtekintve 1242 alkalommal
-
- Emit 1.jpg (71.62 KiB) Megtekintve 1242 alkalommal