Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Elac FS 249.3
Re: Elac FS 249.3
A mai naptól új gazdájánál muzsikálnak az Elac hangfalak, köszönet az avx-nek.
Igen, a Jet V sokkal "kifejezőbb" több részletet tud megmutatni a zenében, mint a Jet III. Bár ez egyrészt a magassugárzók mechanikai tényezője miatt van, de részben (gondolom én) a hangváltók szintén magasabb kvalitásnak köszönhető, mert úgy ahogy lépünk felfelé a ranglétrán a hangváltó készlet is sokkal komolyabb szintre kerül.
Igen rég volt már a Jet III -mal szerelt Elac-om, de azért még elég jól vissza tudok emlékezni a különbségre hangzásban és a Jet V kiemelkedőbb teljesítményére.
Az FS 249.3 egy minden tekintetben kiforrott hangfal és nem utolsó sorban gyönyörű és minőségi kidolgozású. Hangzásban elképesztő részletező képességgel és olyan mennyiségű hanggal, hogy azt a saját kategóriájában más gyártók hangfalai nem igen tudják repodulálni. Talán ezért is olyan ritkán lehet belefutni egy eladó FS 249.3 példányba.
Akinek egyszer volt már 249.3 nehezen válik meg tőle, mint én is fájó, szívvel tettem fel ide, de még egyet szeretnék feljebb lépni és nem titok, csak is egy FS 409-re.
Igen rég volt már a Jet III -mal szerelt Elac-om, de azért még elég jól vissza tudok emlékezni a különbségre hangzásban és a Jet V kiemelkedőbb teljesítményére.
Az FS 249.3 egy minden tekintetben kiforrott hangfal és nem utolsó sorban gyönyörű és minőségi kidolgozású. Hangzásban elképesztő részletező képességgel és olyan mennyiségű hanggal, hogy azt a saját kategóriájában más gyártók hangfalai nem igen tudják repodulálni. Talán ezért is olyan ritkán lehet belefutni egy eladó FS 249.3 példányba.
Akinek egyszer volt már 249.3 nehezen válik meg tőle, mint én is fájó, szívvel tettem fel ide, de még egyet szeretnék feljebb lépni és nem titok, csak is egy FS 409-re.
Szalonban, és itthon is volt/van

Jet5-el finomabb, tisztább, és jól érezhetően “minőségibb/izgalmasabb” a hangzás, ..vagy az már inkább előadás

Nagyon jól sikerült, keresett tipusa a 249.3
Szép.
mennyivel jobb a JET V mint a JET III?
mennyivel jobb a JET V mint a JET III?
Elac FS 249.3
A 249 szériából az utolsó generáció, remek hangzású hangfalak, köszönhetően a jobb belső kábelezésnek és az frissített hangváltó készletnek. Voltak korábban is "kisebb" Elac hangfalaim azok is precíz és szuper részletes hangással bírtak, de az FS 249.3 a 3 utas kialakításnak köszönhetően őrületes hangmennyiséggel és pontos hangleképzéssel bír. A mélyek ütősek, gyorsak és pontosak. A "kisebb" Elac szériákhoz anno még vettem egy Elac 2050 sub ládát, de a 249.3-hoz már semmi esetre sem kell. Igény esetén talán majd ez a sub is eladó lesz. A hangfalról bővebb info és specifikációk a neten... https://audiophile-szalon.hu/termek/ela ... gJhpvD_BwE
Ára: 980.000.- Ft / pár
Megtekinthető, meghallgatható, Budapest, XIX. ker.
Üdv, Krisztián
- Csatolmányok
-
- 20210320_110841.jpg (1.85 MiB) Megtekintve 1170 alkalommal
-
- 20210219_192310.jpg (1.74 MiB) Megtekintve 1170 alkalommal
-
- 20210219_191813.jpg (1.94 MiB) Megtekintve 1170 alkalommal
-
- 20210219_191115.jpg (2.21 MiB) Megtekintve 1170 alkalommal
-
- 20210219_184706.jpg (1.79 MiB) Megtekintve 1170 alkalommal