Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
PMC GB1i black ash
Re: PMC GB1i black ash
Elkeltek. Köszönöm a lehetőséget.
Kérem befejezni a dícséretét!
Közelmúltban hozzájutottam egy Neukomm erősítőhöz, ami már eleve megfuttatta bogárkámat. Kicsit utánanézve a '19-es hifi show-n Münchenben PMC dobozka volt a márka erősítőjére kötve (igaz PMC twenty5 ), de mindig beneézek e hirdetésbe
már csak az a szerencsém, hogy nem Bp-en van
, (ja, meg egy JBL L40, amivel itthon jobban tetszik, mint a boltban próba során rákötött közel félmilliós dobozzal )
vegye meg gyorsan valaki!
Közelmúltban hozzájutottam egy Neukomm erősítőhöz, ami már eleve megfuttatta bogárkámat. Kicsit utánanézve a '19-es hifi show-n Münchenben PMC dobozka volt a márka erősítőjére kötve (igaz PMC twenty5 ), de mindig beneézek e hirdetésbe
már csak az a szerencsém, hogy nem Bp-en van
vegye meg gyorsan valaki!
Azon a 29Hz-n lehet röhögni, bár az meg igaz, hogy pont megfelelő mélyei vannak. Én kb fél éve jutottam hozzá a gb1i párhoz, és sztem az összes cuccom közül a legstabilabb pont. Nem tudom elképzelni hogy eladjam, és itthon zene már csak ezekből jön, minden más munka nélkül maradt. Fenomenalisan jó hangja van, halkan és hangosan is.
Aki megveszi, tuti nagyon boldog lesz vele!
Aki megveszi, tuti nagyon boldog lesz vele!
Bíztatnék mindenkit aki hangsugárzók terén továbblépést fontolgat, azokat is akik eddig monitoron gondolkodtak: tegyenek egy próbát! Aki nem hallott még semmit a gyártótól nem tudhatja mire számíthat ezektől a méretüket meghazudtoló dobozoktól.
Fenntartom az állításomat miszerint kidolgozott vagy szerencsés akusztikájú helységben megfelelő kiszolgálással a legmagasabb igényeket is kielégíthetik.
Jelenleg (őszintén szólva játszásiból) egy kedves barátom Creek cd/erősítő szettjével zenélnek nálam egy kb 15nm-es kisszobában lenyűgöző módon.
Fenntartom az állításomat miszerint kidolgozott vagy szerencsés akusztikájú helységben megfelelő kiszolgálással a legmagasabb igényeket is kielégíthetik.
Jelenleg (őszintén szólva játszásiból) egy kedves barátom Creek cd/erősítő szettjével zenélnek nálam egy kb 15nm-es kisszobában lenyűgöző módon.
Aki ezekre a dobozokra lecsap jól költi el a pénzét. Ezek képviselték a legjobb ár/érték arányt a PMC kínálatában. Már nem kaphatóak és minden nap nem jön szembe belőlük újszerű. A vásárló kétséget kizáróan megkapja a gyártóra jellemző csúcs hangminőséget a monitorváltozat korlátai nélkül. Persze van ennél feljebb (náluk csak feljebb van) de már ezek a dobozok is évekig stabil alapjai lehetnek egy igazán igényes rendszernek.
A felmerült jellegzetesebb kérdésekre gyorsan válaszolnék: második tulaj vagyok, nem voltak megbontva soha, nem adom oda féláron és meghallgatás/megtekintés nélkül nem alkudozom.
Köszönöm.
A felmerült jellegzetesebb kérdésekre gyorsan válaszolnék: második tulaj vagyok, nem voltak megbontva soha, nem adom oda féláron és meghallgatás/megtekintés nélkül nem alkudozom.
Köszönöm.
PMC GB1i black ash
Megválok PMC GB1i típusú, 2010-es gyártású, magyar DigitalPro beszerzésű hangsugárzóimtól. 2017-ben az első tulajdonosuktól kerültek hozzám, azóta használom őket nagy elégedettséggel ám úgy alakult, hogy márkán belül feljebb léptem.
Fekete, valódi fafurnéros transmission line dobozok 2,4m labirintushosszal, 29Hz-es alsó határfrekvenciával, 8Ohm impedanciával, 87dB érzékenységgel.
Természetesen minden tartozékuk rendelkezésre áll, a csomagolást és az eredeti számlát is beleértve. Állapotuk a szó legszorosabb értelmében makulátlan, valóban mint az új.
A PMC legkisebb állódoboza, rendelkezik a márkára jellemző kompromisszummentes tervezés és kivitelezés adta igényes küllemmel és professzionális tartóssággal. A hangját nem méltatom, lepődjön meg az érdeklődő egy személyes meghallgatás alkalmával Szombathelyen. Ha csöveshez szánná valaki hozza azt magával.
Megfelelő rendszerben és helységben a legmagasabb igények kielégítésére is alkalmas úgy a megjelenés mint a hang tekintetében.
Küldés kizárt. Ár: 420000Ft. Beszámításra csak és kizárólag karcmentes fekete Heed Abacus kerülhet gyári csomagolással.
PÜ vagy email egyeztetés után tudunk telefonon értekezni.
Fekete, valódi fafurnéros transmission line dobozok 2,4m labirintushosszal, 29Hz-es alsó határfrekvenciával, 8Ohm impedanciával, 87dB érzékenységgel.
Természetesen minden tartozékuk rendelkezésre áll, a csomagolást és az eredeti számlát is beleértve. Állapotuk a szó legszorosabb értelmében makulátlan, valóban mint az új.
A PMC legkisebb állódoboza, rendelkezik a márkára jellemző kompromisszummentes tervezés és kivitelezés adta igényes küllemmel és professzionális tartóssággal. A hangját nem méltatom, lepődjön meg az érdeklődő egy személyes meghallgatás alkalmával Szombathelyen. Ha csöveshez szánná valaki hozza azt magával.
Megfelelő rendszerben és helységben a legmagasabb igények kielégítésére is alkalmas úgy a megjelenés mint a hang tekintetében.
Küldés kizárt. Ár: 420000Ft. Beszámításra csak és kizárólag karcmentes fekete Heed Abacus kerülhet gyári csomagolással.
PÜ vagy email egyeztetés után tudunk telefonon értekezni.
- Csatolmányok
-
- pmc1.jpg (3.11 MiB) Megtekintve 2012 alkalommal
-
- pmc2.jpg (2.85 MiB) Megtekintve 2012 alkalommal
-
- pmc3.jpg (2.72 MiB) Megtekintve 2012 alkalommal
-
- pmc4.jpg (2.64 MiB) Megtekintve 2012 alkalommal
-
- pmc5.jpg (3 MiB) Megtekintve 2012 alkalommal
-