Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dali Lektor 6 5.0 szett
Re: Dali Lektor 6 5.0 szett
Köszönöm az érdeklődéseket, elkelt. Lezárom a hirdetést.
Köszönöm az érdeklődéseket, elkelt. Lezárom a hírdetést.
Kedves reepi!
Rendben, az üzenetet nem láttam de a lenti telefonszámon elérsz.
Rendben, az üzenetet nem láttam de a lenti telefonszámon elérsz.
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Hello!
Engem érdekel.
Emailt is írtam avx-en keresztül, de akkor majd hivlak hogy egyeztessünk mikor hol
Engem érdekel.
Emailt is írtam avx-en keresztül, de akkor majd hivlak hogy egyeztessünk mikor hol

Köszönöm de kb 2 hete vettem mástól Dali-t.

Szia! Igen, még megvan, vihető.
Kedves Fórumtárs!
Meg van még a szett?
Meg van még a szett?
Dali Lektor 6 5.0 szett
Sziasztok!
Eladó egy 2014-ben vásárolt, esztétikailag és funkcionálisan is kiváló állapotban lévő Dali Lektor 6/Lektor LCR/Lektor1 5.0 szett dió színben. A szettet lehetőleg egyben szeretném értékesíteni. A közelmúltban költöztünk és lakásdesign és feljebb lépés miatt szeretnék váltani. Irányár: 230.000 Ft. helyileg Budapest 22.kerületében. Személyes átvétel preferált, szállításban tudok segíteni Budapesten belül.
Érdeklődés 06hetven933hatvan80
Saját fényképek hamarosan, addig is:
Eladó egy 2014-ben vásárolt, esztétikailag és funkcionálisan is kiváló állapotban lévő Dali Lektor 6/Lektor LCR/Lektor1 5.0 szett dió színben. A szettet lehetőleg egyben szeretném értékesíteni. A közelmúltban költöztünk és lakásdesign és feljebb lépés miatt szeretnék váltani. Irányár: 230.000 Ft. helyileg Budapest 22.kerületében. Személyes átvétel preferált, szállításban tudok segíteni Budapesten belül.
Érdeklődés 06hetven933hatvan80
Saját fényképek hamarosan, addig is: