Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Monitor Audio Silver 2
Re: Monitor Audio Silver 2
A rosewood is elkelt pofátlan alkudozás nélkül és hogy-hogynem külföldön…
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
Ne is foglalkozz a komolytalan vevőkkel.HA valakinek ez nem tetszik ennyiért ,akkor megveheti az újabb generációs silvert 249-ért újonnan,vagy kimehet Romániába ahol szintén drágább a silver 2 (kb :175.000)
Natural Oak elkelt alku és egyéb nyávogás nélkül de nem itt.
Rosewood még elérhető.
Rosewood még elérhető.
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 96
Szia!
A hangfal mögötti falburkolatnak, milyen hatása van, a hangzásra?
A hangfal mögötti falburkolatnak, milyen hatása van, a hangzásra?
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
- Gtaati
- Nincs visszaút

- Értékelés: 4
Helló!
Hát igen, sajnos vannak érdekes vevő jelöltek.... Én árulok egy Monitor Audio centert, jön egy kedves jelentkező neki kell azonnal, tutira, megegyeztünk, sőt még masik oldalon is keresett. Elmegyek a dobozáért, szétszedem, becsomagolom és jöhetne a feladás mire meggondolja az illető magát.... Ezek után, hogy jegeljünk egy hirdetést? Kb. ha küld előleget-foglalót, akkor lehet csak komolyan venni.. Bocsi, hogy ide rondítottam ezzel az írással! Up a jó kis dobozoknak!
Hát igen, sajnos vannak érdekes vevő jelöltek.... Én árulok egy Monitor Audio centert, jön egy kedves jelentkező neki kell azonnal, tutira, megegyeztünk, sőt még masik oldalon is keresett. Elmegyek a dobozáért, szétszedem, becsomagolom és jöhetne a feladás mire meggondolja az illető magát.... Ezek után, hogy jegeljünk egy hirdetést? Kb. ha küld előleget-foglalót, akkor lehet csak komolyan venni.. Bocsi, hogy ide rondítottam ezzel az írással! Up a jó kis dobozoknak!
Cambridge Audio CXR 200, Cambridge Audio CXUHD, Monitor Audio Silver 8, Monitor Audio Silver Center, Monitor Audio Silver FX, Monitor Audio RSW12:)
Az elmúlt napok eseményei miat a következőket szeretném pontosítani:
Ahogy a hirdetés elején írtam a dobozok Svédországban (Stockholm) vannak. NEM Budapesten !
Budapestig a szállítás ingyenes (volt).
Az árból többet NEM engedek.
Sőt , néhány érdekes arc miatt a szállítást sem állom , a vevő fizeti.
Nehogy már egy 250-300.000.- forintos gyakorlatilag új doboz már nyomott árából még azt is én fizessem és még ebből is “cigánykodunk” ??
Ha tudod , hogy úgysem fogsz felhívni mert nincs háromszáz forintod egy telefonhívásra akkor minek kérsz telefonszámot
? (ez egyébként minden hirdetésnél előfordul) Komolyan vannak akik gyűjtögetik a telefonszámokat
A vételár előre utalása után futárral (jellemzően SebestyénTransz) küldöm a terméket.
Akinek ez nem fér bele az kérem ne keressen és ne rabolja az időmet.
A dobozok továbbra is eladóak !
Áruk kerek 150.000.-ft plusz szállítás / pár.
Ahogy a hirdetés elején írtam a dobozok Svédországban (Stockholm) vannak. NEM Budapesten !
Budapestig a szállítás ingyenes (volt).
Az árból többet NEM engedek.
Sőt , néhány érdekes arc miatt a szállítást sem állom , a vevő fizeti.
Nehogy már egy 250-300.000.- forintos gyakorlatilag új doboz már nyomott árából még azt is én fizessem és még ebből is “cigánykodunk” ??
Ha tudod , hogy úgysem fogsz felhívni mert nincs háromszáz forintod egy telefonhívásra akkor minek kérsz telefonszámot
A vételár előre utalása után futárral (jellemzően SebestyénTransz) küldöm a terméket.
Akinek ez nem fér bele az kérem ne keressen és ne rabolja az időmet.
A dobozok továbbra is eladóak !
Áruk kerek 150.000.-ft plusz szállítás / pár.
150.000.- / pár mától.
Szállítás Budapestig ingyenes.
Szállítás Budapestig ingyenes.
Monitor Audio Silver 2
Két pár állványos dobozka.
Az egyik Natural Oak színben , vadonat új állapotban. Csak teszt kedvéért lett kibontva.
Ára : 200.000,- ft.
A másik Rosewood színben.
Ezeket használom nyár eleje óta.
Ezek is új állapotban ,csupán be vannak járatva. Előlapjai továbbra is bontatlanul pihennek a dobozban.
Ára : 180.000.-ft
Mindkettő doboza és minden gyári tartozéka megvan.
Jelenleg Svédországban vannak , azonban hamarosan hazakerülnek.
Az egyik Natural Oak színben , vadonat új állapotban. Csak teszt kedvéért lett kibontva.
Ára : 200.000,- ft.
A másik Rosewood színben.
Ezeket használom nyár eleje óta.
Ezek is új állapotban ,csupán be vannak járatva. Előlapjai továbbra is bontatlanul pihennek a dobozban.
Ára : 180.000.-ft
Mindkettő doboza és minden gyári tartozéka megvan.
Jelenleg Svédországban vannak , azonban hamarosan hazakerülnek.