Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Klipsch RC64 center

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
GaP
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 23

Re: Klipsch RC64 center

Hozzászólás Szerző: GaP »

Továbbra is eladó, de az opcionális kábel nélkül, az ugyanis elkelt! Ennél olcsóbb sajnos nem lesz :(
Amp Rotel RA-03
Speakers Klipsch RP-6000F
DAC Topping E30
HW/SW RPi4 Volumio
LP Pro-Ject Debut III + Nagaoka MP-110
Library QNAP TS-253A
Cables Supra USB, Audioquest Sydney RCA, Van Damme Black Series Tour Grande

GaP
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Legyen egy kis akció: 180e ft!
Amp Rotel RA-03
DAC Topping E30
HW/SW RPi4 Volumio
Library QNAP TS-253A

GaP
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Remélem hozzászólásom nem számít felesleges up-nak, de köszönöm az elismerő szavakat a termék nevében! leborulok.gif
Ez így van, minőségi erősítővel brutál amit művel, de tény, hogy nem minden rendszer hangképébe illeszkedik, de ha igen, akkor :smile52: ;peace;
Én is itt az AVX-en vettem ezt a darabot, a Klipsch topikban kötött ismertségnek köszönhetően (sajnos egy ideje nem írtam, leszoktam a fórumokról sajnos)!
Ha itt nem megy el, külföldi oldalakra is felrakom, németeknél gyakran keresnek ilyet (most is találtam hirdetést), de jobb szeretném, ha itthon találna gazdára.

darthdick írta:
2021.10.15., pén. 13:41
Ez a center hangfal az itt nagy átlagban megszokott R szériákhoz képest ég és föld.
Az RP széria nagyobb centereinél(450,504) is jóval többet,minőségibbet,nagyobb volumenű megszólalást biztosít.Tapasztalatból írom...
A megépítettség brutális,bútorfa...28kg(annyi mint az RP széria legnagyobb front darabja!)
Gyakorlatilag az új RP 504 ára alatt hozzájut a vevő itt és most.Ritka doboz,nem véletlen,külföldön is.
Nem ismerem az eladót,de a terméket annál jobban;-)
Amp Rotel RA-03
DAC Topping E30
HW/SW RPi4 Volumio
Library QNAP TS-253A

darthdick

Hozzászólás Szerző: darthdick »

Ez a center hangfal az itt nagy átlagban megszokott R szériákhoz képest ég és föld.
Az RP széria nagyobb centereinél(450,504) is jóval többet,minőségibbet,nagyobb volumenű megszólalást biztosít.Tapasztalatból írom...
A megépítettség brutális,bútorfa...28kg(annyi mint az RP széria legnagyobb front darabja!)
Gyakorlatilag az új RP 504 ára alatt hozzájut a vevő itt és most.Ritka doboz,nem véletlen,külföldön is.
Nem ismerem az eladót,de a terméket annál jobban;-)

GaP
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Továbbra is eladó ez a remek darab!
Kérem olyan ne jelentkezzen, aki csak ígérget, mert most belefutottam egy 100%-ra kell, aztán mégsem kellett úriemberbe.
Amp Rotel RA-03
DAC Topping E30
HW/SW RPi4 Volumio
Library QNAP TS-253A

GaP
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch RC64 center

Eladó mk1-es Klipsch RC64 center, a nagyágyú, egy igazi kuriózum, itthon ritka darab. Tekintélyes méret és tömeg, lehengerlő hang. Sajnos mozizni egyáltalán nincs időm, a subom is beadta a kulcsot, már egy éve kerülgetem az eladását, most rászántam magam.
A center jó állapotú, nem volt piszkálva, hangszórók és a rács is épek, egyedül a lábai nem gyáriak, de ez nem látszik amúgy sem. Sajnos doboza nincs meg, én is anélkül vettem, így postázását nem vállalom (tömege miatt amúgy is drága lenne). Helyileg Velence, de Székesfehérvár-Budapest-Göd tengelyen a szállítás talán megoldható.
Ára kint - ha kapható nagy ritkán - 600 eur körül mozog, ennek megfelelő árat kérek érte.
Opcionálisan audioquest midnight+ center kábel (bi wire) is eladó hozzá (+20e ft).
IMG_20190325_222018.jpg
IMG_20190325_222018.jpg (2.14 MiB) Megtekintve 826 alkalommal
Amp Rotel RA-03
DAC Topping E30
HW/SW RPi4 Volumio
Library QNAP TS-253A

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”