Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó Sorrento színű Jamo E8 sub
Re: Eladó Sorrento színű Jamo E8 sub
Sziasztok, a mai nap elkelt a hangfal, így zárom a hirdetést.
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Szia. Engem érdekelne ez a sub. Meg van még? 
Szia,
semmi gond, az ár részemről rendben.
Én Siófokon dolgozom és legközelebb két hét (október 15.) múlva megyek Nyíregyházára. Ha addig megfelel akkor tudok segíteni a szállításban.
semmi gond, az ár részemről rendben.
Én Siófokon dolgozom és legközelebb két hét (október 15.) múlva megyek Nyíregyházára. Ha addig megfelel akkor tudok segíteni a szállításban.
Eladó Sorrento színű Jamo E8 sub
Sziasztok,
el szeretném adni az általam 2003-ban vásárolt Sorrento színű Jamo E 8 sub hangfalamat
Műszakilag kifogástalan állapotú igyekeztem gondos gazdája lenni, de az utóbbi időben főleg dobozban állt.
Minden papírja, doboza, eredeti jótállása, számlája rendelkezésre áll azt a hangfallal együtt oda tudom adni
Belépő szintű házimoziban tökéletesen helytáll,
Siófokon, Nyíregyházán, de akár Budapesten is megoldható az átvétel.
Nálam csak sztereó rendszer van így itt nincs próba lehetőség. Örülnék, ha a vevőnél ez megoldható lenne.
35e Ft
el szeretném adni az általam 2003-ban vásárolt Sorrento színű Jamo E 8 sub hangfalamat
Műszakilag kifogástalan állapotú igyekeztem gondos gazdája lenni, de az utóbbi időben főleg dobozban állt.
Minden papírja, doboza, eredeti jótállása, számlája rendelkezésre áll azt a hangfallal együtt oda tudom adni
Belépő szintű házimoziban tökéletesen helytáll,
Siófokon, Nyíregyházán, de akár Budapesten is megoldható az átvétel.
Nálam csak sztereó rendszer van így itt nincs próba lehetőség. Örülnék, ha a vevőnél ez megoldható lenne.
35e Ft
- Csatolmányok
-
- unnamed-15.jpg (1.7 MiB) Megtekintve 748 alkalommal
-
- unnamed-14.jpg (1.86 MiB) Megtekintve 748 alkalommal
-
- unnamed-13.jpg (1.72 MiB) Megtekintve 748 alkalommal
-
- unnamed-12.jpg (1.76 MiB) Megtekintve 748 alkalommal
-
- unnamed-11.jpg (1.96 MiB) Megtekintve 748 alkalommal