Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Triangle Genése Quartet
Re: Triangle Genése Quartet
Köszönöm a sok érdeklődést és a segítő szándékot, a hangfalak már új gazdájuknál zenélnek.

Usher - Valhalla - Emotiva
Röviden: az állványos Usher Mini Dancer-X gyémánt magasa tisztább, mint a Triangle titánja. A mélyei is feszesebbek, pontosabbak, de jóval kevesebb, mint amit az álló Triangle dupla mély hangszórói adnak.
A tényleges összehasonlítás a Triangle Genése Trió-val lenne igazi, de szerintem azért a háromszoros árkülönbség (Még használtan is!) adja magát. A Triangle Genése a felső kategória közepe, az Usher Mini pedig a high-end belépője.
A tényleges összehasonlítás a Triangle Genése Trió-val lenne igazi, de szerintem azért a háromszoros árkülönbség (Még használtan is!) adja magát. A Triangle Genése a felső kategória közepe, az Usher Mini pedig a high-end belépője.
-
Hovanszki
- Nincs visszaút

- Értékelés: 63
Érdemes lenne jelen állapotban is összevetni az "utód" Usher hangfalakkal, vajon most mit hozna az összehasonlítás.
Úgy néz ki, hogy igen.
Szerintem az lehetett, hogy a kevés magas miatt eltolódott a hangkép a mélyek irányába, ezért éreztük azt, hogy "mosottabb" lett. Most a magsakkal együtt újra kitisztult a teljes tartomány.
Szerintem az lehetett, hogy a kevés magas miatt eltolódott a hangkép a mélyek irányába, ezért éreztük azt, hogy "mosottabb" lett. Most a magsakkal együtt újra kitisztult a teljes tartomány.
és ezért a magas sugárzót kellett szétszedni ?
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......
Ma visszakaptam Tüű mestertől a hangfalakat és mindenkinek igaza volt, tényleg visszakapta a régi hangzását a készülék.
(A műszaki részleteket ne kérdezzétek, mert csak annyit jegyeztem meg, hogy a membránoknak fizikailag nem volt bajuk, csak a magas sugárzót kellett szétszedni, mert a tekercselés körül ment szét valami.)
Mostantól elkezdem jelentkezési sorrendben visszahívni a vevőket.
(A műszaki részleteket ne kérdezzétek, mert csak annyit jegyeztem meg, hogy a membránoknak fizikailag nem volt bajuk, csak a magas sugárzót kellett szétszedni, mert a tekercselés körül ment szét valami.)
Mostantól elkezdem jelentkezési sorrendben visszahívni a vevőket.

Gondolom Tüű mester a hangfal gyártók Chuk Norrisa lehet ezen kijelentése alapján, ezek szerint hol van hozzá képest egy Harbeth, Spendor, Triangle stb...
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
-
Hovanszki
- Nincs visszaút

Hát igen, azzal kezdte, hogy "minden gyári hangfal egy fos". - Ezt idézni is lehet?
Próbáltam nyomatékosítani, hogy nem hangfal átépítést kérek, hanem csak egy átnézést.
Hát igen, azzal kezdte, hogy minden gyári hangfal egy fos.
Próbáltam nyomatékosítani, hogy nem hangfal átépítést kérek, hanem csak egy átnézést.
Csak aztán nehogy Tüű mester addig ügyeskedjen, hogy marad a Quartet a rendszerben...

Mivel keletkezett egy kis zavar az (erő)térben, pontosabban sztereó meghallgatáskor rámutattak, hogy nem ilyennek kellene lennie a hangzásnak. Kicsit mosottnak tűnik a mély, ezért megkértem Tüű Károly mestert, hogy nézze át a hangfalakat.
Két hét határidővel vállalta, ezért erre az időre jegelem a hirdetést.
Jelentkezem, amint visszakerül hozzám.
Két hét határidővel vállalta, ezért erre az időre jegelem a hirdetést.
Jelentkezem, amint visszakerül hozzám.
- Blondsztyú
- Fórumlakó

- Értékelés: 78
Én meg,.... gondoltam,hogy ez a páros nem sokat fog itt időzni és hamar lakat lesz ott bal felül!
Nyílván nem véletlenül!

Zidoo UHD-3000/Marantz AV8801/Emotiva XPA-5 Gen.2
Triangle Genese Quartet - Voce -Trio 5.2
2xML Dynamo-1500X/AQ CastleRock/AQ XLR/Earth,Mackenzie,Husky/Tápszürő:
Furutech e-TP66EG
Proji:Epson 9300/Synology NAS/AQ HDMI Active Cinnamon4K/ 120"motorized tensioned screen/
Triangle Genese Quartet - Voce -Trio 5.2
2xML Dynamo-1500X/AQ CastleRock/AQ XLR/Earth,Mackenzie,Husky/Tápszürő:
Furutech e-TP66EG
Proji:Epson 9300/Synology NAS/AQ HDMI Active Cinnamon4K/ 120"motorized tensioned screen/
Egy kis sorban állás alakult ki a meghallgatások miatt, ezért mindenkinek kérem a türelmét.
(Nem gondoltam volna, hogy két nap alatt ennyien érdeklődnek.
)
(Nem gondoltam volna, hogy két nap alatt ennyien érdeklődnek.
Szerintem is esztétikus.
Nagyon sokat kerestem, hogy színben passzoljanak.
Murasake fórumtárstól származnak.
(viewtopic.php?f=162&t=137297)
Egyetlen funkciójuk az volt, hogy a kanapé karfája mögül ki tudjam emelni a hangfalat és az alsó mély hangszórót ne akadályozza annyira a bútor. (Végül sikerült találni egy olyan kárpitost, aki a szövet áthúzásakor a karfát is eltávolította.)
A fa keretben egy polifoam hab van, azon fekszenek a 4 cm vastag gránit lapok.
Hatásuk a hangzásra minimális, de nélkülük a szalagparkettán és gyári tüskéken + 200 Ft-osokon egy árnyalatnyival "szárnyalóbb" volt. (Padló)szőnyegen szerintem inkább pozitív hatás vált ki.
Igény szerint vihető a hangfalakkal együtt. (+30.000 Ft.)
. .
Nagyon sokat kerestem, hogy színben passzoljanak.
Murasake fórumtárstól származnak.
(viewtopic.php?f=162&t=137297)
Egyetlen funkciójuk az volt, hogy a kanapé karfája mögül ki tudjam emelni a hangfalat és az alsó mély hangszórót ne akadályozza annyira a bútor. (Végül sikerült találni egy olyan kárpitost, aki a szövet áthúzásakor a karfát is eltávolította.)
A fa keretben egy polifoam hab van, azon fekszenek a 4 cm vastag gránit lapok.
Hatásuk a hangzásra minimális, de nélkülük a szalagparkettán és gyári tüskéken + 200 Ft-osokon egy árnyalatnyival "szárnyalóbb" volt. (Padló)szőnyegen szerintem inkább pozitív hatás vált ki.
Igény szerint vihető a hangfalakkal együtt. (+30.000 Ft.)
. .
-
Hovanszki
- Nincs visszaút

Üdv! Szépek a hangfalak, de az én figyelmemet nem kerülte el a háttérben látható, 2 db fakeretbe foglalt gránitlapnak "látszó tárgy" sem... Nem tudom mások hogy vannak vele, de nekem nagyon tetszenek, így még esztétikusabb és különlegesebb az alátét megjelenése, mint önagában. Engem minden jó ötlet érdekel és szerintem mindenki mást is, aki nem abban gondolkodik, hogy "legyen minden hifi fekete". Leírod, hogy mik a tapasztalatok, raksz fel képet róla (akár a hangfallal együtt is), hogy látható legyen? Köszi és sok sikert a hangfalak eladásához! Üdv, 
Triangle Genése Quartet
Sziasztok!
Továbblépés (Usher) miatt eladó egy hibátlan állapotú Triangle Genése Quartet mahagóni színű álló hangsugárzó.
(A Signature Delta elődje.)
2012 novemberi vásárlás. Az akkori forgalmazónál - az Audio Vision Tuning - volt bemutató hangfal.
Minden tartozéka, doboza, zsákja, leírása, törlőkendői, tüskéi és lekerekített padlóvédő talpai megvannak, a háromszögletű csavarozóival együtt.
Van egy spéci elülső támasza is, amit a csellók tüskéi ihlettek. Arra szolgál, hogy a hangszórók függőleges vonalában keletkezett rezgéseket egyenesen levezesse.
Ajándékba adok hozzá 4 db. áthidaló lemezt, amit Hydrasound (Filkor Józsi) készített Titan hangfalkábel alapanyagból. (Új ára 10.000 Ft. volt.)
3 utas, 120W-os, egyenként 26kg-os doboz, 35Hz-20kHz frekvenciatartománnyal, 92dB (!!) érzékenységgel.
Magas érzékenysége miatt csövesekhez ajánlják, de nálam Denon, Marantz és Emotiva erősítőkkel gyönyörűen zenélt.
Legnagyobb előnye, hogy halkan is teljes értékűen szól, nem tűnnek el a mélyei. Ideális gyerekes családba, éjszakai filmnézéshez is.
Teszt:
http://www.audioland.hu/index.php?optio ... &Itemid=83
Ára: 420.000 Ft.
Helyileg Budapest, XI. ker. Gazdagrét (Kelenföld, M1-M7 bekötő, Budaörsi út) közelében.
Budapesten, Budaörsön belül házhoz tudom szállítani.
. . . . . .
Továbblépés (Usher) miatt eladó egy hibátlan állapotú Triangle Genése Quartet mahagóni színű álló hangsugárzó.
(A Signature Delta elődje.)
2012 novemberi vásárlás. Az akkori forgalmazónál - az Audio Vision Tuning - volt bemutató hangfal.
Minden tartozéka, doboza, zsákja, leírása, törlőkendői, tüskéi és lekerekített padlóvédő talpai megvannak, a háromszögletű csavarozóival együtt.
Van egy spéci elülső támasza is, amit a csellók tüskéi ihlettek. Arra szolgál, hogy a hangszórók függőleges vonalában keletkezett rezgéseket egyenesen levezesse.
Ajándékba adok hozzá 4 db. áthidaló lemezt, amit Hydrasound (Filkor Józsi) készített Titan hangfalkábel alapanyagból. (Új ára 10.000 Ft. volt.)
3 utas, 120W-os, egyenként 26kg-os doboz, 35Hz-20kHz frekvenciatartománnyal, 92dB (!!) érzékenységgel.
Magas érzékenysége miatt csövesekhez ajánlják, de nálam Denon, Marantz és Emotiva erősítőkkel gyönyörűen zenélt.
Legnagyobb előnye, hogy halkan is teljes értékűen szól, nem tűnnek el a mélyei. Ideális gyerekes családba, éjszakai filmnézéshez is.
Teszt:
http://www.audioland.hu/index.php?optio ... &Itemid=83
Ára: 420.000 Ft.
Helyileg Budapest, XI. ker. Gazdagrét (Kelenföld, M1-M7 bekötő, Budaörsi út) közelében.
Budapesten, Budaörsön belül házhoz tudom szállítani.
. . . . . .