Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
IQ 5180 mk2
Re: IQ 5180 mk2
Up!
Up!
220-ezer ft
220-ezer ft
UP!
Szia! Teljesen gyári állapotban van, javítás mentes!
-
lotto70
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Szép estét!A közepek eredetiek,volt rajta valami változtatva?
UP!
UP!
UP!
UP!
UP!
Köszönöm, a méltató szavakat, Fire fórum társtól, én sem tudtam volna jobban jellemezni!
Köszönöm, a méltató szavakat, Fire fórum társtól, én sem tudtam volna jobban jellemezni!
Szia!
Nálam 28 nm van számára, és jól érzi magát, az elhelyezésre nem érzékeny annyira, mert első reflex portos! Sajnos az általad hallgatott hangfalakat nem ismerem, a T+A, és I.Q, vannak!Szívesen látlak meghallgatásra!
A hangja nem tolakodó,hosszan hallgatható, dinamikus, teres!
Nálam 28 nm van számára, és jól érzi magát, az elhelyezésre nem érzékeny annyira, mert első reflex portos! Sajnos az általad hallgatott hangfalakat nem ismerem, a T+A, és I.Q, vannak!Szívesen látlak meghallgatásra!
A hangja nem tolakodó,hosszan hallgatható, dinamikus, teres!
Szia!
Ez mekkora térben érzi jól magát? Nagyon gondolkodom, hogy eljöjjek meghalózni. Faltól 30 centire, egymástól (és tőlem is) 200-ra tudnám elhelyezni őket, egy kb 40nm-es szobában 260-as belmagassággal.
Hangjáról mit érdemes tudni? Nem nagyon találtam angol leírást róla. Egy Dyno A52-t váltanék, ami nem az én világom, inkább valami meleghangú 3 utast szeretnék (hallgattam egy régi B&W 3 utas nagymonitort az A52 mellett és hát na... olyasmi nekem a végállomás).
Jajj és egy nagyon fontos kritérium nekem, hogy leginkább halkan hallgatok zenét.
Köszi,
Viktor
Ez mekkora térben érzi jól magát? Nagyon gondolkodom, hogy eljöjjek meghalózni. Faltól 30 centire, egymástól (és tőlem is) 200-ra tudnám elhelyezni őket, egy kb 40nm-es szobában 260-as belmagassággal.
Hangjáról mit érdemes tudni? Nem nagyon találtam angol leírást róla. Egy Dyno A52-t váltanék, ami nem az én világom, inkább valami meleghangú 3 utast szeretnék (hallgattam egy régi B&W 3 utas nagymonitort az A52 mellett és hát na... olyasmi nekem a végállomás).
Jajj és egy nagyon fontos kritérium nekem, hogy leginkább halkan hallgatok zenét.
Köszi,
Viktor
A vér nem válik VAZZE!
Re: I.Q5180 MK2
Ennyiért alkalmi vételi lehetőség.
Nem tudom mi űberelné a hangjukat..
Nekem volt MK I-is,viszont ennek nekem jobban tetszik a hangzása.Ami érdekes,hogy kisebb helyiségben is élvezhető a hangja.
Bár a márkát nem sokan ismerik,de ebben tényleg benne az anyag 43kg/db!!Ma már ilyen minőségben,ilyen masszív megépítésű hangfalakat ritkán lehet találni,ha mégis az kb 1 milla!!
A hangszóró készlete is önmagáért beszél.
(Vifa/Seas)
Sok sikert az eladásához.
Nem tudom mi űberelné a hangjukat..
Nekem volt MK I-is,viszont ennek nekem jobban tetszik a hangzása.Ami érdekes,hogy kisebb helyiségben is élvezhető a hangja.
Bár a márkát nem sokan ismerik,de ebben tényleg benne az anyag 43kg/db!!Ma már ilyen minőségben,ilyen masszív megépítésű hangfalakat ritkán lehet találni,ha mégis az kb 1 milla!!
A hangszóró készlete is önmagáért beszél.
(Vifa/Seas)
Sok sikert az eladásához.
- -CB-
- Beköltözött

- Értékelés: 1265
Re: I.Q5180 MK2
Nem találok erről infót. Az mk I-ben eltérő méretűek a mélysugárzók, és dóm közép van. Ebben egyforma a 2 mély, de akkor hogy 4 utas? Eltérő jelet kapnak, mint a 2,5 utas rendszerben?
IQ 5180 mk2
I.Q 5180 MK 2
A címben említett nagyon ritka Hi-fi hangfalpár, szép esztétikai állapotban,gyári javítás mentes!
TL dobozok, Vifa hangszóró készlettel, fantasztikus hangképpel! Ehhez tényleg nem kell mélynyomó, a két 25 cm vifa gondoskodik erről! Mahagóni színű, a súlya és méretei miatt a postázás kizárt!
Túrkevén tálállható
Az ára 230000 ft
Csere nem érdekel!!!
Telenor 5289675
Modell: 5180 AT
Baujahre: 1990
Hergestellt in: Essen/Deutschland
Farbe: Schwarz
Abmessungen: 1230x335x355 (HxBxT)
Gewicht:41 kg
Bauart: 4 Wege Standbox
Belastbarkeit (Nenn-/Musikb.): 180W/250W
Frequenzgang: 22-25.000 Hz
Übergangsbereiche: (für LS mit mehreren Chassis)
Impedanz: 4 Ohm
A címben említett nagyon ritka Hi-fi hangfalpár, szép esztétikai állapotban,gyári javítás mentes!
TL dobozok, Vifa hangszóró készlettel, fantasztikus hangképpel! Ehhez tényleg nem kell mélynyomó, a két 25 cm vifa gondoskodik erről! Mahagóni színű, a súlya és méretei miatt a postázás kizárt!
Túrkevén tálállható
Az ára 230000 ft
Csere nem érdekel!!!
Telenor 5289675
Modell: 5180 AT
Baujahre: 1990
Hergestellt in: Essen/Deutschland
Farbe: Schwarz
Abmessungen: 1230x335x355 (HxBxT)
Gewicht:41 kg
Bauart: 4 Wege Standbox
Belastbarkeit (Nenn-/Musikb.): 180W/250W
Frequenzgang: 22-25.000 Hz
Übergangsbereiche: (für LS mit mehreren Chassis)
Impedanz: 4 Ohm
- Csatolmányok
-
- iq 1.jpg (32.54 KiB) Megtekintve 3610 alkalommal