Minden lehetőség és környezet kérdése.... Tovább gondolva ezt a felvetést nekem az 50-es túlságosan "pitbull", a 100-as meg anyagilag elérhetetlen, - és nem melleseg ha valahogy mégis kisajtolnám az árát, a kinézetével akkor sem tudnék megbarátkozni. 6MFt-ért tetszen is már az a portéka... - ide 36nm-re meg hozzám a 40-es hosszú távon kicsi. Jártam mostanában 1-2 helyen, és azért van élet az aktív hangfalon túl is, igaz nagyon körültekintően, gondosan kell válogatni a különböző komponensek között. Ha már e,éítettem, hogy 36nm-re kicsi, akkor azt mondanám, hogy 15-27nm között ideális, 28-36 nm között is jó lehet még, akusztikától függően.
Amikor ment a dilemma a Dyno C4 körül, h eladjam, vagy megtartsam, kaptam olyan hozzászólást, amiből nekem az jött le, hogy ez a 40-es is egy stúdiós hangfal, gondolom, mert ATC logó van rajta. Természetesen nem tagadja meg honnan jön, de én pl. pont azt szeretem benne, hogy tisztán, világosan, egyértelműen azt érzem benne, ez otthonra, szórakoztatásra készült és nem munkára. Stúdiós ízt sose éreztem benne.