Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Castle Knight 3 álló hangfalpár új állapotban garanciával eladó
-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 8
Re: Castle Knight 3 álló hangfalpár új állapotban garanciával eladó
Köszönöm a lehetőséget! Elkelt.
-
- Lefelé a lejtőn
Legyen mától az ára 75.000.- Ft.
-
- Lefelé a lejtőn
Állványos hangfal csere érdekelhet értékegyeztetéssel. Akár drágább is.
-
- Lefelé a lejtőn
Jó a megfigyelés. Nem találtam olyan metszeti képet amin csak egy mély-közép sugárzó van. Attól még erre a hangfalra is érvényes a belső kialakítás.
- parasound2
- Törzsvendég
- Értékelés: 51

-
- Lefelé a lejtőn
Elnézést kérek mindenkitől! Valóban lemaradt az ár és a hely.
Árban szerintem 85.000.- Forintot meg kellene érniük. (most is kaphatóak 170 és 190 ezer Forint közötti ársávban)
Helyileg Berettyóújfaluban találhatóak.
Árban szerintem 85.000.- Forintot meg kellene érniük. (most is kaphatóak 170 és 190 ezer Forint közötti ársávban)
Helyileg Berettyóújfaluban találhatóak.
- goodman
- V.I.P.
- Értékelés: 504
Egy kis segítség az eladónak (nem ismerem), amíg nem sikerül pótolni a hiányzó adatokat.
https://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Cast ... 703224.htm
Nagy up a Knight-oknak! Volt ilyenem korábban, csöves erősítővel hallgattam nagy megelégedettséggel, és most is lecsapnék rá ha nem lennék benn egy másik projektben éppen. Csak ajánlani tudom!

https://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Cast ... 703224.htm
Nagy up a Knight-oknak! Volt ilyenem korábban, csöves erősítővel hallgattam nagy megelégedettséggel, és most is lecsapnék rá ha nem lennék benn egy másik projektben éppen. Csak ajánlani tudom!

- rokamester
- Nincs visszaút
- Értékelés: 18
Bocsánat, hogy belekotyogok, de a fórum szabályzata szerint az ár és a helyszín megadása kötelező. Enélkül törlik a hirdetést. 

Hali de nem látszik az ár gondolom csak véletlen.
-
- Lefelé a lejtőn
Castle Knight 3 álló hangfalpár új állapotban garanciával eladó
Márkán belül feljebb lépés miatt eladósorba került szeretett hangfal párom fekete tölgy színben.
A hangfalakról amit érdemes tudni, hogy karcmentes hibátlan állapotban vannak. A hangszóró készlet is sérülés mentes. Talán éppen be lettek járatva.
Jár hozzájuk a gyári doboz, csomagolás, tartozékok, számla, garancia.
2019.07.11. napon lettek újonnan vásárolva. Első tulajdonos vagyok. Minőségi zenehallgatáshoz használtam. Mai elektronikus zenét nem is hallgattam rajtuk.
Amit a Castle Knight álló hangfalakról még tudni illik, hogy alsó bass reflex portjuk van, ezáltal teltebb mély hangot tudnak produkálni mint az első, vagy hátsó bass reflex portos hangfalak. Illetve sokkal könnyebb megtalálni nekik az ideális pozíciót a szobában.
Idézve az egyik webáruház oldaláról:
"A Castle saját fejlesztésű TPT technológiája debütál ebben a gyönyörű hangsugárzóban. A hangok a dobozban TPT miatt hosszabb utat tesznek meg, két V alakú csatornán haladnak végig, fokozva a hangzás teltségét és a hangok mélységét. A precíz magas hangok a gyönyörű, telt mély hangokkal kísérve igazi valósághű, 3 dimenziós színpadképet adnak.
A csábítóan szép valódi fa borítású Castle Knight hangfal ellenállhatatlanul vonzó fénypontja lesz otthonának!"
Elsősorban a személyes átvételt preferálom. Akkor legalább meg is lehet hallgatni a hangját.
A hangfalakról amit érdemes tudni, hogy karcmentes hibátlan állapotban vannak. A hangszóró készlet is sérülés mentes. Talán éppen be lettek járatva.
Jár hozzájuk a gyári doboz, csomagolás, tartozékok, számla, garancia.
2019.07.11. napon lettek újonnan vásárolva. Első tulajdonos vagyok. Minőségi zenehallgatáshoz használtam. Mai elektronikus zenét nem is hallgattam rajtuk.
Amit a Castle Knight álló hangfalakról még tudni illik, hogy alsó bass reflex portjuk van, ezáltal teltebb mély hangot tudnak produkálni mint az első, vagy hátsó bass reflex portos hangfalak. Illetve sokkal könnyebb megtalálni nekik az ideális pozíciót a szobában.
Idézve az egyik webáruház oldaláról:
"A Castle saját fejlesztésű TPT technológiája debütál ebben a gyönyörű hangsugárzóban. A hangok a dobozban TPT miatt hosszabb utat tesznek meg, két V alakú csatornán haladnak végig, fokozva a hangzás teltségét és a hangok mélységét. A precíz magas hangok a gyönyörű, telt mély hangokkal kísérve igazi valósághű, 3 dimenziós színpadképet adnak.
A csábítóan szép valódi fa borítású Castle Knight hangfal ellenállhatatlanul vonzó fénypontja lesz otthonának!"
Elsősorban a személyes átvételt preferálom. Akkor legalább meg is lehet hallgatni a hangját.