Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
quadral Argentum 570 frontok + 510 base center (garancia)
Re: quadral Argentum 570 frontok + 510 base center (garancia)
A frontok is elkeltek másik fórumon, így zárom. 

A center elkelt, így a front pár külön is vihető akár futárral is, mivel 3 hete dobozukban pihennek. 

Üdv! Ha esetleg eladná külön a frontot milyen ára gondolt ?
Egy kis kedvcsináló.
attachment]- Csatolmányok
-
- IMG_20200424_125923.jpg (1.32 MiB) Megtekintve 1681 alkalommal
170K-ért vihető a szett, a center is eladó külön, viszont a frontok csak a centerrel együtt vihetők.
Center ára külön 50k
Center ára külön 50k
quadral Argentum 570 frontok + 510 base center (garancia)
Eladó lett egy karcmentes, dobozos és garanciás lakkfekete quadral Argentum 570 front pár, továbbá ugyanitt eladó hozzá tartozó 510 base center. Az összes komponensre még több, mint 4 év garancia van a Streamaudio-hoz és mindegyikhez meg van a gyári dobozuk is. Nem terveztem, hogy eladom őket, mert gyönyörű hangjuk van, viszont az élet közbeszólt és egy másik projektbe kell belefektetnem most minden tőkét.
A jelenlegi helyzetre való tekintettel kipróbálni nem tudjuk őket nálam, viszont nagyon szívesen készítek videót, akár Skype-on vagy Messengeren is be tudom mutatni, továbbá bizonyos kereteken belül házhoz is tudom vinni őket (Kecskemét +30km).
Együtt szeretném őket eladni, de neked is jobb, ha nem darabonként szeded össze a front szekciót.
Tudom netes képek, de természetesen mivel karcmentes darabokról van szó, ugyan így néznek ki, továbbá kérésre küldök képet vagy akár videót is.
Ár: 185.000 HUF
A jelenlegi helyzetre való tekintettel kipróbálni nem tudjuk őket nálam, viszont nagyon szívesen készítek videót, akár Skype-on vagy Messengeren is be tudom mutatni, továbbá bizonyos kereteken belül házhoz is tudom vinni őket (Kecskemét +30km).
Együtt szeretném őket eladni, de neked is jobb, ha nem darabonként szeded össze a front szekciót.
Tudom netes képek, de természetesen mivel karcmentes darabokról van szó, ugyan így néznek ki, továbbá kérésre küldök képet vagy akár videót is.
Ár: 185.000 HUF