Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Dynaudio A52 SE
- svan
- Fórumlakó

- Értékelés: 185
Re: Dynaudio A52 SE
Elkelt.
Sztereó: TMP Ant LE Dac | Jadis DA 60 | JMlab Utopia Mini
Sztereó 2: TMP Quantic F50 | Dynaudio Confidence C1
————-dbrnsk írta: ↑2020.11.24., kedd 19:21Nem,nem azért írom, hogy "toljam" az eladó hirdetését, csak nem tudom szó nélkül hagyni... Ez a hangsugárzó ennyi pénzért (és többért is) nagyon jó választás. Ha valaki megveszi és tesz mögé egy okosan megválogatott rendszert, akkor egy nagyon jól zenélő (Dynóban kevés van ilyen) hangsugárzót tudhat magáénak. Ez az ár pedig nagyon jó. Csodélkozom azon, hogy még itt van.
Ajánlom az érdeklődők figyelmébe ezt az írást, aminek minden szavával maximálisan egyetértek.
http://www.stereotimes.com/speak081604.shtml
“tesz mögé egy okosan megválogatott rendszert”
Ezt én is meg tapasztaltam.
Nálam is zenélt egy ilyen doboz jó ideig Copland, majd Unico p-vel, nem volt rossz hang de érezni lehetett folyamatosan egy fátylas-unalmas visszafogottságot, majd most nemrég ismét sikerült meghallgatnom egyik fórumtársunknál komolyabb rendszerben, őszintén mondom megijedtem, én még ilyen távolságot hangszerek között, teret, magabiztos dinamikát soha nem hallottam, nagy élmény az Audience 52se “hozzá passzoló” rendszerben, az biztos.
Nem,nem azért írom, hogy "toljam" az eladó hirdetését, csak nem tudom szó nélkül hagyni... Ez a hangsugárzó ennyi pénzért (és többért is) nagyon jó választás. Ha valaki megveszi és tesz mögé egy okosan megválogatott rendszert, akkor egy nagyon jól zenélő (Dynóban kevés van ilyen) hangsugárzót tudhat magáénak. Ez az ár pedig nagyon jó. Csodélkozom azon, hogy még itt van.
Ajánlom az érdeklődők figyelmébe ezt az írást, aminek minden szavával maximálisan egyetértek.
- svan
- Fórumlakó

160.000 Ft-ért továbbra is várja gazdáját.
- d.janos
- Fórumlakó

- Értékelés: 202
Ez "csak" egy vélemény a Dyno topikból:
"Nálam a HiFi az A40-el kezdődött, azzal ami fóliás volt még, és D260 magas volt benne, ez az első széria, ami nagyon jó.
Az A42 szerintem gyengébb.
Az A40-et A52SE-re cseréltem, amit imádtam.
Utána a Focus 140-et utáltam.
Aztán 1.3 SE-t hallgattam, amit szintén nagyon szerettem.
A DM-ek nagyon vonzóak voltak a nagy hangszórókkal, de nem tetszettek."
Személy szerint nekem Audience 42 volt és nagyon szerettem, meg kellett találni hozzá az erősítőt.
"Nálam a HiFi az A40-el kezdődött, azzal ami fóliás volt még, és D260 magas volt benne, ez az első széria, ami nagyon jó.
Az A42 szerintem gyengébb.
Az A40-et A52SE-re cseréltem, amit imádtam.
Utána a Focus 140-et utáltam.
Aztán 1.3 SE-t hallgattam, amit szintén nagyon szerettem.
A DM-ek nagyon vonzóak voltak a nagy hangszórókkal, de nem tetszettek."
Személy szerint nekem Audience 42 volt és nagyon szerettem, meg kellett találni hozzá az erősítőt.
"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"
- svan
- Fórumlakó

Új Fix ár: 160.000 Ft
Valóban nagyon jó hangfal, Ocos kábellel hihetetlen részletesen és elég nagy térrel muzsikál, a dinamikáról nem is beszélve, csak ajánlani tudom. Van nekem is, és az egyik magas nekem is be van nyomódva, aztán jól nem lehet hallani semmit a hangján. Akit zavar a benyomódás, annak a Dynaudio szám alapján legyártja az új hangszórót és nem is annyira horror összegért. Szerintem felesleges, én tényleg semmit nem hallok a hangján, pont úgy szól, mint a másik. Ja és az eladóban is egy nagyon korrekt embert ismertem meg. Hajrá, remélem elkel.... és valaki gyönyörködni fog a hangjában.
- svan
- Fórumlakó

Ára 170.000 Ft
Debrecen 100km-es körzetében akár házhoz is viszem.
Debrecen 100km-es körzetében akár házhoz is viszem.
Nem hiszem el hogy ez még mindig nem kelt el. Nekem is volt, imádtam! 25nm alatt gyári állványával ideális választás.
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712
- svan
- Fórumlakó

Up.
- svan
- Fórumlakó

- svan
- Fórumlakó

Képek a kiegyengetett dómokról:
(igyekeztem a fotókon visszaadni az állapotukat)
Egyik doboz:
Másik doboz:
Üdv! Holnap délután megyek Debrecenbe, ha van rá lehetőség meghallgatnám a hangfalakat. Telefonszámom 20/388-2269. Köszönettel Attila
...Csak meg szeretnék nyugtatni Mindenkit,hogy az ég világon semmi baja nincs ezeknek a magassugárzóknak! :) Merem ezt kijelenteni azért,mert ezek(pont ezek!)a dobozok az Én birtokomban is voltak,és az esztétikai(mert csupán kizárólag esztétikai!)sérüléseket még elöttem szerezték a dobozkák!Én is így hallgattam,semmi kifogásolni való nem volt a hangjában,...söt!!Fantasztikus,úgy ahogy van!! :) Mások szerint is az egyik legjobb Dyno dobozok egyike az “52-SE”!!Ne féljetek töle,ráadásul nagyon jó áron van,(Én szívem szerint nem csökkenteném tovább az árát,sokkal többet megér ez a hang!!)Szóval egy nagyon jó doboz,egy Nagyon megbízható eladótól!!..UP Neki...!!! :) 
- svan
- Fórumlakó

Up.
- svan
- Fórumlakó

A mai naptól Fix: 170.000 Ft
- svan
- Fórumlakó

sssggg írta: ↑2020.01.09., csüt. 15:321, Igazad van.... :)rookakoma írta: ↑2020.01.09., csüt. 14:46"Ez hajmeresztő, hogy lehet ezen ennyit lovagolni"sssggg írta: ↑2020.01.04., szomb. 09:34Pár éve nekem egy A-42 volt, azon a dóm cudarul nézett ki ,aki megvette az elvileg a linken látható módon cseréltette.
Szerintem javíttasd meg mert így csak csúszik lefele az ára.
https://qsr.net.au/shop/diaphragms/diap ... agm-28-mm/
1,Bocs de akkor te miért is szóltál hozzá?
2, Én az A-42 dóm cseréről beszéltem(írtam) nem erről,ha nem tudod értelmezni amit írtam akkor második tanácsként is miért is szóltál hozzá?
1+2, Ezért: "Szerintem javíttasd meg mert így csak csúszik lefele az ára."
rookakoma írta: ↑2020.01.09., csüt. 14:46"Ez hajmeresztő, hogy lehet ezen ennyit lovagolni"sssggg írta: ↑2020.01.04., szomb. 09:34Pár éve nekem egy A-42 volt, azon a dóm cudarul nézett ki ,aki megvette az elvileg a linken látható módon cseréltette.
1,Bocs de akkor te miért is szóltál hozzá?
2, Én az A-42 dóm cseréről beszéltem(írtam) nem erről,ha nem tudod értelmezni amit írtam akkor második tanácsként is miért is szóltál hozzá?
Ez hajmeresztő, hogy lehet ezen ennyit lovagolni, és ilyen buta tanácsokat adni?sssggg írta: ↑2020.01.04., szomb. 09:34Pár éve nekem egy A-42 volt, azon a dóm cudarul nézett ki ,aki megvette az elvileg a linken látható módon cseréltette.
Ez minimális hiba, semmit sem befolyásol. A szanaszét gyűrődott dóm más tészta, az strukturális stabilitását veszti.
Ha házilag cserélnéd a dóm-membránt ( a csévével) akkor hogy pozícionálod a mágneskörben? Szemre?
Biztos nagyszerű lesz a végeredmény.
Másik az, hogy többféle, szemre nagyon hasonló hangszórót készített a Dynaudio, ez nem D28, hanem 260, más a membrán is.
Továbbá ezek a hangszórók gyárilag lettek párba válogatva.
Cserélni a doboz szériaszáma alapján a gyár által küldött darabra illik.
Nekem pont egy 52SE-ben cserélt egy barátom hangszórót, mert kilyukasztotta. Az árát nem mondta el, csak annyit hogy kb a fél fizetése ment rá.
- nehezfiu
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 8
A horpadás nem befolyásolja a hangzást,csupán esztétika.
JVC QLY 55F,Luxman L510,Luxman D01,Martin Logan Clarity,teljes Power R kábelezés.
- nehezfiu
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 8
A horpadt dómot nagyon óvatosan ki lehet pattintani ha mellette lehelet finoman hozzáérünk.
Küdv.Nehézfiu.
Küdv.Nehézfiu.
JVC QLY 55F,Luxman L510,Luxman D01,Martin Logan Clarity,teljes Power R kábelezés.
Tisztelt erdeklodok!
Senkit sem szeretnek megbantani, de addig amig nem hallgatjatok meg addig kar barmilyen csererol is beszelni!
Termeszetesen mindenki velemenyet tiszteletben tartom, de aki erdeklodik utana hallgassa meg, es utana alkosson velemenyt!
A kepen a sajat magassugarzom, SEMMI kulonbseg nincs!!!!!
Senkit sem szeretnek megbantani, de addig amig nem hallgatjatok meg addig kar barmilyen csererol is beszelni!
Termeszetesen mindenki velemenyet tiszteletben tartom, de aki erdeklodik utana hallgassa meg, es utana alkosson velemenyt!
A kepen a sajat magassugarzom, SEMMI kulonbseg nincs!!!!!
- Csatolmányok
-
- image.jpg (3.06 MiB) Megtekintve 7716 alkalommal
Pár éve nekem egy A-42 volt, azon a dóm cudarul nézett ki ,aki megvette az elvileg a linken látható módon cseréltette.