Köszönöm hogy elolvastad, jó böngészést kívánok!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dali ikon vokal2 centersugárzó eladó
Re: Dali ikon vokal2 centersugárzó eladó
75000 ft a centersugárzó ára. Igény esetén 1 pár ikon 2 ebben a színben ugyan itt van hozzá, ha olyan kívánság volna. Nem, nem ebben az árban, az nyilván többe kerül, és kérném csak olyan érdeklődést, aki tisztában van a hangsugárzó értékével- minőségével, hogy ne fussunk felesleges köröket. Vagy külön a center, vagy egyben a 3 db. A center tökéletes, a 2-es páron pici horzsolás egy-két helyen, de nem vészes, szinte csak ha keresi az ember akkor találja meg. Megkíméltek! Nyírbátor-Nyíregyháza vonalon személyesen tudom biztosítani az átadását, szállítást megbeszélhetjük komoly érdeklődés esetén.
Utoljára homend ugrasztotta előre 2021.01.09., szomb. 11:34-kor.
Hosszú hétvégén fel tudom most küldeni Pestre, ha onnét volna érdeklődés az ikon-ra, megspórolható a küldés díja, és kockázata 
78000 e. Ft. az ára a dali centernek
Ment válasz
Írtam privátban
Hangszeres zenéhez is! nagyon jók az ikonok!Re: Dali ikon vokal2 centersugárzó eladó
Pestre juttatása díjmentesen megoldható, szükség esetén
Ha 3.1-et szeretnél kiépíteni, ikon 2-t tudok hozzá ajánlani ebben a színben. részletekért írj priviben 
80.000 Ft.
83.000 Ft. Eredeti állapot, hibátlan.
Dali ikon vokal2 centersugárzó eladó
Sziasztok!
Megválnék címben említett hang sugárzótól!
Ár: 85000 ft. Privibe írjon akit érdekel, köszönöm, további szép napot!
Megválnék címben említett hang sugárzótól!
Ár: 85000 ft. Privibe írjon akit érdekel, köszönöm, további szép napot!