Azért a történethez hozzáfűzném még azt, hogy raktunk már ki fórumost innen miután kiderült hogy hasonló módszerrel élt-és itt az eladóra gondolok.Zolika69 írta: ↑2019.07.30., kedd 22:01Igen a trollkodást viszont nem lehet megunni ezek szerint![]()
Savanyú a szőlő, hogy nem te vetted meg "barátom", megtehetted volna te is, de én biztos nem köptem volna a hirdetésedbe![]()
Amúgy 130000ft volt szállítással, hogy képben legyél! És amennyiért hirdetem annyit simán megér annak aki ilyet szeretne, mivel még ennyiért is best buy ez a páros!
De mindig elfelejtem, hogy magyarországon vagyok, és itt ez a mentalitás, sajnos...
Szóval ha azért veszed meg máshonnan, hogy itt haszonnal eladd-és ezt szóváteszik az nem nem számít trollkodásnak-ugyanis a fórum adás-vételi része azért jött létre anno, hogy a tagok a különböző okokból lecserélt cuccaikat egymás között korrekt áron visszakövethetően (ezért nem törlünk hirdetést, csak zárjuk) adják-vegyék, ne egymáson keressenek.Mára sajna ez kissé háttérbe szorult, de még mindig jobb szerintem innen venni bármit egy megbízható tagtól mint máshonnan. Szóval ez nem a Vatera meg a Lófogás, itt hasonló esetben szóvá fogják tenni, hogy ez nem a legkorrektebb, és én biztos hogy ezért nem fogom figyelmeztetni a "beszólót" hiába jelented.
Üdv.