Köszönöm az összes vevőnek. Mindenkinek jó mozizást, zenélést kívánok a Loganokkal.

Köszi az elismerő szavakatjaszy írta: ↑2019.06.20., csüt. 07:00Sziasztok!
Én is azon szerencsések közé tartozom, akik hallhatták/láthatták Cutler moziját.
A demózás alkalmával csak ültem, vigyorogtam, és nem akartam, hogy vége legyen.
Nem akarom ill. tudom boncolgatni a hallottakat, nekem úgy volt tökéletes, ahogy volt.
Azt hiszem bátran mondhatom, hogy aki elindul a házimozi építés rögös útján, az a végén ide szeretne megérkezni.
Ha tehetném, egyben vinném a cuccot, de szigorúan a mozinak helyt adó épülettel együtt! :)
Nincs baj szerencsére, csupán más irányba folytatom a mozizást. Köszi a dícsérő szavakatphyton71 írta: ↑2019.06.14., pén. 18:59Most látom,hogy eladó sorba került a mozid hangsugárzó készlete,még 3- hete ezen demóztál nekem.Valami tragédia ütött be nállatok?Remélem nem! Számomra referencia mozit csinált,nappalban is kiválló,de zenére is zseniáls ez az összeállítás,akár végállomásnak is tekinthető megoldás lehet valakinek.
Sok sikert az eladáshoz!![]()
Nem véletlen, hogy az amerikai piac egyik vezető márkája a Paradigm meg a Logan, pedig az jóval nagyobb piac, mint az európai, a verseny is jóval nagyobb. Aki ott az élmezőnyben tud lenni, az tud valamit...Zozi írta: ↑2019.06.09., vas. 22:43Szerintem arról van szó, hogy találkozott a kereslet a kínálattal....a jó üzletek így köttetnek. A Logan még mindig jó név idehaza.
Nem akarok hazabeszélni, de például ott a paradigm szett. Nagyjából ugyanezt tudja, valamivel kedvezőbb áron, mégsem kíváncsi rá senki. Pedig lenne meglepetés... épp tegnap mondta Tibi mikor nálam járt, hogy amikor beül hozzám olyan, mintha otthon lenne... ugyanazok a megszokott hangok...