Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Triangle Zerius 202 par
Re: Triangle Zerius 202 par
Beszamitas on: komolyabb USB DAC erdekelhet.
115.000-ert valaki?
Így érzem magam, mióta ezt a hirdetést megnyitottam.
- prando
- V.I.P.
- Értékelés: 160
Pedig kategóriájában ez egy kellemes hangfal, tapasztalatból tudom...beyerman írta: ↑2019.06.12., szer. 21:05A hangfallal kapcsolatos kérdésekre nagyon szívesen válaszolok akár privátban, akár mailben, akár telefonon.
Ki lehet próbálni nálam is, de letét ellenében akár saját rendszerben is.
Azokat, akiket "érdekel" a hangfal, kérnek egy telefonszámot, majd soha nem hívnak fel, szeretném megkérni, hogy ne rabolják az időmet! Előre is köszönöm!
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.
A hangfallal kapcsolatos kérdésekre nagyon szívesen válaszolok akár privátban, akár mailben, akár telefonon.
Azokat, akiket "érdekel" a hangfal, kérnek egy telefonszámot, majd soha nem hívnak fel, szeretném megkérni, hogy ne rabolják az időmet! Előre is köszönöm!
Triangle Zerius 202 par
Elado egy par nagyon szep allapotu Triangle Zerius 202 hangfalpar.
Itt vettem a forumon, hallgattam is egy darabig, de vegul mas hangfal marad (Chario Delphinus), igy eladova valtak.
Amit tudni kell:
-Grillek megvannak
-Dobozok nincsenek
-Helyileg XI. keruletben talalhatok, de szallitasban tudok segiteni
Ara 120.000Ft, ennyiert vettem en is, nem keresni szeretnek rajta.
Hirdetek egy Cambridge Audio DAC-ot, ha azzal egyutt viszed, adok nemi kedvezmenyt. :)

Itt vettem a forumon, hallgattam is egy darabig, de vegul mas hangfal marad (Chario Delphinus), igy eladova valtak.
Amit tudni kell:
-Grillek megvannak
-Dobozok nincsenek
-Helyileg XI. keruletben talalhatok, de szallitasban tudok segiteni
Ara 120.000Ft, ennyiert vettem en is, nem keresni szeretnek rajta.
Hirdetek egy Cambridge Audio DAC-ot, ha azzal egyutt viszed, adok nemi kedvezmenyt. :)