Szia!
Méretei 97x28x22 cm
Impedancia:8 Ohm
Átvitel: 32-20kHz ami a modifikálással sokkal egyenletesebb lett!!!
Érzékenység:91 dB
A teljesítménye 100W bár én soha nem bömböltettem mivel egy elég érzékeny dobozról beszélünk!
Üdv!
Norbi
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tannoy M4 gyönyörű és zenei
Re: Tannoy M4 gyönyörű és zenei
Szia!
Lehetne tudni valamilyen pontosabb adatot is ezekről a szép dobozokról?
Pl:
- méret
- teljesítmény (csak támpontnak)
- ellenállás
- freki átvitel tól-ig
- érzékenység
csak hogy néhány fontos adat tisztázva legyen. :)
Előre is kösz a választ.
Lehetne tudni valamilyen pontosabb adatot is ezekről a szép dobozokról?
Pl:
- méret
- teljesítmény (csak támpontnak)
- ellenállás
- freki átvitel tól-ig
- érzékenység
csak hogy néhány fontos adat tisztázva legyen. :)
Előre is kösz a választ.
Egy kis UP ezeknek a remek dobozoknak, melyek dohányfüst és állatmentes lakásból kerültek eladósorba!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6578
Ott a száma alul: 06-harmin-33hat-45hat4
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha felhívna megköszönöm 06309297833 visszahívom.
Tannoy M4 gyönyörű és zenei
Sziasztok!
Fejlesztés miatt megválnék jelentősen módosított Tannoy M4 hangszóróimtól, új kabinetet kapott 25mm-es nagysűrűségű MDF lapokból megnövelt belső merevítésekkel, furnérozással, bútor minőségű pácolással és lakkozással. A keresztváltóban BENNIC kondenzátorok és Jatzen belső kábelezés.
A módosításokkal jelentős javulást értem el térleképezésben és frekvenciamenetben is, nagyon zenei doboz lett, hangja több órán át sem fárasztó.
Helyileg Miskolcon találhatóak.
Érd:06-harmin-33hat-45hat4
Ár:50.000.-
Fejlesztés miatt megválnék jelentősen módosított Tannoy M4 hangszóróimtól, új kabinetet kapott 25mm-es nagysűrűségű MDF lapokból megnövelt belső merevítésekkel, furnérozással, bútor minőségű pácolással és lakkozással. A keresztváltóban BENNIC kondenzátorok és Jatzen belső kábelezés.
A módosításokkal jelentős javulást értem el térleképezésben és frekvenciamenetben is, nagyon zenei doboz lett, hangja több órán át sem fárasztó.
Helyileg Miskolcon találhatóak.
Érd:06-harmin-33hat-45hat4
Ár:50.000.-