Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Nubert NuPro A-200 (beépített DAC-os) aktív hangfalpár

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
Drako
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 20

Re: Nubert NuPro A-200 (beépített DAC-os) aktív hangfalpár

Hozzászólás Szerző: Drako »

Köszönet és elkelt!
Egyébként 30 napig kockázatmentesen kipróbálhatóak a Nubert termékek, ugyanis ingyen visszaszállítják, ha nem tetszik és a teljes vételárat+szállítási költséget visszautalják.
https://www.nubert.de/bestellinfos/65/#testhoeren

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 371

Hozzászólás Szerző: hukkle »

Szerintem nem csak az ár, hanem az hogy egy passziv hangsugarzokhoz ertő ember is elismerően nyilatkozott. :gift:

Drako
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Elnézést, ment mindenkinek a válasz.
Úgy látszik ez az ár, aminél már sok ember fantáziája megmozdult. :)
Pedig 10 ezerrel többért is jó vétel lett volna. :) De megértem, viszonylag kicsi márka, és marketingről még csak nem is hallottak. Én is félve vettem meg, de mostmár bárkinek jó szívvel ajánlom, teljes áron is bőven megéri.

miczo
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: miczo »

Tőlem is, még tegnap..

tibikecsoki
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 125

Hozzászólás Szerző: tibikecsoki »

Pü ment
Marantz SR-7013,Zidoo X20 Pro,Naim Nap 300DR,Naim Nac-252pre, Naim Supercap2,Innuos Zenith Mk3,Holo Spring2 KTE, ProAc Respone D38,Behringer Truth B1031A ,JMlab Electra cc900,JMlab electra sr900,JMlab tantal505,2db Monitor Audio mrw-10 sub.

nordost
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 146

Hozzászólás Szerző: nordost »

Nagyon jó dobozokat csinál az öreg Günther Nubert.
Szívvel-lélekkel benne van a dologban....
A dobozai nem a legérzékenyebbek az köztudott de ugyebár mindennek ára van:)
Sajna kis hazánkban nincs még meg a tábora na de majd idővel.
Több dobozát is hallgattam már még a kezdetből is valami zárt volt, bazinehéz és valami cefetül jól szólt.
Amivel kiütötte nálam a biztosítékot az az egyik leghíresebb dupla mélysugárzója :tutiok:
Aki minőséget keres elérhető áron az megtalálja a márkában.
Sok sikert az aktív hangfalad eladásában.

Drako
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Legyen 140.000 ft.

Drako
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Bocsánat a késői válaszért! Hátsó fal közelségére nem érzékeny, mivel a basszust hozzá lehet hangolni. Nekem is közel volt, kb. 20 cm-re a faltól, ekkor -2 dB-t kellett beállítani, sarokba tolva ez -6 dB is lehet. Az alsó határfrekvencia is állítható, azt 40Hz-ről 50-re kellett nálam felvenni (ez szerintem a falak távolságával lehet összefüggésben, állóhullámok/búgás esete).
A teljesség kedvéért leírom, hogy a magas hangok "fényessége" is állítható dB-es lépésekben. Csillapított (sok függöny, szőnyeg) szobákban +1-2 dB, csupasz falak/nagy üvegfelületek esetén -1-2 dB lehet a jó beállítás.

kópé
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: kópé »

Szia! Elhelyezésre mennyire érzékenyek? Főként a mögé eső fal közelségére gondolok. Nálam kicsit szűkös a hely, emiatt eddig ódzkodtam a hátsó reflexes hangfalaktól.

Drako
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Továbbra is eladó! Az ára miatt második rendszernek, hálószobába, TV mellé is kiváló!
(Csak aztán nehogy jobban szóljon, mint a fő rendszer. :)

Drako
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Bár sokan érdeklődtek, de eddig még nem hallgatta meg senki a cuccot.
Az érdeklődés felpezsdítése érdekében az ár legyen 150.000 Ft!
Egymáshoz tervezett, hosszú fejlesztési folyamat során egymáshoz hangolt komponensek, ez egy komplett, teljesértékű hifi cucc! Sokkal jobb hang, mint amire az ár alapján gondolnátok.

Drako
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Felmerült a kérdés, hogy a sztereó konfig hogy jön össze. Tényleg elfelejtettem leírni, hogy két egyenértékű dobozról van ugyan szó, de úgy van kitalálva, hogy egy egyszerű link kábellel összekötve sztereó rendszerré válik minden egyéb trükközés nélkül. Az egyik oldal lesz a "master" és minden bemenetet csak arra kell rákötni, a beállításokat is csak azon kell megcsinálni, a távirányító is csak azt kapcsolja, aztán a többit már ők menedzselik egymást közt. A "slave" egységbe csak a link kábelt kell bekötni és kész.
Jól ki van találva ez a rész is, abszolút problémamentesen használható.
Üdv,
TJ.

Drako
Nincs visszaút
Nincs visszaút

IMG_4819s.jpg
IMG_4819s.jpg (232.65 KiB) Megtekintve 4026 alkalommal

Drako
Nincs visszaút
Nincs visszaút

IMG_4817s.jpg
IMG_4817s.jpg (220.98 KiB) Megtekintve 4026 alkalommal

Drako
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Saját képek:
A A200 1.jpg csatolmány már nem érhető el.
A A200 2.jpg csatolmány már nem érhető el.
A200 1.jpg
A200 1.jpg (119.28 KiB) Megtekintve 4129 alkalommal

Drako
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nubert NuPro A-200 (beépített DAC-os) aktív hangfalpár

Sziasztok!
Eladó egy Nubert NuPro A-200 tip. stúdió (aktív) monitor hangfal pár.
https://www.nubert.de/nupro-a-200/p1362/?category=218
Tesztek:
https://www.lowbeats.de/test-nubert-nup ... highlight/
https://www.hifitest.de/test/aktivlauts ... a-200_9200
Egy kisebb német gyártóról lévén szó, aki csak a saját webshopján keresztül értékesít, ezért főleg német nyelvű teszteket lehet találni, de a Google szívesen lefordítja. A nagytesóról (A-300) találtam angol nyelvű tesztet is: https://6moons.com/audioreviews/nubert4/1.html
Összefoglalva, ez egy kétutas, basszreflexes kisméretű monitor hangfal, stúdiómonitorokhoz hasonlító felépítéssel. Crossover DSP-vel megvalósítva, külön-külön 80W-os mono Class D erősítő a drivereknek. (Igen, a két kis dobozban összesen 320W-nyi erősítő van). A két doboz teljesen egyenértékű, külön-külön is használható (egyesével is árulják).
Stúdióhangfalakhoz képest eltérés, hogy mindenféle bemenet van rajta (analóg RCA, Toslink, SPDIF, USB) valamint egy teljeskörű infra távirányító is van hozzá és a dobozokon van egy kis kijelző egy kezelőfelülettel, ahol egyéb paramétereket lehet konfigurálni, illetve használat közben a hangerőt jelzi ki.
A hangról nem akarok túlzásokba esni, de csak annyit, hogy én egy NADC326BEE+QUAD12L+iFi iDAC2+nordost kábelek (összesen ~450.000-500.000 HUF újonnan) rendszert gondolkodás nélkül cseréltem le rá (10 éves cserélgetés-bővítgetés után). Elsőre főleg a basszusok és az egész hang színezetlen, tiszta precízsége a meggyőző (minden hangerőn) és az, hogy pár paraméter beállításával nagyon könnyen a szoba akusztikájához hangolható, emiatt az elhelyezésre is nagyon érzéketlen. Később észreveszi az ember a további jó tulajdonságokat is: részletezés, dinamika (kis hangerőn is), nulla alapzaj, stb.
Minden egyes felvétel teljesen másképp tud szólni rajta és emiatt nem kell stílusonként másik rendszert építeni (se a meglévőt folyton piszkálni). Eddig belépő kategóriás rendszerrel ez nekem nagy újdonság volt. Talán ehhez hozzájárul ez a szép egyenes jelleggörbe :D (lehet próbálkozni ezt összehozni passzív megoldással): Kép
Erősítő/kábel/DAC/stb cserélgetős játékra alkalmatlan, zenehallgatásra viszont kiváló, ahogyan mozizásra is, mivel elvileg 39 Hz-ig lemegy (+-3dB-en), de szubláda is ráköthető (paraméterezhetően!).
A DAC-erősítő-(crossover)-hangszóró összehangoltságát, egymáshoz tervezettségét szerintem semmilyen árszintem nem lehet hagyományos HIFI elemekkel pótolni. Emiatt a továbblépés is egy hasonló rendszerű KEF LS 50 Wireless-re lesz.
Két év garancia volt rájuk, de sajnos 2 hónapja lejárt. Az állapotuk hibátlan, újszerű, minden tartozékuk, dobozuk, stb. megvan.
A pár új ára jelenleg ~225.000 Ft, én 160.000-ért szeretném őket eladni. (Az eleve alacsony ár a nulla marketing/disztribútori költség, valamint a minimális formatervezési költségek :rolleyes: miatt lehetséges szerintem. A hang min. pariban van egy Dynaudio Xeo 4-el, jobb használhatósággal, részletesebb beállíthatósággal, mindez a XEO-hoz képest fél ár alatt.)
A cucc helyileg Budakeszin található, ott ki is próbálható. Komoly érdeklődés esetén Budapesten és környékén segítek a szállításban és a beüzemelésben is.
Telefon: 06-30-501-2520
Üdv,
TJ.

Ui: Bocsánat a hosszas szövegelésért, de nemhogy ez a termék, de szerintem az egész termékkategória méltatlanul ismeretlen HIFI-s körökben, ezért próbáltam kicsit részletesebben bemutatni.
A A200 5.jpg csatolmány már nem érhető el.
Csatolmányok
A200 5.jpg
A200 5.jpg (24.69 KiB) Megtekintve 4130 alkalommal

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”