Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Epos M 12.2
- orionr
- V.I.P.
- Értékelés: 41
Re: Epos M 12.2
Köszönöm a lehetőséget!
A monitorok elkeltek.

- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2544
Re: Epos M 12.2
A 20nm nemhogy elég, de ennek a doboznak a 20-25nm az ideális tere, mert a levegőt szereti maga körül.
A falaktól elhúzva szól a legszebben, könnyű állványon, mint a saját EPOS, vagy a hasonló felépítésű (3 v. 4 vékony csőből álló lábazat) Mission és Atacama állványok, akkor lesz igazi gyors, levegős, teres a hangja.
Meghálálja a combos erősítőt, 2x50w legyen előtte. 2x100w még jobb, ha valaki metált tolna rajta - tudja azt is!
Tényleg a DNM Reson az ideális társa, de ha az nincs kéznél, más tömör egyeres kábel is megteszi (régi Cyrus, AQ Type2/4, Evidence Siren, Eichmann, stb) A csatlakozók közti fémlapocska azonnal cserélendő a bekötéshez használt kábelből készült jumperre, vagy lehet biwire bekötni, ha valaki úgy szereti.
Kár azokért a csúnya karcokért, de kis kézügyességgel és asztalos tapasztalattal szebbé tehető.
Az ár ezeket láthatóan figyelembe veszi, így korrekt.
Aki monitoron gondolkozik, úgy számoljon, hogy ez egy 200+ eFt-os hang - azt meg mindenki maga dönti el, a szépséghiba mennyit ér meg neki

Ps: Az eladót nem ismerem, de sokáig éltem együtt ilyen dobozokkal, különféle Creek és nem Creek erősítők társaságában!
- orionr
- V.I.P.
Re: EPOS M 12.2
Egy kis plusz infó, ami kimaradt a hirdetésből.
Nyíregyházán van a doboz.
Elérhetőségem: húsz/ 5911525, oraveczrobi@gmail.com
Beszámítok 4K képes média lejátszót. Pl.: Himedia Q10 pro -t
Az ár alkuképes, minden ajánlatot meghallgatok.
Nyíregyházán van a doboz.
Elérhetőségem: húsz/ 5911525, oraveczrobi@gmail.com
Beszámítok 4K képes média lejátszót. Pl.: Himedia Q10 pro -t
Az ár alkuképes, minden ajánlatot meghallgatok.
- orionr
- V.I.P.
Epos M 12.2
Sziasztok!
Eladóvá vált ez a kis, muzikális doboz pár. A hangját nem igazán kell bemutatni. Nekem kb. 20nm-n bőven elég volt, nem is igazán tudtam kihasználni sem, a panel lakás miatt. Az előlapjai nincsenek meg és sajnos több helyen karcos, már én is így vettem anno. Tudtam vele élni. De mindenért kárpótol a hangja. Ezeknek függvényében legyen az ára 89000 Ft.
egy kis technikai infó:
A 12.2 egy valódi fa dobozba épített 2 hangszórós konstrukció. Miért így írom? A 150 mm széles, polimer tölcsérrel szerelt alumínium öntvénykosaras széles sávú hangszóró dolgozik, amit legfelül megtámogat egy 25 mm-es ferrofluid hűtésű, alumínium magas sugárzó klasszikus keresztváltó nélkül egy ellenállással a károsodás elkerülése végett.
Hátul egyszerű, a reflexnyílás alatt a megszokott módon megtaláljuk a csatlakozókat, szám szerint 4 darabot, ez a doboz kettős kábelezésre, vagy kettős erősítésre fel van készítve. Belső kábelezése a szokásos DNM-Reson, mint minden Epos esetén. A gyártó is ezt ajánlja hozzá, ezzel fejlesztik és hallgatják a tervezés során is, valamint természetesen Creek elektronikákkal.
Állványos ez a doboz, még ha nem is a legkisebbek közül való. Méretei, adatok:
- Frekvencia átvitel: 60 Hz - 20 kHz
- Impedancia: 8 Ohm
- Érzékenység: 87 dB/1 Watt/1 mtr.
- Mélysugárzó:: 150 mm polimer cone, alumínium öntvénykosár, 32 mm hangtekercs.
- Tweeter: 25 mm alumínium dome, ferrofluid hűtés.
- Méretek: 375 mm x200 mm x250mm
- Súlya: 8 kg
Eladóvá vált ez a kis, muzikális doboz pár. A hangját nem igazán kell bemutatni. Nekem kb. 20nm-n bőven elég volt, nem is igazán tudtam kihasználni sem, a panel lakás miatt. Az előlapjai nincsenek meg és sajnos több helyen karcos, már én is így vettem anno. Tudtam vele élni. De mindenért kárpótol a hangja. Ezeknek függvényében legyen az ára 89000 Ft.
egy kis technikai infó:
A 12.2 egy valódi fa dobozba épített 2 hangszórós konstrukció. Miért így írom? A 150 mm széles, polimer tölcsérrel szerelt alumínium öntvénykosaras széles sávú hangszóró dolgozik, amit legfelül megtámogat egy 25 mm-es ferrofluid hűtésű, alumínium magas sugárzó klasszikus keresztváltó nélkül egy ellenállással a károsodás elkerülése végett.
Hátul egyszerű, a reflexnyílás alatt a megszokott módon megtaláljuk a csatlakozókat, szám szerint 4 darabot, ez a doboz kettős kábelezésre, vagy kettős erősítésre fel van készítve. Belső kábelezése a szokásos DNM-Reson, mint minden Epos esetén. A gyártó is ezt ajánlja hozzá, ezzel fejlesztik és hallgatják a tervezés során is, valamint természetesen Creek elektronikákkal.
Állványos ez a doboz, még ha nem is a legkisebbek közül való. Méretei, adatok:
- Frekvencia átvitel: 60 Hz - 20 kHz
- Impedancia: 8 Ohm
- Érzékenység: 87 dB/1 Watt/1 mtr.
- Mélysugárzó:: 150 mm polimer cone, alumínium öntvénykosár, 32 mm hangtekercs.
- Tweeter: 25 mm alumínium dome, ferrofluid hűtés.
- Méretek: 375 mm x200 mm x250mm
- Súlya: 8 kg