Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó Jamo Concert 8
Re: Eladó Jamo Concert 8
Tudjátok mit?
Megtartjuk :)
Megtartjuk :)
A concert 11 500ezer ft felett volt a hifi piac ban is tesztelték nagyon jó eredménnyel az árkategóriáján belül.
Azért írtam font árat,mert a hifi choice -ban az emlékezetem szerint 1100 font volt az ára.best bye vétel volt főleg a középtartományát emelték ki
A Jamo Concert 8-as listaára 4000 Márka volt....
Persze vannak álló hangfalak is ennyiért, hogyne...
Nade ha 16m2-re beteszek Pl egy T+A Criterion TMR 160 nem sok minden élvezhető belőle, viszont ugyanitt a Concert 8 valami eszméletlen jól éri magát.Hogyhogy hogyhogy nem a kevesebb néha több
Azért írtam ezt a példát mert mindkét hangfal kb ez az árkategória.
Nade ha 16m2-re beteszek Pl egy T+A Criterion TMR 160 nem sok minden élvezhető belőle, viszont ugyanitt a Concert 8 valami eszméletlen jól éri magát.Hogyhogy hogyhogy nem a kevesebb néha több
Azért írtam ezt a példát mert mindkét hangfal kb ez az árkategória.
Ha jól emlékszem 1100font volt az új ára a c-8 nak.Nekem volt Tannoy d-500 asom ami anno kb 2000 font volt az új ára.Manapság 250 -270ezer ft ért hozzá lehet jutni a Tannoy hoz.Sosem volt Jamo hangfalam,nem tudom mihez voszonyítani,de igazat adok az előttem beírónak.Ennyiért már sok konkurencia van.Persze ettől még valakinek megérhet egy Jamo negyed millát.
Lehet, hogy nagyon jó hangfal, de azért maradjunk már a földön.
300e-ért már 500e-1misi közötti, álló h.párokat lehet kapni itt az aprón, amik nem hiszem, hogy rosszabbak, mint ez.
300e-ért már 500e-1misi közötti, álló h.párokat lehet kapni itt az aprón, amik nem hiszem, hogy rosszabbak, mint ez.
Nekem is volt már 1-2 C8-am de 250 alatt sosem adtam el őket, és való igaz, ez az összeg is vicc azért a hangért!!!
Kevés ennyire kellemes zenei hanhgzású doboz van ebben az árban, a basszusairól nem is beszélve

Kevés ennyire kellemes zenei hanhgzású doboz van ebben az árban, a basszusairól nem is beszélve
Pontosan és ez is el fog menni, előbb vagy utóbb utàna lehet sirànkozni annak aki lemaradt róla majd egy évet vàrni, hogy legyen megint egy eladó! Nagy up a hangfalaknak!
Fel-fel...
Volt egy másik pár, ezzel párhuzamosan, ugyanezen az árszinten ment el.
Én azt sejtem a dolog hatterében, hogy régebben, pl amikor nekem is volt, (többször is) eredeti állványokkal kb annyiért mentek.. még olcsóbban is. Ez van. Pedig a hangjuk, normális kiszolgálás mellett, jócskán túlmutat az abba az árfekvésbe tartozó dobozokén.
Lehet a concert 8-asokra is van családi adókedvezmény januártól :)
Minden esetre jó kis dobozok lehetnek...
Minden esetre jó kis dobozok lehetnek...
Fel-fel...
(Erősen csodálkozok, hogy még itt vannak O.o )
(Erősen csodálkozok, hogy még itt vannak O.o )
Életem egyik legjobb hangsugárzója!!

Fel-fel...
(Legyen egymás mellett
)
(Legyen egymás mellett
Az említett karcok...
Eladó Jamo Concert 8
Eladó Jamo Concert 8
A hangfalpár szép esztétikai és kiváló műszaki állapotban van (az egyik alján van pár karc, erről is töltök fel fényképet).
A jumper lapocskák és a hangszóróselyem gyári tartozékok járnak a hangfalpárhoz.
Ár: 260 000.-Ft ami nem alkuképes.
Meghallgatható NAD S300 erősítővel és PC forrással illetve bármilyen hozott elektronikával a Velencei-tó mellett.
Nem postázom.
+36 húsz 9391044 / berenyizs kukac gmail pont com
A hangfalpár szép esztétikai és kiváló műszaki állapotban van (az egyik alján van pár karc, erről is töltök fel fényképet).
A jumper lapocskák és a hangszóróselyem gyári tartozékok járnak a hangfalpárhoz.
Ár: 260 000.-Ft ami nem alkuképes.
Meghallgatható NAD S300 erősítővel és PC forrással illetve bármilyen hozott elektronikával a Velencei-tó mellett.
Nem postázom.
+36 húsz 9391044 / berenyizs kukac gmail pont com