Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Royd Sintra II
Re: Royd Sintra II
aki keresne, irjon emailt, vagy pu... amelyiket eszreveszem a forum latogatasa nelkul :)
Royd Sintra II
Elkelt vagy csak elfelejtődött a kis Royd?
Royd Sintra II
Hopp
Royd Sintra II
Royd Sintra II eladó, előéletéről annyit tudok, hogy suminator968 kollégáé volt, én tőle vettem. Grillje nélkül került hozzám, egy vastag puha anyagból készült zsákot csináltattam hozzá, ami az egész dobozt védi. Szintén tartozék egy pót szivacs a magas körül, engem nem zavart a régi.
Győrben található, van egy dupla doboz hozzá, szállítás megoldható.
130.000,- HUF
Royd Sintra II
megint eltelt egy het.
Royd Sintra II
heti up
Royd Sintra II
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ?p=1923440
Nekem jo a heti frissites is, addigra el is felejtem
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1633
Royd Sintra II
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Royd Sintra II
akkor hogyan lehet?
Royd Sintra II
Ahogy a trollkodás is... ha nem tetszik az adminnak, majd szólnak neki.
Ha jobban megnézed, előtte 2 hónapig nem uppolt, sz'al átlagban még bőven alatta van a megengedettnek...
Bár ennyi baj lenne csak a világban (de legalább csak ezen a fórumon).... ész megáll, ilyenért beszólni...
Ez a szabály
Gyuri
Royd Sintra II
úgy tudom, ez a típusú upp tilos...
Ahogy a trollkodás is... ha nem tetszik az adminnak, majd szólnak neki.
Ha jobban megnézed, előtte 2 hónapig nem uppolt, sz'al átlagban még bőven alatta van a megengedettnek...
Bár ennyi baj lenne csak a világban (de legalább csak ezen a fórumon).... ész megáll, ilyenért beszólni...
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Royd Sintra II
Hopp
Royd Sintra II
hopp
Royd Sintra II
hopp