Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl Studio 590 5.0 hangfalszett
Re: Jbl Studio 590 5.0 hangfalszett
Viszik a centert! Így ezt zárom és külön hirdetem a többi hangfalat.
Re: Jbl Studio 590 5.0 hangfalszett
Up és az 5.0-nak az árát 390.000ft módosítom!
Mivel elég sokan kérdezték ,hogy bontható-e a szett így külön is beáraznám a hangfalakat! A front egyelőre csak a centerrel vihető ezek együttes áruk (studio 590/520c) 290.000ft
A studio 530 ára 110.000ft
Persze ha valakinek csak a centerre fáj a foga az jelezzen!
Mivel elég sokan kérdezték ,hogy bontható-e a szett így külön is beáraznám a hangfalakat! A front egyelőre csak a centerrel vihető ezek együttes áruk (studio 590/520c) 290.000ft
A studio 530 ára 110.000ft
Persze ha valakinek csak a centerre fáj a foga az jelezzen!
Re: JBL STUDIO 590 5.0 hangfalszett
Üdv!
Bontható a szett?
A két 530-assal lenne teljes a kis szettem.
UPP a Stúdió 5-ös szériának! Imádom a hangját!
Bontható a szett?
A két 530-assal lenne teljes a kis szettem.
UPP a Stúdió 5-ös szériának! Imádom a hangját!
Re: JBL STUDIO 590 5.0 hangfalszett
Érdeklődni privátban vagy telefonon a 06703771949 számon.
Jbl Studio 590 5.0 hangfalszett
Eladó egy Jbl studio 590 5.0 hangfalszett fekete színben!
Második tulajdonosa vagyok a hangfalaknak! Budapesten a 18. kerületben meghallgatható!
Több mint két éve használom őket! Az eladás oka, kisebb szobába kellett raknom a mozit és ide nagyon nagyok! Sajnos az előző tulajdonosnál nem volt akkora becsben tartva a szett! Így nem makulátlanok a dobozok de a működésük hibátlan! Ha pontoznom kellene akkor az így nézne ki! Ez csak is a küllem! Hangszórókészlet hibátlan! Tehát a center 10/9 a frontok 10/8 a hátsók 10/7 pontot kapnának tőlem esztétikailag! Hibákról próbáltam képet csinálni de sajnos nem sikerült a legjobban!
CSERE NEM ÉRDEKEL! Csak személyes átvétel lehetség mivel dobozaik nincsenek meg! Nagy autóval gyere ,elég nagy hangfalakról van szó
Ára az 5.0-ás szettnek 400.000ft
Teszt: http://www.audiovideo-trend.hu/audio/jb ... teszt.html
Második tulajdonosa vagyok a hangfalaknak! Budapesten a 18. kerületben meghallgatható!
Több mint két éve használom őket! Az eladás oka, kisebb szobába kellett raknom a mozit és ide nagyon nagyok! Sajnos az előző tulajdonosnál nem volt akkora becsben tartva a szett! Így nem makulátlanok a dobozok de a működésük hibátlan! Ha pontoznom kellene akkor az így nézne ki! Ez csak is a küllem! Hangszórókészlet hibátlan! Tehát a center 10/9 a frontok 10/8 a hátsók 10/7 pontot kapnának tőlem esztétikailag! Hibákról próbáltam képet csinálni de sajnos nem sikerült a legjobban!
CSERE NEM ÉRDEKEL! Csak személyes átvétel lehetség mivel dobozaik nincsenek meg! Nagy autóval gyere ,elég nagy hangfalakról van szó

Ára az 5.0-ás szettnek 400.000ft
Teszt: http://www.audiovideo-trend.hu/audio/jb ... teszt.html