Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Epos ES14

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
Kisa
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Re: Epos ES14

Hozzászólás Szerző: Kisa »

Köszönöm az érdeklődést, a hangsugárzók elkeltek.

Kisa
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Holnap estig jegelve.

szabinho
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: szabinho »

Szia, kérlek, küldd el privátban a tel. számod, és felhívlak.

Kisa
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Szabinho, Tőled nem kaptam privát üzit, kérlek küldd újra.

szabinho
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: szabinho »

Udv, irtam privat uzenetet.

Kisa
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Köszönöm a hozzászólásokat és a kiegészítéseket.
Valóban az állvány nem eredeti, elnézést a félrevezetésért én is most néztem utána.
Kicsit háklis az erősítőre, de az nem azt jelenti, hogy drágát, hanem a hozzávalót kell megtalálni.
Pl. Ion Obelisk 3x-el szerintem nagyon jó! (Főleg 3x Pak-al).

Bárki hallgatta, először a mélyeken volt megdöbbenve, hogy ebből a "kis" dobozból ilyen hangok jönnek ki.
Gyors, dinamikus, ha pedig olyan, akkor nagyon lágy "bársonyos". Nem szoktam ilyen dolgokat elemezgetni, de mindig ez az érzésem. Elég mélyre is megy, van benne "dög" rendesen. Hogy ne lenne elég és nagyon jó mélye, még soha nem jutott eszembe! :)

Az, hogy angliában, vagy az EU-ban olcsón kaphatóak nem igaz. Eleve elég ritka, nagyon sok vándorolt keletre, már aki hajlandó volt oda postázni, de azok is 7-800 Font körül mentek.
Ennek az értéke kevesebb már nem lesz, évek múlva is eladható ennyiért, közben pedig rengeteg élményt okoz.
Kábellel 150 EFt.-ért vihető.
Sokan érdeklődnek, tízezer forintokon alkudozunk, aki szeretne egy ilyen "legendás" dobozt, ne gondolkodjon sokat, mert bízom benne, hogy hamar gazdára talál.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2562

Hozzászólás Szerző: mishow »

trane írta:
2018.06.27., szer. 11:14
klassz hangfalak, de ahhoz, hogy megmutathassák, valójában mit tudnak, jól meg kell tudni hajtani őket (min. 2x50W, brutál táppal> pl. Expo VIII - de persze megszólalnak bármivel), és a basszustól falrengetést azért ne várjunk .....
s ha már pontosítunk, akkor én meg annyit pontosítanék, hogy a HB1 és a gyári Epos állvány között elég nagy hangi különbség van (volt ES14-gyel, ezért írom), ill. a magas alumínium membrános
Köszi a kiegészítéseket, a magas dóm természetesen alumínium, sorry :smile53:
Abban is egyetértek, hogy az Epos monitorok szeretik maguk előtt a combos erősítőt, a basszustól szerintem rendes ódijofill :D se falrengetést, se gatyalengetést nem vár el, ami van nekije az viszont tisztességes ;)
Az állványokkal kapcsolatban csak tippeltem, ezért gondoltam, hogy az azonos koncepció hasonló hangot eredményez - ha neked ezzel kapcsolatban vannak konkrét tapasztalataid, készséggel elfogadom, bár azt gondolom, hogy elrontani azért a HB1 sem fogja a zenét :smile32:

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 5081

Hozzászólás Szerző: pärt »

Trane kolléga beelőzött a dóm anyaggal kapcsolatban. Szóval tényleg alu :D

A szép példányok használt árai -emlékeim szerint- mindig e körül alakultak. A jó állvány megkerülhetetlen, nélküle, gondolom, 120-130e körül lenne.
Angliában olcsóbban mennek, de ott egyrészt gyakoribb (kb. 15 évig készült minimális módosításokkal azonos formában és végig népszerű volt!), másrészt nemigen küldik még szigeten belül sem postán. Ha mégis, a szállítás nagyon drága és ezek elég sérülékeny holmik...

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2562

Hozzászólás Szerző: mishow »

Kisa írta:
2018.06.21., csüt. 18:37
Az akkoriban hozzá ajánlott állvánnyal, eredeti dobozában ...
Annyit pontosítanék, hogy ami a képen látható, az egy Heybrook HB1 állvány, de a saját, gyári Epos állványa is nagyon hasonló: könnyű, merev, négy vékony, zártszelvény fémlábbal. Szóval hangzásban valószínűleg ugyanazt hozza :smile32:
Valóban ritkán felbukkanó klasszikus, tényleg szép, aki ilyet keres gyorsan vigye.
A képről nem jön le, de ez egy nagymonitor, nem lesz baj a mélyekkel, a titán dóm miatt a magasakkal sem. A klasszikus brit iskola erősítőinek remek párja, különösen ajánlott a régi (4xxx, 6xxx) Creek széria, Naim vagy Heed Obelisk mellé, de bármivel jól szól.
Ami fontos, hogy kell neki levegő, falakhoz, kis szobába (20 nm alatt) nem ajánlom.

Az árak meg már itt tartanak? Huh ... gondolkodik.gif

Kisa
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Ebben az árban adok még hozzá 2x2.5m Naim Nac A5-ös fehér hangfalkábet, dugókkal szerelve.

Vegyétek, vigyétek, nem minden nap bukkan fel ilyen állapotú ES14 a piacon, én akkoriban hónapokig kerestem.

Kisa
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Epos ES14

Eladó a fotókon látható Epos ES14-es hangfalpár.

Kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban. Az egyik doboz élén található egy 2mm-es benyomódás, ami a valóságban alig feltűnő, a fotókon sokkal durvábbnak tűnik.

Nem karcos, nem szétvert, nem vízfoltos, akár gyűjteménybe is ajánlom.

Megbontva, belepiszkálva soha nem volt, a második tulajdonosa vagyok, angliából hoztam 9 éve.

Az akkoriban hozzá ajánlott állvánnyal, eredeti dobozában eladó. 

Bemutatnom talán nem kell, aki nem ismeri, annak itt az alkalom!

Személyesen Újpesten vehető át, csak végső esetben postáznám értékbiztosítva, törekenyként a vevő terhére.

Ára: 155.000.-Ft

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”