Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Chario Academy Junior 3
Chario Academy Junior 3
A gyakorlati részek is sikeresen lebonyolódtak, így a Chario Academy 3 Junior hangsugárzó már az új gazdájánál zenél. Köszönöm ismét a fórumnak a lehetőséget!
Chario Academy Junior 3
Virtuálisan elkelt, de a hirdetést a gyakorlati részerek lebonyolítása után fogom lezárni.
Chario Academy Junior 3
Jégen a Chario!
Chario Academy Junior 3
Lassan megérkezik az utód, így a Chario hozzá méltatlan módon „némán” rendszeren kívül fogja várni, míg valaki elhatározza magát egy hosszú házasságra Most még minden nehézség nélkül meghallgatható egy viszonylag elfogadható rendszerben, aztán 45 kg/db. súllyal kell edzenünk, ha ismét rendszerbe akarjuk kötni. És ha már szó volt a házasságról a násztánchoz a dobok egy ötös a kalapba én is, így a kiegészítők nélküli új ár 740.000.-Ft !
Chario Academy Junior 3
Új kiegészítők nélküli ár : 745.000.-Ft A lehetőség még adott
Chario Academy Junior 3
Új kiegészítők nélküli ár : 750.000.-Ft Ki lesz a leggyorsabb?
Chario Academy Junior 3
Új kiegészítők nélküli ár : 755.000.-Ft Hajrá!
Chario Academy Junior 3
Egy másik hirdetésem kapcsán 4 érdeklődővel leveztem. Még a hirdetés megjelenésekor érdeklődtek, aztán 3 hetes csend következett. Úgy alakult a helyzet, hogy jött egy ötödik érdeklődő és azonnal elvitte a portékát. Mikor jegeltem a hirdetést első négy érdeklődőből három szinte azonnal írt, hogy mennyire szerette volna ő megvenni a felkínált árut. Nem igazán értettem, hogy akkor miért vártak csendben három hetet, miért nem tettek valamilyen vételi ajánlatot. Természetesen sajnálom a helyzetet, mert szívem szerint mindegyik érdeklődőnek adtam volna egyet-egyet belőle.
Mindezt azért írtam le, mert érdeklődőket tekintve most is kb. hasonló a helyzet, de egyetlen nagy különbség azért akad. Az akkor kínált portékából azért néhányszor már fordult elő itt a fórumon eladó „példány”, így akik akkor nem tudták ezt megvenni nagy eséllyel később ezt pótolhatják. Ez a hangfal, aminek meg most szeretnék szerető „gazdát” találni, meg nagyon ritka, így aki most „lecsúszik” róla lehet nem lesz következő lehetőség!
Azért, hogy ösztönözzem az érdeklődőket, a kiegészítők nélküli árat 760.000.-Ft –ra mérséklem!
Chario Academy Junior 3
Érdeklődés van, vételi ajánlat még nincs, így, hogy segítsek egy kicsit döntésben az új kiegészítők nélküli ár 770.000.-Ft Ez az új árának lassan a harmada! Most külföldi hirdető portálon 3.000.-Eur-ért láttam hirdetni ezt a típust. A kiegészítők 80.000.-Ft-ért vihetők hozzá, de akinek nem kell mind meg is bonthatjuk, ez természetesen egyeztetés kérdése
Chario Academy Junior 3
A leírás is természetesen "jár" a hangfal mellé Van hozzá még egy gyári tüske szett amivel most használom, továbbá gyári tartozék a tüskék helyére becsavarozható 2 cm átmérőjű gumival bevont kis "talpacskák" is. Így ha valaki a gránit alátét nélkül gondolkozik, akkor parkettán, és egyéb érzékenyebb felületeken esztétikusan ( ötforintosok nélkül) tudja használni.
Chario Academy Junior 3
Az átállás okozott egy kis információ vesztést itt is, , amit tudok majd pótolok! Addig is felajánlok egy hétvégi gondolkozós 780.000.-Ft-os kiegészítők nélküli vételárat
Chario Academy Junior 3
Húsvét alkalmából vágok egy kicsit az áron; kiegészítők nélkül 800.000.-Ft -ért vihető
Chario Academy Junior 3
Aki ebben az ársávban keresgél, feltétlenül vegye számításba ezt a minőségi alapanyagokból, rendkívüli igényességgel megépített hangsugárzópárt.
Az olasz muzikalitás párosul, páratlan esztétikai értékkel.
Ez a hangsugárzó még a magával ragadó zeneiség élményével tud megajándékozni, szemben néhány újabb, lenyűgöző katalógus adatokkal rendelkező riválisával...
Chario Academy Junior 3
Be kell vallanom téves információt adtam..... Nem 2012-ben hanem 2013-ban vásároltam a hangfalakat! A garancia jegyeken jól látszik, hogy 2013. 03. 13-án vettem őket, így az idén járt le az öt éves garanciája. Még van benne egy kis szám misztika is Remélem ezzel megnyugtattam minden kedves érdeklődőt arról, hogy nem 20. tulajdonú, bizonytalan eredetű belepiszkált, és agyonhasznált dobozról van szó. Ez a hangfal 5. éves, elsőgazdás, nagyon megbecsült, lutri nélküli doboz, melyet vérző szívvel árulok. A fa dobozokon rajta van még a feladó vevény is, amin az akkori hivatalos márkakereskedő neve és címe van. Mivel ez személyes adatokat is tartalmaz, ezt nem raknám közszemlére, de aki meg akar róla győződni, privátban elküldöm az erről készült fényképet is. Így tovább erősíteném azt, hogy ez egy "alkalmi vétel" mert egy különleges és ritka olasz mesterműt kínálok eladásra, különleges és ritka jó állapotban
Chario Academy Junior 3
A Chario cég adott a prémium gyártmányainak biztonságos szállítására is, ezért ezeknek a hangfalaknak fából készítette el csomagolását. Belül természetesen hungarocellel van bélelve. Mint már említettem természetesen ezek is megvannak
Chario Academy Junior 3
Szerettem volna ha ez a doboz azokkal a kiegészítőkkel kerül az új gazdájához, amiket nagy gonddal válogattam hozzá. Szerintem esztétikai és használati értékében sokat tesznek hozzá ehhez az hangfalhoz. Ha anyagai oldalról közelítek, ezeknek a kiegészítők értéke durván 140.000.-Ft, nem beszélve ezen felül a rengeteg időről, ami az egyeztetésekkel, tervezéssel, próbálgatásokkal telt el.
De nem szeretném ezeket "rákényszeríteni" senkire, így ezek használt értékét tekintve a hangfal „extrák” nélküli árát 820.000.-Ft-ben határozom meg.
Ezen doboz egy fantasztikus tudású, kiváló felépítésű, pazar megjelenésű hangfal. Ezen az áron természetesen akad van versenytársa is, de sokat kell hozzá keresgélni, esetleg várni, hogy hasonló árfekvésben egy-két ilyen„alkalmi vétel” összejöjjön.
Mért is alkalmi vétel, azon kívül, hogy ritka? Ez a hangfal 1996-1999-ig gyártott széria. Ha a dollár átlagértékét számítjuk ebben az időszakban akkor ennek hangfalnak akkori értéken átszámított vételára: 2.100.000.-Ft. Ehhez képest 820.000.-Ft-os ár bőven fél ár alatt van, a tudásához képest meg mélyen... Nem beszélve arról, hogy akkor egy vadi új Golf 3 1.4 –et már kihozhattunk a szalonból ennyi pénzért.
Másrészről meg számomra sokkal többet jelent az, hogy mennyi élményt és örömet tud valami okozni…Én úgy gondolom, és talán már az eddig leírtakból is kitűnik, hogy a véleményem szerint ebből a szempontból „alkalmi vétel”
Ma viszont már Golf IV-et is kapsz 820.000,-Ft-ért!
Viszont a legendás Golf III 1.4 tartja az árát piszkosul!
https://www.hasznaltauto.hu/auto/volksw ... e-12257789
Chario Academy Junior 3
Szerettem volna ha ez a doboz azokkal a kiegészítőkkel kerül az új gazdájához, amiket nagy gonddal válogattam hozzá. Szerintem esztétikai és használati értékében sokat tesznek hozzá ehhez az hangfalhoz. Ha anyagai oldalról közelítek, ezeknek a kiegészítők értéke durván 140.000.-Ft, nem beszélve ezen felül a rengeteg időről, ami az egyeztetésekkel, tervezéssel, próbálgatásokkal telt el.
De nem szeretném ezeket "rákényszeríteni" senkire, így ezek használt értékét tekintve a hangfal „extrák” nélküli árát 820.000.-Ft-ben határozom meg.
Ezen doboz egy fantasztikus tudású, kiváló felépítésű, pazar megjelenésű hangfal. Ezen az áron természetesen akad van versenytársa is, de sokat kell hozzá keresgélni, esetleg várni, hogy hasonló árfekvésben egy-két ilyen„alkalmi vétel” összejöjjön.
Mért is alkalmi vétel, azon kívül, hogy ritka? Ez a hangfal 1996-1999-ig gyártott széria. Ha a dollár átlagértékét számítjuk ebben az időszakban akkor ennek hangfalnak akkori értéken átszámított vételára: 2.100.000.-Ft. Ehhez képest 820.000.-Ft-os ár bőven fél ár alatt van, a tudásához képest meg mélyen... Nem beszélve arról, hogy akkor egy vadi új Golf 3 1.4 –et már kihozhattunk a szalonból ennyi pénzért.
Másrészről meg számomra sokkal többet jelent az, hogy mennyi élményt és örömet tud valami okozni…Én úgy gondolom, és talán már az eddig leírtakból is kitűnik, hogy a véleményem szerint ebből a szempontból „alkalmi vétel”
Chario Academy Junior 3
Úgy alakult, hogy hálózati kábelből 150.000.-Ft feletti értékű beszámítás is érdekelhet!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6315
Chario Academy Junior 3
Azért ha lehetne kérnem, a csevegéssel kicsit vegyetek vissza itt az eladási részen.
Köszönöm.
A dobozoknak pedig:
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Chario Academy Junior 3
Amikor kint voltam a Chario-nál láttam a házi múzeumukban ezt a sugárzót.Sajnos még nem volt alkalmam meghallgatni.De szívesen meghallgatnám!
Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt Hajdúszoboszlón, ha valakit érdekel hogy szólnak ezek a ritkaságok. Nem tudom mikor jártál abban a múzeumban, de még lehet ezeket a hangfalakat láthattad... Az akkori magyarországi kereskedő új dobozként öt év garanciával árulta őket. Akkor is csodálkoztam rajta, hogy lehet egy 1996-ban gyártott doboz 2012-ben új ( jelzem újnak is nézett ki!), most már tudjuk; valószínű lomtalanítás volt a múzeumba:) Félretéve a tréfát remek hangú dobozok, gyönyörű esztétikus megjelenéssel, hibátlan állapotban, aki érez magában késztetést és kedvet, látogasson el hozzám, ahol nem csak mindent a szemnek, hanem a fülnek is kijut egy kiváló élmény!
Chario Academy Junior 3
Öreg hifisek tanácsára hallgatva vettem meg ezt a hangfalat, és tőlük is érdeklődtem, milyen komponenseket javasolnak mellé. A legtöbben a Primare és a Krell vonalat ajánlották. Úgy gondoltam megpróbálom akkor kikerülni a sikertelen mellékutakat, és Primare forrás készülékkel és Krell erősítőkkel próbálkoztam. Azt kell mondjam, hogy az „öreg szakiknak” egyértelműen igaza volt. Egyenrangú partnerekként tudnak együtt „zenélni”, nem gondoltam volna, hogy Krell kicsit keményebb, a Primare picit hűvösebb hangzásvilága ennyire jól fog állni, a Chario szívet melengető lágy hangképéhez. Én örülök, hogy megfogattam a tanácsukat mert azóta számtalan zenei élménnyel lettem gazdagabb. Így hasonló komponensekből felépülő rendszerhez én is csak ajánlani tudom.
Chario Academy Junior 3
A terméket nem ismerem (bár nagyon szeretném egyszer a kezeim közé kaparintani, de nem az én árszintem), az eladót viszont igen és nagyon korrekt fórumtárs, csak ajánlani tudom!
Köszönöm!
Chario Academy Junior 3
Csodaszép darab. S igen-igen ritka. Sok sikert kívánok az eladásához, remélem, jó helyre kerül!
Igen, ez egy nagyon ritka lehetőség azoknak, akik olasz kézműves hangfal vásárlásában, és hasonló árfekvésben gondolkoznak! Köszönöm az elismerő szavakat
Chario Academy Junior 3
Őt hívták az olaszok a baby Serendipity-nek, mert hogy megelőzően ez a modell volt a csúcs illetve volt még ha jól tudom egy igazi óriás, a Grand Millenium.
Szép állapotúak a dobozok, képeid alapján
Az információd perfekt, valóban ezt a hangfalat hívták „baby Serendipity-nek” ! A hangsugárzók kiváló esztétikai és műszaki állapotban vannak, nagyon vigyáztam rájuk. Az eredeti fából készült tömör porvédőn látszik csak, hogy néhol a szürkés festék picit megkopott. Köszönöm a hozzászólásod
Chario Academy Junior 3
Csodaszép darab. S igen-igen ritka. Sok sikert kívánok az eladásához, remélem, jó helyre kerül!
SF Grand Piano Home, Krell KAV 400xi, Lumin T2, Oppo UDP 203, AQ Gibraltar, AQ Fire, Lessloss Reference, Isotek GII Sigmas; MZ/X switch és PSU, Synology DS 918+