Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Jbl L100

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
apacuka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 506

Jbl L100

Hozzászólás Szerző: apacuka »

Nem kell törölni semmit, pont hogy köszi a kiegészítést. Az én állványaim fémből vannak, viszonylag magasak és nem ezekhez a dobozokhoz valók igazán.
Közben elnézést a többi hirdetőtől, nem akarom lebegtetni a topicot, még három kép kérésre, aztán eltűnök.
Két közeli (az egyik mélyen egy kis felületi karc látható a membrán alsóbb régiójában) és itt vannak az előlapok is:

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1331

Jbl L100

Hozzászólás Szerző: kupecke »

Bár nem engem kérdeztél, de a tulaj majd megerősít v. cáfol, én fa állványt javasolnék. Ahol JBL-t hallottam, legyen az kisebb v. nagyobb model, mindenhol ezen muzsikáltak. Nem éltem hosszabb ideig ilyen nagy JBL-lel, más hasonló - nálunk nem annyira felkapott amerikai - dobozokkal igen. Néhányszor eljutottam Tonya "zenepincéjébe", az ő JBL-e alatt is kipróbáltuk az én fa állványomat, tetszett.
Kicsit off,- a topicgazda kérésére úgy is törlik - itt van 3 kép, az állványok u.azok, 3 hasonló méretű amcsi dobozka, Tonya JBL-e, ill. az én korábbi Altec-em és a jelenlegi dobozom.

atis
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 307

Jbl L100

Hozzászólás Szerző: atis »

Milyen állványt kíván?

Jómagam is hezitálok, igaz mostanában nehezebben mozgok, ezért nem ugrottam rá, nem tudom még csak meghallgatni sem a porckorongsérveim beálltak
Illetve, ha ez beválna akkor én lefújnám az L80T GI felújítását, mert kb. itt kötnék ki árban, igaz ahhoz legalább nem kell állvány és a doboz makulátlan lenne, ami esztétikai szempontból nálam nem utolsó dolog. (akkor a 80-as menne a háztól, pedig van hozzá még pluszban egy pár üres kabinet is, csak nem tetszik a színe, a mostani pedig kishibás)

Hangban nem tudom, melyik lenne jobb itthon, sajnos annyira vacakul vagyok, hogy cipekedni nem tudok pedig itthoni meghallgatás pár nap alatt eldönthetné a dolgokat. (persze állványom sincs, azzal is jócskán hangolható gondolom)

Szóval egyenlőre nálam sok a "ha", így csak up-polni tudom ezt a különleges dobozt.

Erős a gyanúm, hogy nem sokáig lesz eladó.

kadi
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: -1

Jbl L100

Hozzászólás Szerző: kadi »

Szia!

A nem használt keretekről is tudnál felrakni képeket?
Ha azok is megvannak,akár már holnap mennék is értük!
180 ezerért megválnál tőlük?

Üdv,
István

apacuka
V.I.P.
V.I.P.

Jbl L100

Régi álmom egy ilyen doboz

A múltjáról mit lehet tudni, volt felújítva? Illetve milyen állapotban vannak a membránok?

Előre is köszi a választ.

Valósítsd meg az álmod, ne várj tovább:) Felújítva nem volt, teljesen eredeti. A mélysugárzókat kellett kivennem, hogy hozzáférjek a kis szintszabályzó potikhoz, mert azok el voltak oxidálódva. Most jók.
Így nézett ki:

apacuka
V.I.P.
V.I.P.

Jbl L100

Gyerek nélkül mit kérsz érte?

Hehe, értem én a humort:)

sirdond
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Jbl L100

Hozzászólás Szerző: sirdond »

Régi álmom egy ilyen doboz

A múltjáról mit lehet tudni, volt felújítva? Illetve milyen állapotban vannak a membránok?

Előre is köszi a választ.
What is an Audiophile?

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2823

Jbl L100

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

200E Ft. És még így is megéri
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2657

Jbl L100

Hozzászólás Szerző: supravox »

AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

apacuka
V.I.P.
V.I.P.

Jbl L100

Az előlapok is megvannak, de a keretekben lévő szivacsok már nem az eredetiek. Ha valaki akarja használhatja, én soha nem tettem fel őket. JBL-UREI végfokokkal meghallgatható vagy velük együtt vihető.
Állítólag gyerekkel mindent el lehet adni, szóval hajrá:

andarson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 608

Jbl L100

Hozzászólás Szerző: andarson »

Nem az a kérdés, hogy léteznek-e jobb hangdobozok a földkerekségen rajtuk kívül, hanem hogy kellenek-e egyáltalán ezeknél jobbak:)
Bár én a studiókba szánt verziót, azaz 4311-et használok, de valahogy ezzel a kijelentéssel teljesen egyetértek...sok sikert az eladásukhoz:)
Linn Majik DS
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Musical Fidelity M6x Vinyl
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333

kempi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 57

Jbl L100

Hozzászólás Szerző: kempi »

Ha jol tudodm akkor Szegeden!

Fapuma7210
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Jbl L100

Hozzászólás Szerző: Fapuma7210 »

No... egy ujabb JBL-tol valsz meg? Lehet tudni mi lesz az utod?
Helyileg merre vannak?

apacuka
V.I.P.
V.I.P.

Jbl L100

Kis töprengés után eladnám ezt a klasszikus párost. Nem az a kérdés, hogy léteznek-e jobb hangdobozok a földkerekségen rajtuk kívül, hanem hogy kellenek-e egyáltalán ezeknél jobbak:)
A hangváltójuk mindössze két darab kondenzátor, ami miatt már önmagában is érdekes a konstrukció. Az áruk 200e ft.

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”