Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Elac fs 248 Black Edition
Elkelt, köszönöm.
Péntekig foglalózva.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6305
Ami nem mellékes, hogy mutatós is és nem sűrűn fordul elő...A hangjáról nem is beszélve :-)
Uraim, ha lehet kicsit finomabban a csevegéssel az eladási részen.
Köszönet.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ami nem mellékes, hogy mutatós is és nem sűrűn fordul elő...A hangjáról nem is beszélve :-)
Beszar@s, hogy ennyiért nem viszik el ezt az újonnan milliós hangsugárzót, akiknek van erre pénzük...
Aki még vinné, annak nincs rá.
Emberek! Legalább hallgassátok meg! Ennyiért jobbat biztosan nem kaptok itt a fórumon sem!
Na igen, ilyen áron
- lacielvtars
- Nincs visszaút
- Értékelés: 9
"...mondom úgy mint 260-as termék család oszlopos tagja..."
Nocsak, hangfallá változtál volna?
Jogos
Pontosítok
Elac 260as termék családot hallgatok oszlopos tagja...
- gyeniko
- Fórumlakó
- Értékelés: 274
ez így igaz, szerintem sok a fűtés számla
ennyiért valóban egy ELAC már már a szinte ingyen kategória...
mondom úgy mint 260-as termék család oszlopos tagja
"...mondom úgy mint 260-as termék család oszlopos tagja..."
Nocsak, hangfallá változtál volna?
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
- lacielvtars
- Nincs visszaút
- Értékelés: 9
Beszar@s, hogy ennyiért nem viszik el ezt az újonnan milliós hangsugárzót, akiknek van erre pénzük...
Emberek! Legalább hallgassátok meg! Ennyiért jobbat biztosan nem kaptok itt a fórumon sem!
ez így igaz, szerintem sok a fűtés számla
ennyiért valóban egy ELAC már már a szinte ingyen kategória...
mondom úgy mint 260-as termék család oszlopos tagja
A héten, ha valaki viszi 430.000!
2018!
új ár 470.000
Boldog Karácsonyt upp!
Remek dobozok, volt szerencsém tesztelni! Az ár pedig több mint baráti!
Sok Sikert!
Valóban remek dobozok. Köszi a pozitív véleményt.
Remek dobozok, volt szerencsém tesztelni! Az ár pedig több mint baráti!
Sok Sikert!
Brekk fájdéj alkalmából 500.000Ft. Tiptop, bejáratott, dobozos. Újabb házimozi erősítőt beszámolok. Csak privátban az ajánlatokkal, ha kérhetem.
Köszönöm
Tökéletes választás Karácsonyra fa alá...vagy inkább mellé
Volt szerencsém a két típust összevetni megosztanám veletek.
FS248BE Kis hangerőn és kis helységben( 20m2 )is dinamikus gyönyörű sztereó közepe és nagy tere van.
FS 249BE Kis hangerőn kicsit vérszegény nagyobb hangerőn érzi jól magát és térben 30m2 vagy nagyobb helyiségben nyílik ki igazán. Hatalmas tere van meghajtva is tiszta és torzításmentes marad.
Üdv! mindenkinek
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az általam is hirdetett 249BE-hez képest ez milyen lehet. Kisebb, de egyel több driver. Ígéretes.
Én is dilemmában voltam. Ami szempont volt hogy ezt választottam mindamellett, hogy szép a hangja és karcsú, elegáns a megjelenése az, hogy kis hangerőn számomra részletgazdagabb, dinamikusabb volt. Talán pont a kisebb, de több hangszóró miatt.
Én azt gondolom, hogy ezek már olyan hangfalak amiben csalódni azért nem lehet, mindamellett hogy a lakás dísze is lehet.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az általam is hirdetett 249BE-hez képest ez milyen lehet. Kisebb, de egyel több driver. Ígéretes.
Primare melyik típusa hajtja meg ezek a szépséges hangszórókat?
Szia!
Spa23
22-re feltekerve a 100-ból már elég egetrengető.
Tényleg bontanak, ha kell...Volt már pár subom, de ezeket nem tudom hova tervezték...A primare meg jó pajtása.
Primare melyik típusa hajtja meg ezek a szépséges hangszórókat?
Üdv írtam privit
Szia!
Láttam, írtam is rá.
Köszönöm
- suzukidrz400
- Fórumlakó
- Értékelés: 58
550.000 Ft mostantól.
Dobozolva várja szeretett gazdáját. Budapesten vehető át, tertozékok megvannak, a számlát még nem találtam még pont ennek...Persze az 5.1 szett minden darabjának megvan. Később eladó lehet cc400 center, fs 248 be, 2070 sub.
Kérek mindenkit, akit érdekel privátban keressen. Sajnos látom, hogy sok értelmes komment van mostanában...perszeolyanoktól akik véletlenül sem vevők, de ráérnek irogatni, kérdezgetni.
Köszönöm a megértést.
Üdv írtam privit
550.000 Ft mostantól.
Dobozolva várja szeretett gazdáját. Budapesten vehető át, tertozékok megvannak, a számlát még nem találtam még pont ennek...Persze az 5.1 szett minden darabjának megvan. Később eladó lehet cc400 center, fs 248 be, 2070 sub.
Kérek mindenkit, akit érdekel privátban keressen. Sajnos látom, hogy sok értelmes komment van mostanában...perszeolyanoktól akik véletlenül sem vevők, de ráérnek irogatni, kérdezgetni.
Köszönöm a megértést.
Nekem is 2070 van nagyon szeretem:) Remek az önbemérője.