Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Celestion Ditton 15
Celestion Ditton 15
15000 Ft
Celestion Ditton 15
25000e Ft
Celestion Ditton 15
A Ditton 10-ben más, sokkal kisebb mélysugárzó van.
Az árat csökkentem 30e Ft-ra.
Zuglóban meghallgatható.
Celestion Ditton 15
Ez inkább Ditton 10, ha a doboz eredeti. ( a ditton 15 váltójával)
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Celestion Ditton 15
Ez a sima 15-ös, ez előbb volt, mint a passzív membrános. A passzív membrános az nagyobb, és a típusa Ditton 15 XR.A Ditton 15 és az XR között a nagassugárzó a különbség: HF1300 és HF2000. Ez a Ditton 15 csak alkatrészeiben hajaz az eredetire, de másik dobozban van.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
Celestion Ditton 15
Jó kérdés, google-ön keresve én sem találtam Ditton 15-öt passziv radiátor nélkül... pedig ami nálam van abban nincs...
Ez a sima 15-ös, ez előbb volt, mint a passzív membrános. A passzív membrános az nagyobb, és a típusa Ditton 15 XR.
- goodman
- V.I.P.

- Értékelés: 504
Celestion Ditton 15
Ez valami öszvér lehet. A mellékelt fotón látható előlapon Kapsch felirat van...
Celestion Ditton 15
Jó kérdés, google-ön keresve én sem találtam Ditton 15-öt passziv radiátor nélkül... pedig ami nálam van abban nincs...
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Celestion Ditton 15
És hová lett belőle a passzív radiátor?
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
Celestion Ditton 15
Celestion Ditton 15 hangsugárzó szép állapotban eladó.
Ár: 40000 Ft
Tel: +3670 371 0494