Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tannoy MX-3 álló hangfalpár
Jegesedés egyelőre, de érdeklődni, meghallgatni lehet!!
Felkerültek az új, áttetsző selymek. Szerintem, pazarul néz ki. A hangfalak ára így kerek 50 ezer. Megkímélt állapot, tiszta, szerethető hang, elismert angol márka, kiváló ár-érték arány! A hangfal tüskék az alátétekkel is megvannak. Átvétel személyesen, Miskolcon. Itt természetesen igényes rendszerben kipróbálható.
Az erősítővel kombinált ajánlat (lásd a korábbi posztot) érvényes.
Hirdetek egy Audiolab 8000SE erősítőt is is (lásd Sztereó erősítők rovat ), ha valaki azzal együtt veszi meg, és eljön értük személyesen akkor a összesen 110 ezerért elviheti őket. Ennyiért "letudja" az erősítőt és hangfalat egyszerre, kiváló ár-érték arányban!
Egyébként nagyon jó állapot, tiszta hang, méretéhez képest meglepő mélyekkel. Igazi Tannoy minőség nagyon jó áron! Soha nem volt túlhajtva. (Klasszikus zene ment rajta, panellakásban, nem buli-hangfal.)
És itt a kép az eredeti, de viseltes selyemmel, amely lecserélésre kerül egy áttetsző feketére. Illetve mellékelem felrakás nélkül a megvett selymet. Így 45 ezer, ha én rakom fel (valamikor a jövő héten), akkor 50 ezer lesz. :-)
Itt vannak a képek!
Tannoy MX-3 eladó. Képek később. Kiváló hang, de a hangszóróselyem cseréje folyamatban. Már megvettem a selymet, tudom hozzáadni. Ha én rakom fel drágább lesz! :-) Így most 45 ezer. Miskolcon vannak, átvétel személyesen. Ja, a tüskék a kis bigyókkal megvannak! 70 589 8990