Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha NS-120 hangfalpár és NS-C120 center
Eladó még!
Akkor én írnék egy másik véleményt. (Nem ismerem az eladót!)
Ugyanilyen centerem volt, előtte volt három másik típus, de mindet eladtam, cserélgettem, míg végül sikerült vennem egy C120-at és ez szólt a legszebben, a méretét tekintve kiemelkedően. A többinél az egyiknek kusza hangja volt, a másik csak vele szembe ülve szólt valahogy, mindnek hamar felfedeztem valami olyan kehéjét, ami miatt váltottam. A C120-nak egész más szórása van, nekem nagyon bejött. Időközben házimoziról sztereóra váltottam és ezért eladtam. Ha jól emlékszek 15-ért vettem és annyiért is ment el.
A frontokat még nem hallottam, de kíváncsi lennék rá, csak az a baj, hogy elég messze lakok. Nekem jelenleg egy pár Yamaha NS-100-am van, ami ha jól látom, családtagnak számít és szintén sok doboz után ennél tanyáztam le már egy jó ideje. Könnyen hajtható nagy érzékenységű dobozokról van szó (89-90dB), magasai és közepei szerintem simán hozzák, ami ilyen árban elvárható. Igény szerint lehet, hogy egy subbal meg kell támogatni őket, de ne felejtsük el, hogy ez ugyanígy igaz a mérföldekkel drágább hangfalakra is!
Egy szó mint száz, szerintem aki 35-ért beleköt ennek a szettnek a hangjába, annak nem fair, igazságtalan elvárásai vannak.
Sikeres eladást!
"Szerintem sokkal többet ér ez a 3 hangfal, mint a cserébe kért ellenértéke!"
Ne érsd félre, de tapasztalatból mondom, hogy sajnos nagyon gyenge hangsugárzók. (Személyes vélemény) Ettől függetlenül biztosra veszem, hogy sokaknak megfelel, ès lesz rá vevő. Tőlem is egy nagyon kedves fórumtárs vette meg, igaz szinte jelképes összeget kértem a szettért.
Sok sikert az eladáshoz... tényleg nem akartam az üzletet rontani, annál is inkább mert ahogy olvastam, hozza a belépő szint elvárásait. Mégegyszer hangsúlyozom.. EGYÉNI VÉLEMÉNY
Gyakorlatilag azt mondod, hogy ennyi pénzért nagyon gyenge hangsugárzók, gyakorlatilag nem érdemes ennyiért megvenni esetleg bagóért. Ha nem akartad rontani az üzletet mi a francért írod ide a véleményedet. Legalább akkor mutass alternatívát ennyiért hasonló szettben gondolkodva.
A fórumon vásároltam ezeket a dobozokat, Lantos nevű fórumtárstól. Ezúton köszönöm is neki, mert egyébként nagyon szívemhez nőttek, de sajnos meg kell váljak tőlük.
Szerintem sokkal többet ér ez a 3 hangfal, mint a cserébe kért ellenértéke!
Hozzuk előrébb! Szeged környékén szivesen segítek házhozszállításban is!
A hangfalak Sándorfalván találhatóak (Szeged mellett). Az erősítőmet nemrég adtam el, így aki ki szeretné próbálni őket, hozzon magával erősítőt és hangfalkábeleket.
A címben szereplő hangfalpár.
A címben említett hangfalak eladósorba kerültek.
A hangfalpár és a center együtt eladó.
Képek hamarosan érkeznek.
Főbb technikai jellemzők:
6ohm,60 watt nominal, 200 watt max imput.
Ár: 35ezer forint együtt a 3 hangfal.