Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dali E-12F sub
Dali E-12F sub
Elkelt a láda, reméljük fórumtársunknak sok öröm fog okozni
Zárom a topikot.
Dali E-12F sub
H-up
Dali E-12F sub
Köszönöm a választ és a segítséget is!
cd: Advantage/Bladelius CD1 erősítő: BAY Chaconne integrált/80w hangfal: T+A TMR160 mkII
Dali E-12F sub
Zenére is használtad, vagy csak mozihoz?
Zárt szubot keresgélek, nem tudom milyen lenne...
Csak mozira használtam.
Dali E-12F sub
Ha zárt szubot keresel, akkor nem ez lesz a tiéd
https://www.dali-speakers.com/media/240 ... 5890000000
(Sajnos mobilról nem tudok képet beszúrni..)
Dali E-12F sub
cd: Advantage/Bladelius CD1 erősítő: BAY Chaconne integrált/80w hangfal: T+A TMR160 mkII
Dali E-12F sub
Ma raktam fel egy Zensor szettet ugyanebben a színben! Sokáig kerestem ezt a subot hozzá, de sajnos akkoriban nem volt eladó sorban senkinél.
Az ára is nagyon rendben van.
Sikeres eladást hozzá!
Dali E-12F sub
De kár, hogy nem fekete, azonnal vittem volna
Szép ebben a színben is, de nyilván ha a többi doboz fekete, vagy a szobába fekete illik, olyan kell.
Dali E-12F sub
Eladó egy dió színű szép esztétikai (néhány takarításból adódó karc a doboz tetején) és makulátlan műszaki állapotban lévő DALI E-12F Sub láda. 2013-as vásárlás, 1 évet használtam azóta becsomagolva áll a dolgozómban, a fotózás miatt bontottam ki. Rendszer hiányában kipróbálni nem lehet nálam, de természetesen garantálom a hibátlan működést és adok kipróbálási garanciát, vagy megadott helyre elviszem és saját rendszerben lehet tesztelni. Irányár 115.000 Ft. Bp IV ker helyileg, vagy XIII.